Back to top

Így gyógyulhat Ön is a Meteo Klinikán

Üdvözlöm a Meteo Klinikán!
 
Frontérzékeny? Rosszul viseli a stresszhatásokat? Nézze meg az alábbi nagyon tanulságos (kizárólag valós!) rendelői eseteket a Meteo Klinika praxisából!
Nálunk Ön is hasonlóan visszanyerheti egészségét! A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak!
 
Dr. Pintér Ferenc
Meteo Klinika igazgató

https://youtu.be/gCm1vMpNPpI 

A videókban nyilatkozók is már évek óta hiába keresték a megoldást a front- és stressz-érzékenységükre, mielőtt a Meteo Klinikához fordultak. Köszönet illeti őket, hogy vállalták a nyilvánosságot, azért, hogy mások tanulhassanak az esetükből. Ezekben Ön is magára ismerhet!

 

Gyógyulás a frontérzékenységből! Valós esetek!

 

Fejfájás, kiugró vérnyomás, mellkasi panaszok, remegés, pánikszerű reakciók, alvásproblémák, néhány tipikus tünet a sok közül! Nem csak időseket érintő frontérzékenységi tünetek, amelyek már 4 év óta nagyon eredményesen kezelhetők a Meteo Klinikán.

 

 Vancsik Zoltán esete a Meteo Klinikán:

Vancsik Zoltánnak már szinte tönkretették az életét az időjárás-érzékenysége okozta komoly panaszok: szorongás, súlyos pánikrohamok, kiugró vérnyomás, rossz alvásminőség gyötörték, a korábbi kezelései nem hoztak megfelelő eredményt.

Orvosi ajánlásra jelentkezett be a Meteo Klinikára. Fél év Meteo Glass okosszemüveges terápia használat után jött vissza és mondta el tapasztalatait.

"Amióta használom szemüveget, teljesen megváltozott, könnyebb lett az életem, ezek a pánikrohamok elmúltak." "Segít, hogy így normálisabb, kiegyensúlyozottabb életet lehessen élni, ne kelljen gyógyszerekhez nyúlni"


Vancsik Zoltán esetét ide kattintva nézheti meg!

 

 Dr. Koós Krisztina esete a Meteo Klinikán:

Dr. Koós Krisztina kórházi orvos, aki 15 évig egyre erősebben szenvedett az időjárás érzékenységtől, mire eljött a Meteo Klinikára. Orvosi véleményt mond a gyógyulása tapasztalatairól és a Meteo Klinika egyedülálló okosszemüveges stimulációs kezeléséről.

"Én orvosként mondom aki talán jobban belelát mint egy laikus, tényleg azt mondom hogy nincs más ami ennyire hatna"

Dr. Koós Krisztina esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

 Szarvas Krisztina esete a Meteo Klinikán:

Szarvas Krisztina táncművész, akinek már szinte tönkretette a karrierjét az időjárás-érzékenysége, mire eljött a Meteo Klinikára. Egy év Meteo Glass okosszemüveges terápia használat után jött vissza és mondta el tapasztalatait.

"Ajánlom mindenkinek, aki tényleg azt szeretné, hogy egy olyan életet kapjon vissza, amiben a fájdalmakra nem gyógyszert kell szedni." "Maximálisan meg vagyok elégedve a szemüveggel, nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám."

Szarvas Krisztina esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Pémer-Szabó Zsófia esete a Meteo Klinikán:

Pémer-Szabó Zsófia még csak 26 éves, de már teljesen reményvesztett állapotban került 12 éve fennálló rettenetes fejfájással a Meteo Klinikára. Ráadásul a családja is érintett. A személyére elkészített okosszemüveges stimulációs terápia segítségével teljesen megváltozott az élete:

"Nekem szó szerint az életemet mentette meg!"

"Úgy élek mint nagyon régen, vagy még soha!"

