Back to top

Így gyógyulhat Ön is a Meteo Klinikán

Frontérzékeny? Stresszes? Nézze meg az alábbi (kizárólag valós!) eseteket a Meteo Klinika praxisából!
Nálunk Ön is visszanyerheti egészségét
 
Dr. Pintér Ferenc
Meteo Klinika igazgató

 

A nyilatkozók is már évek óta hiába keresték a megoldást a front- és stressz-érzékenységükre, mielőtt a Meteo Klinikához fordultak. Ezért vállalták a nyilvánosságot, hogy elmondják az esetüket mások okulására.

Ticzné Csókás Julianna esete a Meteo Klinikán:

Ticzné is sokat szenvedett a frontoktól, míg el nem jött a Meteo Klinikára. 3 hét kezelés után örömmel vállalta, hogy elmondja videón a tapasztalatait:

"Igenis hogy használ ez a fényterápiás kezelés, nagyon sokat használ!"

"Aki nem érezte ezeket a nagy frontokat mint ahogy én, az nem tudja, hogy mennyire minőségileg megváltozott az élete. Mert addig ki sem tudtam mozdulni, sokszor föl sem tudtam kelni, most meg elmegyek gyalog a piacra, meg tevékenykedek!"

Ticzné Csókás Julianna történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Jáhn Éva esete a Meteo Klinikán:

Jáhn Éva is sokáig halogatta, hogy felkeresse a Meteo Klinikát. Ő is próbálkozott sok mindennel, eredménytelenül. Őt is megdöbbentette, hogy milyen hamar ért el eredményt a Meteo Klinika fényterápiás módszerével:

"Már a használati pár perc után minden elmúlt, mintha elfújta volna a szél azt a sok problémát amiért felvettem a szemüveget."

Mások okulására mondja: Be kell invesztálni a szemüvegbe, mert életminőség javulás érhető el, és ez minden pénzt megér szerintem.

Jáhn Éva történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Nádor Erika esete a Meteo Klinikán:

Sok éves fejfájás, kiugró vérnyomás, és sok hiábavaló kezelés után kereste fel a Meteo Klinikát Nádor Erika. Az EU támogatásával kifejlesztett világújdonság fényterápiás szemüvegünkkel hetek alatt változott meg az élete:

"Egy új végtagom lett a szemüveg."
"Egy enyhe fejfájás, már egyből veszem föl, használom, és gyakorlatilag mintha varázsütésre történne a dolog, így el is múlik még a használat közben."
"Végre van egy megoldás, ami nagyon sokaknak tud segíteni!"

Nádor Erika történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Vécsei Kinga esete a Meteo Klinikán:

Vécsei Kinga gyermekkora óta egyre többet szenvedett olyan fejfájásoktól, melyek napokra is ágyba kényszerítették. Édesanyja tanácsára jött el a Meteo Klinikára, ahol megállapítottuk panaszai okát, és elindítottuk a MeteoGlass fényterápiás kezelését.

3 hét után:
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire hatásos lesz, és ennyire látványosan fog javítani az én életminőségemen."
"Nagyon hálás vagyok, hogy idejöttem és segítettek!"

Vécsei Kinga történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Malik Istvánné esete a Meteo Klinikán:

Malik Istvánné 2020 nyarán kereste meg a Meteo Klinikát súlyos frontérzékenységi tünetekkel. Előtte több megoldással próbálkozott, eredménytelenül. A kivizsgálás alapján elkészített MeteoGlass fényterápiás kezelésnek köszönhetően mára már szinte teljesen tünetmentes, feleslegessé váltak a korábban alkalmazott gyógyszerei is:

"100% hogy nagyon jól döntöttem, hogy eljöttem ide, mert ez nekem nagyon sokat segített.
Határozottabb vagyok, nem félek annyira a frontoktól.
Bízzanak benne és higgyenek abban, hogy ez sokat segít, tehát ez nem "babona", ezek tények, hogy ez segít, sokat segít!"

