ADHD, BTM vizsgálat és terápia | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

ADHD, BTM vizsgálat és terápia

Nagyon sok család problémájára kínálhat megoldást a Meteo Klinika ADHD-BTM rendelése. A klinikán alkalmazott korszerű vizsgálati és terápiás megoldások segítenek a ADHD és BTM panaszok kezelésében, a család jobb életminőségének megteremtésében.

Magyarországon közel 100 ezer főt érint a ADHD, BTM autizmus, hiperaktivitás vagy a figyelemzavar. Kezelésük nem egyszerű, és gyakran sok kudarccal jár. Pedig az érintett családokra általában nagy terhet ró és sok problémát okoz. Nyáron, az iskolai szünidő alatt, a napi rutinok felborulásával, a több együttléttel csak fokozódnak a gondok.

Klinikánk egyedülálló vizsgálati és terápiás módszerei már ADHD-s, BTM-es gyermekek számára is rendelkezésre állnak.

Módszereinket többek között a stresszes eredetű folyamatokból, idegrendszeri anomáliákból eredő panaszok, mint pl. figyelemzavar, agresszivitás, alvás- és magatartászavarok, fejfájás, depresszió, emésztési panaszok, fáradékonyság, időjárás-érzékenység, stb. kezelésére alkalmazzuk.

Az ADHD és BTM kezelésében különösen nagy segítség, hogy terápiánk alkalmazása nincs helyhez, időponthoz kötve. Egy rendelői kivizsgálást követően a szükséges rendszeres kezelés teljes körűen otthon végezhető, míg akut tünetek (pl. fokozott stressz, nyugtalanság, figyelemzavar) jelentkezésekor bárhol, bármikor alkalmazható.

Az eredményes kezeléséhez elengedhetetlen a korszerű, műszeres kivizsgálás, melyet budapesti rendelőnkben gyermekbarát,  ADHD, BTM orientált kivizsgálási módszerekkel végzünk. A vizsgálati protokoll egyes elemeinek időtartama nem haladja meg a 10 percet, és teljes időtartama a 60 percet. Az egyes elemek figyelembe veszik a gyermekek speciális adottságait.

A kivizsgálás alapján minden esetben személyre szóló, komplex, több érzékelési csatornán ható, fénydinamikai- és hangterápiás módszerek, természetes gyógymódok (pl. fitoterápia) állnak rendelkezésre a panaszok kezelésére.

Szükséges esetekben az egyénre szabott terápiát a tapasztalatok alapján időközönként felülvizsgáljuk, pontosítjuk, és pácienseink progresszióját hosszabb távon is figyelemmel kísérjük. Egyes terápiás programok online is elérhetők.

Diagnosztikai és terápiás módszereinket az Európai Unió és a Magyar Állam kutatás-fejlesztési támogatásával fejlesztettük, melyek kizárólag klinikánkon érhetők el. Klinikánk Egészségmegőrző programja elnyerte a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges a (061) 296-0513-as telefonszámon, hétfőtől péntekig, 10-16 óráig. A vizsgálat időtartama 1 óra.

Nehéz Kölykök Centruma - Jó tudni...

Szófogadó, azaz a szót elfogadó.
Sokat mondó kifejezés, hiszen együttműködést, engedelmességet sejtet.

Ez a gyerek rossz.

A problémák, olykor csak lesznek, máskor tápláljuk az általuk szült szörnyeinket. De sosincs késő felismerni és helyrerakni őket.

Az iskola különböző csaták színtere. Csatáké, melyeket többnyire gyerekek vívnak, hol egymással, hol felnőttekkel, és olykor magukban, magukkal.

Oldalak