Pémer-Szabó Zsófia esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Béres Gábor, fiatal ember életminősége is nagymértékben romlott mielőtt eljött a Meteo Klinikára:

„Nem tudtam egy boltba elmenni vagy valamilyen tevékenységet elvégezni”

Fél éves meteogyógyászati okosszemüveges kezelés után megváltozott az élete:

„Fél év alatt körülbelül a felére csökkent a problémám, ami volt”
„El is felejtem, hogy nekem kiugró volt a vérnyomásom, már nem jelentkezik jó ideje"
„Most már el tudok menni programokra, akár egy koncertre vagy bárhová”

Béres Gábor esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Béres Gábor újabb tapasztalatait osztja meg a Meteo Klinikán: https://youtu.be/gCm1vMpNPpI

Fejfájás, rossz közérzet, vérnyomás kiugrás, mellkasi diszkomfort, aritmiák, magas pulzus, remegés, pánikszerű panaszok, alvásproblémák, … . Ezektől szenvedett Béres Gáborrendszeresen, pedig még fiatalember!

A Meteo Klinika egyedülálló kezelése alapvetően megváltoztatta az életminőségét. A korábbi videóban (itt megnézheti) már beszámolt erről. Most viszont kardiológiai szakvizsgálatokon is átesett, és ennek eredményéről ebben az új videóban számol be: feleslegessé váltak az aritmiára és magas pulzusra korábban szedett gyógyszerei, elhagyhatja ezeket.

Elmondta, hogy miért hívta a Meteo Klinikát, hogy elmondja mindezeket:

„Segítsek a sorstársaimon, hogy gyógyuljanak meg ebből a problémából, mert ezzel nem kell együtt élni!”

Béres Gábor újabb esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Vas József nyugdíjas, 40 év szörnyű fejfájás és fél éves Meteo Klinikai okosszemüveges kezelés után:

80 évesen, 40 éve fennálló fejfájásból is van gyógyulás! Nem akármilyen fejfájásról volt szó: Vas József "üvölteni tudott volna a szörnyű fájdalomtól". Minden orvosi és alternatív kezelést kipróbált, eredmény nélkül. Nagyon szkeptikus volt, de fél éves okosszemüveges kezeléssel megszüntettük a fejfájását! Tanuljon Ön is az esetéből, ezt mondja el a videóban:

"Szinte hihetetlen, hogy most már megszabadultam ettől a szörnyűségtől"
"Teljesen jól érzem magam, így ki merem jelenteni, hogy ez a módszer hasznos"
"Maximálisan és tökéletesen meg vagyok elégedve"

Vas József esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

dr. Bóthné Wágner Aranka esete a Meteo Klinikán:

dr. Bóthné Wágner Aranka erős időjárás érzékenységi panaszokkal jött el a Meteo Klinikára. Majd egy év MeteoGlass okosszemüveges kezelés után jött el ismét a klinikára, és mondta el az 1 éves tapasztalatait:

"Nagyon fontos, hogy szélesebb körben megismerjék ezt az emberek."

"Nagyon-nagyon sok embertársam kínlódik ezzel a problémával, és biztos, hogy nagy segítségükre lenne nekik is úgy, mint nekem."

dr. Bóthné Wágner Aranka esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Molnár Gábor vállalkozó 1 éves tapasztalata a Meteo Klinikán:

Évekig komolyan szenvedett az időjárás-érzékenységétől, nem tudott aludni, a frontok érkezésekor erős panaszai jelentkeztek. Szedte a gyógyszereket, különböző kezelési módszerekkel próbálkozott, kevés eredménnyel. Egy éve jött el a Meteo Klinikára, ahol a vizsgálatok alapján megkapta a személyére elkészített okosszemüveges stimulációs kezelést, ami a Meteo Klinika egyedülálló, rendkívül hatékony meteogyógyászati eszköze. Már 1 hónap után nagymértékű javulás következett be az állapotában, erről akkor videóban is elmondta a tapasztalatait, itt nézze meg ezt a videót! Most pedig az 1 éves ellenőrző vizsgálatra jött el, és ebben a videóban mondja el az 1 éves gyógyulási eredményeket és a kezelésről kialakított véleményét.

"Énnálam ez nagyon pozitív változás, hogy hosszú évek után visszanyertem a jó alvási képességemet, illetve nem vagyok védtelen az időjárási frontproblémákra. Ez nagy könnyebbség számomra, és életminőség javulás."

