Back to top

A fényterápiás szemüveg használata

A FÉNYTERÁPIÁS SZEMÜVEG HASZNÁLATA ÖNMAGÁBAN

A megvásárolt fényszemüvegét a vásárláskor vagy a konzultációk során feltöltött terápiás programokkal önmagában is használni tudja a kezelőgombjaival. Ehhez Önnek semmilyen teendője nincs, leírását a dobozban mellékelt Használati útmutatóban találja.

A FÉNYTERÁPIÁS SZEMÜVEG HASZNÁLATA SZÁMÍTÓGÉPÉRŐL VAGY MOBILJÁRÓL

Erre akkor lehet szüksége, ha fényszemüvegére újabb terápiás programokat szeretne feltölteni az Ön Privát-programtárából. De akkor is, ha a mobiljáról, tabletjéről vagy a számítógépéről kényelmesen szeretné kezelni a fényszemüvegét.

A FÉNYTERÁPIÁS SZEMÜVEG HASZNÁLATA SZÁMÍTÓGÉPPEL

Ehhez egy Windows-os számítógépre van szüksége, amire először le kell töltenie a MeteoGlass Windows alkalmazást. A fényszemüveget egy USB kábellel tudja a számítógépéhez csatlakoztatni, és máris használhatja a kezelőprogramot.

A FÉNYTERÁPIÁS SZEMÜVEG HASZNÁLATA OKOSTELEFONNAL VAGY TABLETTEL

Az eszköz teljes funkcionalitásának kihasználásához egy Bluetooth 4.0 kapcsolattal rendelkező, Android 4.3 vagy újabb operációs rendszerrel ellátott mobiltelefon vagy tablet szükséges

Ehhez el kell végeznie a fényszemüveg párosítását a mobiljához vagy tabletjéhez, továbbá le kell töltenie az Android Applikációt az alábbiak szerint.

FÉNYTERÁPIÁS SZEMÜVEG PÁROSÍTÁSA ANDROIDOS KÉSZÜLÉKKEL

A fényszemüveget először párosítani kell az Androidos készülékkel. Ehhez az Androidban be kell lépni a beállítások/Hálózatok/Bluetooth menüpontba, ahol be kell kapcsolni az telefon/tablet bluetooth interfészét.

Ezt követően a fényszemüveg kikapcsolt állapotában először a négyzet alakú „stop”, majd közvetlenül utána a háromszög alakú „lejátszás” gombot megnyomva bluetooth párosítás üzemmódba vált, melyet a fényszemüvegen a kék LED sáv villogása jelez.

Ezután el kell indítani az Androidon a Bluetooth eszköz keresést. A megtalált MeteoGlass eszközre kattintva párosíthatók a készülékek.

ANDROID APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE