Back to top

Világújdonság fényterápiás okosszemüveg - csak a Meteo Klinikán!

Dinamikus fényterápia

Dinamikus fényterápia a frontok és egyéb stressz faktorok (pl. a vírushelyzet) okozta stresszhatások kezelésére.A frontérzékenység kezelésére alkalmazott legkorszerűbb eszköz!

A dinamikus fény- és hangterápiás okosszemüveg könnyen alkalmazható természetes (gyógyszermentes) módszer, kifejezetten a frontérzékenyek és a tartós stressz miatt szenvedők számára! Valódi világújdonság, aminek a kifejlesztését az EU és a Magyar Állam 63 millió forinttal támogatta.

Csak a Meteo Klinikán érhető el! 

Szervezetünk egyensúlya a fronthatások vagy az olyan erős stresszhatások miatt is gyakran felborul, mint pl. a vírus-stressz, a stresszes munka, családi problémák, nehéz, megoldatlan élethelyzetek. Következményei nagyon súlyosak lehetnek, sokféle testi és mentális panaszt okozhat okozhatnak, miközben az orvosi vizsgálatok semmilyen szervi okot sem tudnak kimutatni. Olyan visszatérő tünetek jelentkezhetnek, mint például:

 • fejfájás, ami a gyorsan múló enyhe esetektől a napokig kínzó panaszokig terjedhet
 • alvásproblémák, melyek miatt egyre kimerültebbek leszünk
 • ingadozó vérnyomás, ami váratlanul leeső vagy kiugró értékeket mutat
 • fáradtság, energiátlanság, amikor nincs erőnk a szokásos teendőinket sem ellátni
 • rosszkedv, levertség, ami egész napunkat meghatározhatja
 • félelem, kilátástalanság, bizonytalanság érzés, ami a vírushelyzet miatt egyre gyakoribb
 • idegesség, feszültség, amikor még magunkat is nehéz elviselni
 • agresszivitás, gyakori konfliktusok, amikor mindenkivel összeveszünk, sőt meg is sértünk
 • figyelmetlenség, koncentrálási nehézségek, ami nagyon veszélyes következményekkel járhat
 • motiválatlanság, csökkenő teljesítmény, amikor nem tudunk nekifogni semminek
 • gyengülő immunrendszer, ami különösen veszélyes a téli vírushelyzet idején
 • magatartási problémák, kontrollálatlanság, ami különösen gyermekeknél gyakori
 • görcsös panaszok, amik nagyon megkeserítik az életünket
 • múló rosszullétek, amiknek nem is tudjuk az okát
 • a romló egészségi állapotunk miatt romlik a teherbírásunk és az általános életminőségünk

Hogy mit tapasztalunk, az mindig az egyéni szervezeti adottságaink függvénye. A legtöbb panasz váratlanul, sokszor rohamszerűen, bárhol, bármikor jelentkezhet, és olyan beavatkozást igényel, ami azonnal alkalmazható.

A fényterápiás kezelés az egyéni állapotoknak megfelelő stimulációs programokkal történik. A stimulációs programok a speciális fényterápiás okosszemüvegre feltöltve, fény és hang ingerek alkalmazásával fejtik ki hatásukat a szervezetre.

A stimulációs kezelő programokat ill. a kezelés módját megadó javallatokat mindig személyre szólóan, az Ön egyéni adottságai és érzékenységi paramétereinek a kiértékelése alapján készítjük el. A Meteo Klinikán elvégzett vizsgálat alapján biztosítjuk Önnek az állapotának megfelelő ellátást.

Jelentkezzen be vizsgálatra, a vizsgálati díj 14.800 Ft.

Bejelentkezés: 06-1-296-0513

A fényszemüveget a vizsgálati eredmények alapján a személyére szóló kezelőprogramjaival felprogramozva, a megfelelő javallatokkal együtt kapja kézhez, és azonnal alkalmazhatja. A kezelése rendkívül egyszerű, tanulást nem igényel!