"Abszolút elégedett vagyok!"

Molnár Gábor esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Szőke Menyhértné esete a Meteo Klinikán:

Szőke Menyhértné esete különösen tanulságos! Tanárnőként egy igazi, jól érthető összefoglaló képet ad a saját időjárás-érzékenysége kialakulásáról, következményeiről, a ráébredésről, az alkalmazott okosszemüveges kezelésről és a gyógyulás folyamatáról. Ha gyanakszik, hogy az Ön esetében is fennállhat érzékenység, feltétlenül nézze meg ezt a videót!

"... most már tudok rendesen enni, normális sebességgel menni, de volt olyan, hogy csak topogva tudtam menni, annyira erős tüneteim voltak"

"Nagyon hálás vagyok!"

Szőke Menyhértné esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

 Székely Glória esete egy év terápia után a Meteo Klinikán:

Székely Glória nagyon súlyos migrénes panaszoktól szenvedett, heteket feküdt, sokszor hányt, nem tudott enni-inni! A 6 nyelven beszélő, a világ minden részén dolgozó hölgy egy éve jött el a Meteo Klinikára és kapta meg a személyére szóló okosszemüveges stimulációs kezelést. Most videóban is elmondta nemzetközi szintű tapasztalatait, mindenki okulására:

"Nem csak meg vagyok elégedve, hanem nagyon hálás vagyok, az életszínvonalam annyit javult, hogy el sem tudom mondani!"

Székely Glória esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Csörgő Debóra Erzsébet esete a Meteo Klinikán:

A nagyon fiatalok is sokat szenvednek a front- és stresszérzékenységtől. Már 16 évesen is sok a fejfájás, hányinger. Csörgő Debóra Erzsébet már 3 hét okosszemöveges stimulkezelés után visszatérhetett a normális társas kapcsolatos élethez.

"Kevesebb fejfájásom van, nem szédülök annyit és többet tudok találkozni a barátaimmal."

Csörgő Debóra Erzsébet esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Rabi-Hierák János esete a Meteo Klinikán:

Rabi-Hierák János panaszai alapján ADHD-ra is gyanakodott amikor felhívta a Meteo Klinikát. A kivizsgálás stresszállapota erős ingadozását igazolta, elsődlegesen az időjárás függvényében. A kezelés megkezdése után már napokkal észrevehetően javult az állapota, 3 hét alatt pedig alapvető javulást tapasztalt, erről számol be a videóban:

"Hogy mostmár jobban tudom magamat menedzselni, ehhez önök segítettek hozzá ezzel a terápiával, ami tényleg kiválóan működik."

Rabi-Hierák János esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Vécsei Kinga esete a Meteo Klinikán:

Vécsei Kinga gyermekkora óta egyre többet szenvedett olyan fejfájásoktól, melyek napokra is ágyba kényszerítették. Édesanyja tanácsára jött el a Meteo Klinikára, ahol megállapítottuk panaszai okát, és elindítottuk a MeteoGlass fényterápiás kezelését. 3 hét után:

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire hatásos lesz, és ennyire látványosan fog javítani az én életminőségemen."
"Nagyon hálás vagyok, hogy idejöttem és segítettek!"

Vécsei Kinga esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Nádor Erika esete a Meteo Klinikán:

Súlyos időjárás-érzékenységi panaszokkal érkezett a Meteo Klinikára: fejfájás, ingadozó vérnyomás, szédülés, alvászavarok. Ezek mára szinte teljesen megszűntek, a gyógyszerei nagy részét is elhagyhatta, ezt szakorvosi vizsgálatai is megerősítik:

"A pszichiáteremnél jártam és elvittem a szemüveget, és ő is említette, hogy vannak más páciensei akik használják, és mindenkinek pozitív véleménye volt"

"A kardiológusomnak is, belgyógyászomnak is mutattam a szemüveget, ... azt mondták, hogy nagy valószínűséggel gyógyszereket fogok tudni elhagyni ennek az alkalmazásával, és ez valóban így is lett!"

