Back to top

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 1. rész

MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról bemutatja, hogyan kutatja a Meteo Klinika az időjárás eredetű bajaink okait. Kiket érint, és bepillanthatunk a megoldási lehetőségekbe is. Ismerkedjen meg Ön is a vizsgálati folyamatokkal és az Európai Uniós támogatással kifejlesztett, világújdonság dinamikus fényterápiás szemüveg alkalmazásával.

A Meteo Klinikán természetes, ugyanakkor tudományosan megalapozott, minden esetben személyére szólóan megállapított módszerekkel segítünk egészségügyi panaszai megoldásában. Figyelje magát, a panaszai jelentkezését egy ideig, ez sokat segíthet panaszai okának felderítésében.

Legjobb, ha tapasztalatait TÜNETNAPLÓNK segítségével vezeti. Ehhez az alábbi gomb megnyomásával iratkozzon fel FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE, amelyben elküldjük Önnek a napi TÜNETNAPLÓJÁT, melyben vezetheti a naponta megjelenő tüneteit. További segítséget nyújtunk a pandémiás időszakban a megfertőződés elkerülése végett,  olvassa naponta Vírusfigyelmeztetőnket is, melyben hasznos tanácsokat is talál.

Kérem a FRONT-ÉRTESÍTŐT a TÜNETNAPLÓVAL »

Feliratkozás: Front-Értesítő