Malik Istvánné történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Bakai Ferenc esete a Meteo Klinikán:

Bakai Ferenc művészember, neves zongorista, 50 évig küzdött a rettenetes, kezelhetetlen tenziós fejfájással. Hiába fordult bárhová és próbált ki sokmindent, nem segített, míg végre a felesége rátalált a Meteo Klinikára. A frontérzékenységére alkalmazott kezelés hetek alatt szabadította meg a szenvedéseitől, hálából még egy zongora darabot is eljátszik a sorstársaknak, és nagyon őszintén nyilatkozik a videóban:

"Mindenkinek csak ajánlani tudom, jó szívvel, kipróbáltam. És akkor nem fognak 50 évet szenvedni, mint én. Akinek van ilyen, az nagyon jól tudja, hogy az életminőséget mennyire megrontja. Garantáltan elmúlt a fejfájásom, ez gyakorlatilag a fejfájás feletti győzelem, ez nekem nagyon fontos, amit végre megérhettem. Köszönöm a Klinikának, hogy nekem ezt a szabadságot, a fejfájás mentességet megadta."

Bakai Ferenc történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Perity Sándorné esete a Meteo Klinikán:

Perity Sándorné komoly frontérzékenységi panaszokkal került a Meteo Klinikára: "Én egy magas vérnyomással rendelkező, rendszeresen orvoshoz járó, kivizsgált beteg vagyok, és azt vettem észre, hogy amikor az időjárás változás jön, akkor nagyon gyakori fejfájásom, rossz közérzetem van, fáradt vagyok. Próbáltam mindenféle megoldást keresni, alternatív megoldásokat is, de gyakorlatilag semmi nem segített." Páciensünk 2 évig tűrte ezt az állapotot, míg végül:"Egy decemberi többnapos rosszullét után eljutottam oda, hogy felemeltem a telefont, és telefonáltam a Meteo Klinikára." A Meteo Klinikán 2 héten belül elvégeztük a kivizsgálását, és elkészítettük a személyére szóló MeteoGlass fényterápiás szemüveget. Másfél hónap használat után:"Csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, jobb lett a közérzetem, kellemesebb lett az egész életem. És mindenkinek bátran ajánlom!"  

Perity Sándorné történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Kiss Józsefné esete a Meteo Klinikán:

Kiss Józsefné esetében 4 éve jelentkeztek a kezdeti időjárás és stressz eredetű tünetek, amelyek egy éve váltak súlyossá. Sokfelé kereste a megoldást, de a sok vizsgálat és az alkalmazott kezelések sem hozták meg az időjárás érzékenységi problémáira a megoldást. Sok gondolkodás után, 2020 novemberében jelentkezett be a Meteo Klinikára, ahol egy alapos kivizsgálás alapján adtuk számára azt a fényterápiás kezelést, mellyel néhány hét alatt gyakorlatilag megszűntek a panaszai: az alvásproblémái, a kiugró vérnyomásértékei, rosszullétei, és már nem retteg a közeledő frontok okozta szenvedéstől.

A "mérföldkövekkel" megjavult életminősége miatt gondolta úgy, hogy tapasztalatait egy Skypon rögzített video felvételen is örömmel osztja meg, remélve, hogy ezzel segíthet másoknak is az időjárás eredetű bajaik mielőbbi megoldásában: "Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam, mire a kezelésre bejelentkeztem."

Kiss Józsefné Ildikó történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Gyöngyösi Mária esete a Meteo Klinikán:

Mária gyermekkora óta migrénnel küzdött. Orvosról-orvosra járt, sokféle kezelést kipróbált már, de a tünetei nem szűntek meg. Sőt, a különböző vizsgálatokat követően azt tanácsolták neki, hogy próbáljon meg együtt élni ezekkel a panaszokkal. Mária migrénes problémái az utóbbi időben fokozódtak, elviselhetetlenné váltak, ekkor talált rá a Meteo Klinikára, mint „az egyetlen lehetőségre, amit még nem próbált”. A Meteo Klinika dinamikus fény- és hangterápiás szemüveges kezelése szinte azonnal vetett véget a hosszú évek óta tartó szenvedésének.

Gyöngyösi Mária történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Mericskai Tünde és Kovács Zénó esete a Meteo Klinikán:

Tünde 12 éves fia, Zénó problémájára keresett megoldást. Miután végig járta az elképzelhető vizsgálatokat vele, és sajnos nem találtak hatékony gyógymódot a gyakran visszatérő fejfájásos problémájára, az interneten keresgélt, hogy valami megoldást találjon. Szerette volna, ha a csak tüneti kezelést adó fájdalomcsillapító tabletták helyett más módszerrel tudná gyermeke panaszait csökkenteni. A vizsgálatok során sok fontos tényre derült fény, például, hogy milyen erős kölcsönhatás van kettőjük között, és hogy Zénó problémája mellett a saját panaszaival is foglalkoznia kell.