Nádor Erika esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Jáhn Éva esete másfél év terápia után a Meteo Klinikán:

Jáhn Éva több mint egy év fényterápiás kezelés tapasztalatait osztja meg.

"Az életem egyik legjobb döntése volt, hogy eljöttem [a Meteo Klinikára], mert minőségi változást hozott a dolog." "Ha valakinek fontos egy sorstárs visszajelzése, akkor én azt gondolom, hogy én őszintén elmondtam, amit tapasztaltam."

Jáhn Éva eetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Molnár Gábor esete a Meteo Klinikán:

Molnár Gábor középkorú üzletember sok stresszel, erős frontérzékenységgel jött a Meteo Klinikára. Már 4 hetes kezelés után megelégedéssel tapasztalta állapota javulását. (Figyelem! Molnár Gábor 1 év ellenőrző vizsgálat alkalmával is elmondta egy éves tapasztalatait, ezt a videót itt tudja megnézni!)

"Általában nyugodtabb vagyok. A külső és egyéb stresszhatásokra - amik akár magánéleti, akár munka - nyugodtabban tudok reagálni, és nem adok szélsőséges válaszokat."

Molnár Gábor esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Kőnig Zoltánné esete közel két év terápia után a Meteo Klinikán:

Kőnig Zoltánnéval Skypon keresztül beszélgettünk a tapasztalatairól:

"Mindenkit arra tudok bíztatni, akinek hasonló problémája van, hogy minél előbb keresse meg a Meteo Klinikát, mert nagyon sokat segít."

Kőnig Zoltánné esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Gazda-Pusztai Sándor esete a Meteo Klinikán:

Ön is megszabadulhat a fejfájástól! Gazda-Pusztai Sándor fiatal ember, mégis évek óta szenvedett komolyan a front- és egyéb stressz-eredetű fejfájásoktól és egyéb tünetektől. A Meteo Klinikán 1 hónap alatt szinte teljesen megszűntek a panaszai:

"Nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív eredménnyel tudom és lehet egy ilyet zárni."
"Egyenes út vezetett ide a Meteo Klinikára, és szinte rögtön egy megoldás lett!"

Gazda-Pusztai Sándor esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Harsányi Jolán esete a Meteo Klinikán:

Frontérzékenység - Harsányi Jolán tapasztalata 2 évvel a Meteo Klinikai kezelés után

Nagyon komoly panaszokkal érkezett 2 éve a Meteo Klinikára, de a kezelés hatására megváltozott az élete, az alvásminősége, és vissza tudott térni a normális életviteléhez.

"Rengeteg panaszom volt, én nem jöttem rá 10-12-15 évvel ezelőtt, hogy ez frontérzékenység, ... rám tört ez a remegés, vérnyomás ugrálás, szédülés. ... Most sokkal kevesebbet vagyok rosszul, kevesebbet vagyok rosszkedvű, nem mondom le a programjainkat... ez már minőségi változás mindenképpen."

Harsányi Jolán esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Vitéz Ferencné esete a Meteo Klinikán:

Vitéz Ferencnének a változó időjárásban erős szédülési tünetei jelentkeztek. Két évig tűrte, míg végre eljött el a Meteo Klinikára:

"Voltam orvosnál, magán orvosnál, mindenhol, de sehol sem tudtak rajtam segíteni."

Három hét MeteoGlass kezelés után:
"Én nagyon-nagyon meg vagyok elégedve, mert akinek nincs ilyen az nem tudja elképzelni, hogy ez mit jelent!"

Vitéz Ferencné esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Perity Sándorné esete a Meteo Klinikán:

Perity Sándorné komoly frontérzékenységi panaszokkal került a Meteo Klinikára:

"Én egy magas vérnyomással rendelkező, rendszeresen orvoshoz járó, kivizsgált beteg vagyok, és azt vettem észre, hogy amikor az időjárás változás jön, akkor nagyon gyakori fejfájásom, rossz közérzetem van, fáradt vagyok. Próbáltam mindenféle megoldást keresni, alternatív megoldásokat is, de gyakorlatilag semmi nem segített." Páciensünk 2 évig tűrte ezt az állapotot, míg végül: "Egy decemberi többnapos rosszullét után eljutottam oda, hogy felemeltem a telefont, és telefonáltam a Meteo Klinikára."

