Back to top

Világújdonság fényterápiás okosszemüveg - csak a Meteo Klinikán!

Dinamikus fényterápia a frontok és a vírushelyzet okozta stresszhatások kezelésére. Személyre szólóan, Önnek! Gyermekeknek is! Az Európai Unió jelentős (mintegy 100 millió forintos) támogatásával kifejlesztett fény- és hangterápia könnyen alkalmazható természetes módszer, kifejezetten a frontérzékenyek és a tartós stressz miatt szenvedők számára! Valódi világújdonság, ami csak a Meteo Klinikán érhető el! Eddig csak rendelői ellátás keretében volt hozzáférhető, most lehetővé tettük online igénybevételét is, már webáruházunkban is elérhető.

Szervezetünk egyensúlya a fronthatások vagy az olyan erős stresszhatások miatt is gyakran felborul, mint pl. a vírus-stressz, a stresszes munka, családi problémák, nehéz, megoldatlan élethelyzetek. Következményei nagyon súlyosak lehetnek, sokféle testi és mentális panaszt okozhat okozhatnak, miközben az orvosi vizsgálatok semmilyen szervi okot sem tudnak kimutatni. Olyan visszatérő tünetek jelentkezhetnek, mint például:

 • gyengülő immunrendszer, ami különösen veszélyes a téli vírushelyzet idején
 • fejfájás, ami a gyorsan múló enyhe esetektől a napokig kínzó panaszokig terjedhet
 • alvásproblémák, melyek miatt egyre kimerültebbek leszünk
 • ingadozó vérnyomás, ami váratlanul leeső vagy kiugró értékeket mutat
 • fáradtság, energiátlanság, amikor nincs erőnk a szokásos teendőinket sem ellátni
 • rosszkedv, levertség, ami egész napunkat meghatározhatja
 • félelem, kilátástalanság, bizonytalanság érzés, ami a vírushelyzet miatt egyre gyakoribb
 • idegesség, feszültség, amikor még magunkat is nehéz elviselni
 • agresszivitás, gyakori konfliktusok, amikor mindenkivel összeveszünk, sőt meg is sértünk
 • figyelmetlenség, koncentrálási nehézségek, ami nagyon veszélyes következményekkel járhat
 • motiválatlanság, csökkenő teljesítmény, amikor nem tudunk nekifogni semminek
 • magatartási problémák, kontrollálatlanság, ami különösen gyermekeknél gyakori
 • görcsös panaszok, amik nagyon megkeserítik az életünket
 • múló rosszullétek, amiknek nem is tudjuk az okát
 • a romló egészségi állapotunk miatt romlik a teherbírásunk és az általános életminőségünk

Hogy mit tapasztalunk, az mindig az egyéni szervezeti adottságaink függvénye. A legtöbb panasz váratlanul, sokszor rohamszerűen, bárhol, bármikor jelentkezhet, és olyan beavatkozást igényel, ami azonnal alkalmazható.

A fényterápiás kezelés az egyéni állapotoknak megfelelő stimulációs programokkal történik. A stimulációs programok a speciális fényterápiás okosszemüvegre feltöltve, fény és hang ingerek alkalmazásával fejtik ki hatásukat a szervezetre.

A stimulációs kezelő programokat ill. a kezelés módját megadó javallatokat mindig személyre szólóan, az Ön egyéni adottságai és érzékenységi paramétereinek a kiértékelése alapján készítjük el. A Meteo Klinikán elvégzett vizsgálat alapján biztosítjuk Önnek az állapotának megfelelő ellátást.

Jelentkezzen be vizsgálatra, vizsgálati díj 14.900 Ft.

Bejelentkezés: 06 1 296 0513

A fényszemüveget a személyes kezelőprogramjaival felprogramozva, a megfelelő javallatokkal együtt kapja kézhez, és azonnal alkalmazhatja. A kezelése rendkívül egyszerű, tanulást nem igényel!

A kezelési mód különleges előnye, hogy a szemüveget mindig magánál tarthatja, és a tünetek jelentkezése esetén, szinte bárhol, bármikor alkalmazhatja. Egy kezelés 5-15 percig tart, de ehhez nem kell sem leülnie, sem lefeküdnie, közben sokmindent csinálhat tovább.

A Front-Stop és a Stressz-Stop fényterápiás okosszemüvegeket a 06-1-296-0513-as telefonon is megrendelheti, és  webáruházunkban is kényelmesen beszerezheti. Az ár: 99 800 Ft, gyermekek esetében: 96.800 Ft, és szállítási díj nem terheli.
A költséget elszámolhatja egészségpénztárra, és SZÉP kártyával is fizetheti.
További információként hívjon: 06-1-296-0513.
Webáruház: https://webaruhaz.meteoklinika.hu/ 

Fontos figyelmeztetés:

 • Nagyon erős fény- vagy hangérzékenység, továbbá epilepszia esetén a fényterápia alkalmazására továbbra is csak személyes Meteo Klinikai rendelői vizsgálat alapján kerülhet sor, hivjon minket.
 • Erős időjárás- vagy stressz érzékenység, vagy súlyosabb, összetettebb panaszok esetén javasolt a Meteo Klinika személyes rendelését igénybe vennie. Az online felmérés nem helyettesítheti teljes körúen a részletes időjárás-érzékenységi kivizsgálást. Viszont nagy előny, hogy ha Ön már rendelkezik Front-Stop vagy Stressz-Stop fényterápiás szemüveggel, akkor az a részletes kivizsgálás alapján meghatározott terápiás programok használatára is alkalmas, és Önt csak a kiegészítő ellátás költsége terheli. A rendelésre a 06-1-296-0513-as telefonon tud bejelentkezni, illetve tájékoztatást kérni.
 • A szemüveget tilos használni vezetés vagy olyan tevékenység közben, amikor a látás ill. a hallás részleges korlátozása, a perifériális látótér egy területének a kitakarása veszélyes lehet.

További információkat a Meteo Klinikáról itt olvashat.

Kiss Józsefné tapasztalatai a Meteo Klinikán

Kiss Józsefné tapasztalatai a Meteo Klinikán

"Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam mire a kezelésre bejelentkeztem." Kiss Józsefné

Gyöngyösi Mária tapasztalatai a Meteo Klinikán

Gyöngyösi Mária tapasztalatai a Meteo Klinikán

„Folyamatosan használom a szemüveget, amikor érzem, hogy jön ez a görcs, abban a pillanatban felteszem, ez ilyen 4-5 alkalom egy nap, és azóta nincs migrénem." Gyöngyösi Mária

Harsányi Jolán Margit tapasztalatai a Meteo Klinikán

Harsányi Jolán Margit tapasztalatai a Meteo Klinikán

"... és hát a csodaszemüveg, az nekem nagyon sokat segített!" Harsányi Jolán Margit

Neusatz Gabriella és Karl Flóra tapasztalatai a Meteo Klinikán

Neusatz Gabriella és Karl Flóra tapasztalatai a Meteo Klinikán

" A gyermekemnek alvásproblémái voltak: lefeküdtünk este, és akkor egy másfél órás kínlódás következetett, mire elaludt. Elképesztő gyorsan, nem is akartam elhinni, hogy a második vagy harmadik szemüveghasználat után még végig sem ment a program, és a gyermek elaludt." Neusatz Gabriella