Zénónak a kezelések hatására 1 hónap alatt megszűntek a tünetei, és a sikeres tapasztalatok alapján újabb, a tanulási eredményeit negatívan befolyásoló problémát is kezelnünk kellett. 

Mericskai Tünde és Kovács Zénó történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Dr. Nagy Istvánné Dr. Fehér Irén esete a Meteo Klinikán: 

Irén 70 éve tudta, hogy az időjárás bizonyos hatásait a szervezete rosszul viseli. Az egész életét úgy élte le, hogy minden életszakaszában gyakran jöttek elő ezek a panaszok. Jött az időváltozás, ő pedig rosszul volt. Természettudományos szakemberként, tudományos dékánhelyettes egyetemi tanárként, minden elemével tisztában volt, hogy hogyan működnek a légköri folyamatok, az emberi szervezet, és a természet patikáját is jól ismeri. A problémáját mégsem tudta egymaga megoldani, több évtized kellett, mire a valódi megoldásra rátalált a Meteo Klinikán. A kezelések hatására visszakapta önmagát, megnőtt a szellemi és fizikai aktivitása, az alkotó energiája, és visszatért az életkedve.

Dr Nagy Istvánné, Dr Fehér Irén, a tapasztalatait maga meséli el. A videóra kattintva nézheti meg!

Félegyházi Szilvia esete a Meteo Klinikán: 

Szilvia sokáig csak olvasgatta, amit a Meteo Klinika nap mint nap írt a humánmeteorológiai cikkeiben, míg egyszer csak meghozta a döntést, miszerint, ha ilyen jól látjuk és tudjuk, hogy milyen problémák léphetnek fel, akkor bizony ideje személyesen is felkeresnie bennünket. Persze, mire ide eljutott, Ő is végig járta a maga útját, és megtapasztalta a sok eredménytelenséget.

Fantasztikus tapasztalásokon ment keresztül, volt benne is egy kezdeti szkepszis és próbára is tette a terápia hatékonyságát, de végül belátta, hogy bármit is tesz, a fényterápiás kezelés bizony hatékonyan működik, ő pedig egyre jobban érzi magát. Bár a panaszai még ha nem is maradéktalanul oldódtak meg, már nagyon elégedett az eddig elért eredményekkel.

Félegyházi Szilvia a vizsgálatról és a terápia során tapasztalt élményeiről beszél a videóban. A videóra kattintva nézheti meg!

Neusatz Gabriella és Karl Flóra esete a Meteo Klinikán:

Gabriella a kislánya megszületése óta nem tudta kialudni magát. Az évek alatt egyre sűrűbben jelentkeztek migrénes fejfájásai, ami már az egész család életére rányomta a bélyeget. Már mindent kipróbált, amikor végre az interneten ránk talált. A vizsgálat alatt beszélt arról, hogy a 10 éves gyermeke éjjel rosszul alszik, és őket sem hagyja nyugodtan pihenni. Mindkettőjüknél elvégeztük a vizsgálatokat, és az eredmény sokkolta őket. A terápia eredményessége megdöbbentette, a kislány már a második kezelés óta perceken belül elalszik, Gabriellának megszűntek a fejfájásai, így az egész család élete kezd a visszatérni a normális kerékvágásba.  

Neusatz Gabriella és Karl Flóra történetét a videóra kattintva nézheti meg!

A Meteo Klinika alkalmazott módszerei több évtizedes és többszáz milliós kutatás-fejlesztési munka eredménye, egyes eredményeiben pedig világújdonság. Egyedülálló vizsgálati és kezelési eszközeinket és módszereinket a honlapon megtalálható tudományos kisfilmekből ismerheti meg, melyeket a Magyar Televízió tudományos csatornája készített a Meteo Klinikáról.

Ha kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni, hívja a Meteo Klinikát:

06-1-296-0513

[custom:common-text-id:4]

[custom:insert-form-id:16044-hidden]