A Meteo Klinikán 2 héten belül elvégeztük a kivizsgálását, és elkészítettük a személyére szóló MeteoGlass fényterápiás szemüveget. Másfél hónap használat után:

"Csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, jobb lett a közérzetem, kellemesebb lett az egész életem. És mindenkinek bátran ajánlom!"  

Perity Sándorné esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Schulcz Lajosné esete a Meteo Klinikán:

Schulcz Lajosné nyugdíjas páciensünk 10  évig szenvedett a frontérzékenységtől, amíg annyira romlott az állapota, hogy felhívta a Meteo Klinikát. 3 hét kezelés után már 50 %-al javult az állapota: 

"Megszűntek a szédüléseim, a hirtelen szívbedogogások is elmúltak a 3 hét alatt. Sokkal kellemesebben telnek így a napjaim!"

Schulcz Lajosné esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Ticzné Csókás Julianna esete a Meteo Klinikán:

Ticzné is sokat szenvedett a frontoktól, míg el nem jött a Meteo Klinikára. 3 hét kezelés után örömmel vállalta, hogy elmondja videón a tapasztalatait:

"Igenis hogy használ ez a fényterápiás kezelés, nagyon sokat használ!"

"Aki nem érezte ezeket a nagy frontokat mint ahogy én, az nem tudja, hogy mennyire minőségileg megváltozott az élete. Mert addig ki sem tudtam mozdulni, sokszor föl sem tudtam kelni, most meg elmegyek gyalog a piacra, meg tevékenykedek!"

Ticzné Csókás Julianna esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Jáhn Éva esete a Meteo Klinikán:

Jáhn Éva is sokáig halogatta, hogy felkeresse a Meteo Klinikát. Ő is próbálkozott sok mindennel, eredménytelenül. Őt is megdöbbentette, hogy milyen hamar ért el eredményt a Meteo Klinika fényterápiás módszerével:

"Már a használati pár perc után minden elmúlt, mintha elfújta volna a szél azt a sok problémát amiért felvettem a szemüveget."

Mások okulására mondja: Be kell invesztálni a szemüvegbe, mert életminőség javulás érhető el, és ez minden pénzt megér szerintem.

Jáhn Éva esetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Nádor Erika esete a Meteo Klinikán:

Sok éves fejfájás, kiugró vérnyomás, és sok hiábavaló kezelés után kereste fel a Meteo Klinikát Nádor Erika. Az EU támogatásával kifejlesztett világújdonság fényterápiás szemüvegünkkel hetek alatt változott meg az élete:

"Egy új végtagom lett a szemüveg."
"Egy enyhe fejfájás, már egyből veszem föl, használom, és gyakorlatilag mintha varázsütésre történne a dolog, így el is múlik még a használat közben."
"Végre van egy megoldás, ami nagyon sokaknak tud segíteni!"

Nádor Erika esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Malik Istvánné esete a Meteo Klinikán:

Malik Istvánné 2020 nyarán kereste meg a Meteo Klinikát súlyos frontérzékenységi tünetekkel. Előtte több megoldással próbálkozott, eredménytelenül. A kivizsgálás alapján elkészített MeteoGlass fényterápiás kezelésnek köszönhetően mára már szinte teljesen tünetmentes, feleslegessé váltak a korábban alkalmazott gyógyszerei is:

"100% hogy nagyon jól döntöttem, hogy eljöttem ide, mert ez nekem nagyon sokat segített.
Határozottabb vagyok, nem félek annyira a frontoktól.
Bízzanak benne és higgyenek abban, hogy ez sokat segít, tehát ez nem "babona", ezek tények, hogy ez segít, sokat segít!"