A kezelési mód különleges előnye, hogy a szemüveget mindig magánál tarthatja, és a tünetek jelentkezése esetén, szinte bárhol, bármikor alkalmazhatja. Egy kezelés 5-15 percig tart, nem kell folyamatosan viselnie, és ehhez nem kell sem leülnie, sem lefeküdnie. Közben sokmindent csinálhat tovább, a szemüveg pedig közben kifejti a hatását!

Lejjebb görgetve nézze meg mások milyen tapasztalatokat szereztek és hogyan gyógyultak a Meteo Klinikán, de ha ide klikkel további eseteket is megnézhet:

Megnézem a valós eseteket

További információkat pedig a Meteo Klinikáról itt olvashat.

dr. Bóthné Wágner Aranka esete

Egy gyógyulás tapasztalatai másfél év után - dr. Bóthné Wágner Aranka

"Nagyon fontos, hogy szélesebb körben megismerjék ezt az emberek."
"Nagyon-nagyon sok embertársam kínlódik ezzel a problémával, és biztos, hogy nagy segítségükre lenne nekik is úgy, mint nekem."

Szarvas Krisztina esete a Meteo Klinikán

Szarvas Krisztina gyógyulása a Meteo Klinikán

"Ajánlom mindenkinek, aki tényleg azt szeretné, hogy egy olyan életet kapjon vissza, amiben a fájdalmakra nem gyógyszert kell szedni." "Maximálisan meg vagyok elégedve a szemüveggel, nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám."

Molnár Gábor esete a Meteo Klinikán 

A stressz és a frontérzékenység bárki életét tönkre teheti!

Molnár Gábor középkorú üzletember sok stresszel, erős frontérzékenységgel jött a Meteo Klinikára. Már 4 hetes kezelés után megelégedéssel tapasztalta állapota javulását.

"Általában nyugodtabb vagyok. A külső és egyéb stresszhatásokra - amik akár magánéleti, akár munka - nyugodtabban tudok reagálni, és nem adok szélsőséges válaszokat."  - Molnár Gábor

Csörgő Debóra esete a Meteo Klinikán

A tinédzserek is frontérzékenyek!

"Kevesebb fejfájásom van, nem szédülök annyit és többet tudok találkozni a barátaimmal." 

Nádor Erika szinte teljesen kigyógyult az időjárás-érzékenységből

Nádor Erika szinte teljesen kigyógyult az időjárás-érzékenységből

Súlyos időjárás-érzékenységi panaszokkal érkezett a Meteo Klinikára: fejfájás, ingadozó vérnyomás, szédülés, alvászavarok. Ezek mára szinte teljesen megszűntek, a gyógyszerei nagy részét is elhagyhatta, ezt szakorvosi vizsgálatai is megerősítik:
"A pszichiáteremnél jártam és elvittem a szemüveget, és ő is említette, hogy vannak más páciensei akik használják, és mindenkinek pozitív véleménye volt""A kardiológusomnak is, belgyógyászomnak is mutattam a szemüveget, ... azt mondták, hogy nagy valószínűséggel gyógyszereket fogok tudni elhagyni ennek az alkalmazásával, és ez valóban így is lett!"

Rabi-Hierák János tapasztalata a Meteo Klinikán 

Rabi-Hierák János gyógyulása a Meteo Klinikán

Rabi-Hierák János panaszai alapján ADHD-ra is gyanakodott amikor felhívta a Meteo Klinikát. A kivizsgálás stresszállapota erős ingadozását igazolta, elsődlegesen az időjárás függvényében. A kezelés megkezdése után már napokkal észrevehetően javult az állapota, 3 hét alatt pedig alapvető javulást tapasztalt, erről számol be a videóban:

"Hogy mostmár jobban tudom magamat menedzselni, ehhez önök segítettek hozzá ezzel a terápiával, ami tényleg kiválóan működik."