ADHD, BTM vizsgálat és terápia | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

ADHD, BTM vizsgálat és terápia

Nagyon sok család problémájára kínálhat megoldást a Meteo Klinika ADHD-BTM rendelése. A klinikán alkalmazott korszerű vizsgálati és terápiás megoldások segítenek a ADHD és BTM panaszok kezelésében, a család jobb életminőségének megteremtésében.

Magyarországon közel 100 ezer főt érint a ADHD, BTM autizmus, hiperaktivitás vagy a figyelemzavar. Kezelésük nem egyszerű, és gyakran sok kudarccal jár. Pedig az érintett családokra általában nagy terhet ró és sok problémát okoz. Nyáron, az iskolai szünidő alatt, a napi rutinok felborulásával, a több együttléttel csak fokozódnak a gondok.

Klinikánk egyedülálló vizsgálati és terápiás módszerei már ADHD-s, BTM-es gyermekek számára is rendelkezésre állnak.

Módszereinket többek között a stresszes eredetű folyamatokból, idegrendszeri anomáliákból eredő panaszok, mint pl. figyelemzavar, agresszivitás, alvás- és magatartászavarok, fejfájás, depresszió, emésztési panaszok, fáradékonyság, időjárás-érzékenység, stb. kezelésére alkalmazzuk.

Az ADHD és BTM kezelésében különösen nagy segítség, hogy terápiánk alkalmazása nincs helyhez, időponthoz kötve. Egy rendelői kivizsgálást követően a szükséges rendszeres kezelés teljes körűen otthon végezhető, míg akut tünetek (pl. fokozott stressz, nyugtalanság, figyelemzavar) jelentkezésekor bárhol, bármikor alkalmazható.

Az eredményes kezeléséhez elengedhetetlen a korszerű, műszeres kivizsgálás, melyet budapesti rendelőnkben gyermekbarát,  ADHD, BTM orientált kivizsgálási módszerekkel végzünk. A vizsgálati protokoll egyes elemeinek időtartama nem haladja meg a 10 percet, és teljes időtartama a 60 percet. Az egyes elemek figyelembe veszik a gyermekek speciális adottságait.

A kivizsgálás alapján minden esetben személyre szóló, komplex, több érzékelési csatornán ható, fénydinamikai- és hangterápiás módszerek, természetes gyógymódok (pl. fitoterápia) állnak rendelkezésre a panaszok kezelésére.

Szükséges esetekben az egyénre szabott terápiát a tapasztalatok alapján időközönként felülvizsgáljuk, pontosítjuk, és pácienseink progresszióját hosszabb távon is figyelemmel kísérjük. Egyes terápiás programok online is elérhetők.

Diagnosztikai és terápiás módszereinket az Európai Unió és a Magyar Állam kutatás-fejlesztési támogatásával fejlesztettük, melyek kizárólag klinikánkon érhetők el. Klinikánk Egészségmegőrző programja elnyerte a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges a (061) 296-0513-as telefonszámon, hétfőtől péntekig, 10-16 óráig. A vizsgálat időtartama 1 óra.

Nehéz Kölykök Centruma - Jó tudni...

A határok, szabályok fontosságáról a gyermekek nevelésében már esett szó. Biztonságot adnak és a következetes nevelés pilléreként megkönnyítik a tanulási folyamatokat.

A rossz magatartásforma, a helytelen viselkedés hátterében több tényező is állhat.

Azt hiszem, az a felnőtt, aki napjai jelentős részét gyermekekkel tölti, ma elég sokat találkozik ezzel a négy betűvel. Az ADHD-ról röviden, szakértőnktől, Pék Marianntól.

A rossz magatartásformák kezelésében ma már nem vagyunk tehetetlenek. A terápiák fontos eszközök az ADHD, BTM, hiperaktív és egyéb figyelem- és magatartászavarral küzdők számára.

Oldalak

Számolj, Mariann! :-)

ÁFA:

Bruttó:
Nettó:

Kopi-paszta!

Hajrá Fészbúk! :-)

A szövegben található képek megkeresése és listázása. A kiválasztott kép útvonala kerül be a Facebook kép linkjébe.

Kopi-paszta!

Keress!

A képek listája:

  • Ide kerülnek a képek.