Malik Istvánné esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Bakai Ferenc esete a Meteo Klinikán:

Bakai Ferenc művészember, neves zongorista, 50 évig küzdött a rettenetes, kezelhetetlen tenziós fejfájással. Hiába fordult bárhová és próbált ki sokmindent, nem segített, míg végre a felesége rátalált a Meteo Klinikára. A frontérzékenységére alkalmazott kezelés hetek alatt szabadította meg a szenvedéseitől, hálából még egy zongora darabot is eljátszik a sorstársaknak, és nagyon őszintén nyilatkozik a videóban:

"Mindenkinek csak ajánlani tudom, jó szívvel, kipróbáltam. És akkor nem fognak 50 évet szenvedni, mint én. Akinek van ilyen, az nagyon jól tudja, hogy az életminőséget mennyire megrontja. Garantáltan elmúlt a fejfájásom, ez gyakorlatilag a fejfájás feletti győzelem, ez nekem nagyon fontos, amit végre megérhettem. Köszönöm a Klinikának, hogy nekem ezt a szabadságot, a fejfájás mentességet megadta."

Bakai Ferenc esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Kiss Józsefné esete a Meteo Klinikán:

Kiss Józsefné esetében 4 éve jelentkeztek a kezdeti időjárás és stressz eredetű tünetek, amelyek egy éve váltak súlyossá. Sokfelé kereste a megoldást, de a sok vizsgálat és az alkalmazott kezelések sem hozták meg az időjárás érzékenységi problémáira a megoldást. Sok gondolkodás után, 2020 novemberében jelentkezett be a Meteo Klinikára, ahol egy alapos kivizsgálás alapján adtuk számára azt a fényterápiás kezelést, mellyel néhány hét alatt gyakorlatilag megszűntek a panaszai: az alvásproblémái, a kiugró vérnyomásértékei, rosszullétei, és már nem retteg a közeledő frontok okozta szenvedéstől.

A "mérföldkövekkel" megjavult életminősége miatt gondolta úgy, hogy tapasztalatait egy Skypon rögzített video felvételen is örömmel osztja meg, remélve, hogy ezzel segíthet másoknak is az időjárás eredetű bajaik mielőbbi megoldásában:

"Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam, mire a kezelésre bejelentkeztem."

Kiss Józsefné Ildikó esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Gyöngyösi Mária esete a Meteo Klinikán:

Mária gyermekkora óta migrénnel küzdött. Orvosról-orvosra járt, sokféle kezelést kipróbált már, de a tünetei nem szűntek meg. Sőt, a különböző vizsgálatokat követően azt tanácsolták neki, hogy próbáljon meg együtt élni ezekkel a panaszokkal. Mária migrénes problémái egyre fokozódtak, elviselhetetlenné váltak, ekkor talált rá a Meteo Klinikára, mint „az egyetlen lehetőségre, amit még nem próbált”. A Meteo Klinika dinamikus fény- és hangterápiás szemüveges kezelése szinte azonnal vetett véget a hosszú évek óta tartó szenvedésének.

Gyöngyösi Mária esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Mericskai Tünde és Kovács Zénó esete a Meteo Klinikán:

Tünde 12 éves fia, Zénó problémájára keresett megoldást. Miután végig járta az elképzelhető vizsgálatokat vele, és sajnos nem találtak hatékony gyógymódot a gyakran visszatérő fejfájásos problémájára, az interneten keresgélt, hogy valami megoldást találjon. Szerette volna, ha a csak tüneti kezelést adó fájdalomcsillapító tabletták helyett más módszerrel tudná gyermeke panaszait csökkenteni. A vizsgálatok során sok fontos tényre derült fény, például, hogy milyen erős kölcsönhatás van kettőjük között, és hogy Zénó problémája mellett a saját panaszaival is foglalkoznia kell.

Zénónak a kezelések hatására 1 hónap alatt megszűntek a tünetei, és a sikeres tapasztalatok alapján újabb, a tanulási eredményeit negatívan befolyásoló problémát is kezelnünk kellett. 

Mericskai Tünde és Kovács Zénó esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Dr. Nagy Istvánné Dr. Fehér Irén esete a Meteo Klinikán: 

Irén 70 éve tudta, hogy az időjárás bizonyos hatásait a szervezete rosszul viseli. Az egész életét úgy élte le, hogy minden életszakaszában gyakran jöttek elő ezek a panaszok. Jött az időváltozás, ő pedig rosszul volt. Természettudományos szakemberként, tudományos dékánhelyettes egyetemi tanárként, minden elemével tisztában volt, hogy hogyan működnek a légköri folyamatok, az emberi szervezet, és a természet patikáját is jól ismeri. A problémáját mégsem tudta egymaga megoldani, több évtized kellett, mire a valódi megoldásra rátalált a Meteo Klinikán. A kezelések hatására visszakapta önmagát, megnőtt a szellemi és fizikai aktivitása, az alkotó energiája, és visszatért az életkedve.

Dr. Nagy Istvánné, Dr. Fehér Irén, a tapasztalatait maga meséli el. A videóra kattintva nézheti meg!

Félegyházi Szilvia esete a Meteo Klinikán: 

Szilvia sokáig csak olvasgatta, amit a Meteo Klinika nap mint nap írt a humánmeteorológiai cikkeiben mire meghozta a döntést, és eljött a Meteo Klinikára. Mielőtt ide eljutott, Ő is sokmindennel próbálkozott, és megtapasztalta a sok eredménytelenséget.

Néhány hét okosszemüveges kezeléssel fantasztikus tapasztalásokon ment keresztül. Volt benne is egy kezdeti szkeptikus hozzáállás, ezért próbára is tette a terápia hatékonyságát, de végül be kellett látnia, hogy bármit is tesz "ellene", a fényterápiás kezelés bizony hatékonyan kifejti a hatását, ő pedig egyre jobban érzi magát. Panaszai ilyen rövid idő alatt még nem oldódhattak meg maradéktalanul, de nagyon elégedett az eddig elért eredményekkel.

Félegyházi Szilvia esetét a videóra kattintva nézheti meg!

Neusatz Gabriella és Karl Flóra esete a Meteo Klinikán:

Gabriella a kislánya megszületése óta nem tudta kialudni magát. Az évek alatt egyre sűrűbben jelentkeztek migrénes fejfájásai, ami már az egész család életére rányomta a bélyeget. Már mindent kipróbált, amikor végre az interneten ránk talált. A vizsgálat alatt beszélt arról, hogy a 10 éves gyermeke éjjel rosszul alszik, és őket sem hagyja nyugodtan pihenni. Mindkettőjüknél elvégeztük a vizsgálatokat, és az eredmény sokkolta őket. Az okosszemüveges terápia eredményessége megdöbbentette: a kislány már a második kezelés óta perceken belül elalszik, Gabriellának megszűntek a fejfájásai, és így az egész család élete kezd visszatérni a normális kerékvágásba.  

Neusatz Gabriella és Karl Flóra esetét a videóra kattintva nézheti meg!

A Meteo Klinika alkalmazott vizsgálati és kezelési módszerei több évtizedes és többszáz milliós Európai Uniós és Magyar Állami támogatású kutatás-fejlesztési munka eredményei. Egyes eljárásaiban valódi világújdonság! Egyedülálló vizsgálati és kezelési eszközeinket és módszereinket a honlapon megtalálható tudományos kisfilmekből is megismerheti, melyeket a Magyar Televízió tudományos csatornája készített a Meteo Klinikáról. A Meteo Klinika gyógyászati programja elnyerte a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését!

Ha kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni, hívja a Meteo Klinikát:

06-1-296-0513

A Meteo Klinikán természetes, ugyanakkor tudományosan megalapozott, minden esetben személyére szólóan megállapított módszerekkel segítünk egészségügyi panaszai megoldásában. Figyelje magát, a panaszai jelentkezését egy ideig, ez sokat segíthet panaszai okának felderítésében.

Legjobb, ha tapasztalatait TÜNETNAPLÓNK segítségével vezeti. Ehhez az alábbi gomb megnyomásával iratkozzon fel FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE, amelyben elküldjük Önnek a napi TÜNETNAPLÓJÁT, melyben vezetheti a naponta megjelenő tüneteit. További segítséget nyújtunk a pandémiás időszakban a megfertőződés elkerülése végett,  olvassa naponta Vírusfigyelmeztetőnket is, melyben hasznos tanácsokat is talál.

Kérem a FRONT-ÉRTESÍTŐT a TÜNETNAPLÓVAL »

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.