Back to top

Napi humet cikk

A rosszullét az egész napot megkeserítheti

Szerdán nem jön markáns front, azonban többeknél felerősödhetnek a kettősfronthoz köthető panaszok és tünetek. 

♥ Napi útravaló, hogy jobb legyen a napja ♥

Mai gondolat az egészségéért:

A frontérzékeny ember teljesítménye sokat csökken.

Egyes napokon Ön is lényegesen rosszabbul teljesít, esetleg be se tud menni a munkába? Ez komoly kieséssel járhat, és a kollégáit is megterheli. Miért kell ezt elviselnie, ha már kaphat rá megoldást?

Egy perc egészség, ezt érdemes tudnia!

A frontérzékenység nem válogat!

Pácienseink között egyformán van kőműves és egyetemi rektor helyettes, nővér és gyárigazgató, bankár és tanár, orvos és ügyész, nő és férfi, fiatal és idős, és – sajnos – egyre több gyermek is. Az időjárás-érzékenység ma már népbetegség, és komolyan kell venni. Nézze meg a Magyar Televízió tudományos kisfilmjét a Meteo Klinikáról

Hasznos tapasztalatok a Meteo Klinikán:

Örömünkre szolgál, hogy egyre többen érkeznek hozzánk orvosi ajánlással, általában azzal a diagnózissal, hogy a panaszok okozója az időjárás. 

Napi érdekes:

Celebek is sokan megismerték a Meteo Klinika fényterápiás okosszemüvegét! Kifejlesztését az Európai Unió és a Magyar Állam 63 millió forinttal támogatta. Három éve forradalmasította a meteogyógyászatot®. 

Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter a TV2 Mokkában

Napi videó:

Egy túlterhelt, időjárás-érzékeny fiatalember hiteles története 1 hónap Meteo Klinikai kezelés után
"Én olyan munkahelyen is dolgozom, ahol nem téveszthetem meg az embereket"
 
Gyógyulás a Meteo Klinikán 14 év szenvedés után!
"Hihetetlen jó érzés, hogy végre megtaláltuk azt a megoldást a problémámra, ami az évek alatt fennálló borzasztó rosszullétemet vissza tudja tolni arra a szintre, hogy újra normális életet tudok élni."
 
"Én nagyon szívesen elmondom bárkinek, akár emailben, telefonon ... ez működik, ez tényleg jó, ha nem működne én nem lennék itt ... 14 év alatt ez volt az egyedüli dolog, ami változást hozott az életemben." 
Rajcsányi László
A hosszabb videót itt nézheti meg: https://youtu.be/bf0qhotZGJ0

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

Szerda: Időnként megnövekszik a felhőzet, szórványosan zápor is lehet, de a napsütés lesz a jellemző. Élénk lesz az északias szél, 25, 30 fokos maximum hőmérsékleteket mérhetünk.

A több napi fronthelyzetről a Frontjelentésben tájékozódhat részletesen.

Szerdán a változékony idő ellenére nem érkezik front, azonban kettősfronti tünetek jöhetnek elő, így frontátvonuláshoz hasonló állapotok léphetnek fel. Általános lehet a fejfájás, a rossz közérzet, valamint alvászavarai is jelentkezhetnek akár a hideg-, akár a melegfrontra érzékeny. Ajánlott kerülnie a fizikailag és szellemileg megerőltető tevékenységeket, a nagyobb igénybevételt igénylő feladatokat. A szív- és keringési rendszer betegségeivel küzdőknek is nehéz ez az időszak: ebben az esetben vérnyomás-ingadozást, szédülést, rosszullétet tapasztalhat, amennyiben erre hajlamos, akkor Önnek is sok pihenés javasolt. A kiegyensúlyozott napirend oldhatja a zavarokat, érdemes kerülni a váratlan helyezetekhez vezető szituációkat.

A csapadékos tájakon és időszakokban felerősödhetnek az ízületi fájdalmak, legyen szó akár gyulladásos, akár kopásos eredetű problémákról. Időnként fülledtség is ronthatja a komfortérzetet, a légzési nehézségekkel küzdőknek nem tanácsos hosszabb időt a szabadban tölteni. A zivatarok idején az asztmások állapota romolhat, ezért tartózkodjanak zárt térben a vihar elvonulásáig!

Szabadtéri tevékenységek: A napos tájakon magas lesz a hőérzet, de a záporokkal érintett területeken csökkenhet a komfortérzet, és az esernyőkre is szükség lesz. Nagy a változékonyság, egyes helyeken akár több alkalommal is elerdhet az eső.

UV-sugárzás: Az UV-sugárzás időben és térben is ingadozik a felhőzet függvényében. A felhősebb részeken nem kell a leégéstől tartani, máshol a déli órákban erős UV-sugárzás lesz jellemző.

Pollenhelyzet: Az allergiásoknál a parlagfű és a csalánfélék pollenjei okozhatják a legtöbb panaszt. Az allergiások mérsékeljék a hús- és a tejtermék-fogyasztást, autózás közben pedig tartsák felhúzva az ablakokat! A zivatart követően 1 órával már sokkal tisztább a levegő, ilyenkor, vagy kora reggel és este érdemes inkább sétálniuk!

Légszennyezettség: A levegőminőség megfelelő.

Balesetveszély: A közlekedést többfelé nehezíthetik záporoktól, zivataroktól nedvessé váló útszakaszok, amik területén jelentősen megnövekszik a féktáv. Tartson nagyobb követési távolságot, illetve vezessen a megszokottnál is lassabban, óvatosabban, hiszen egy-egy intenzívebb csapadékgócban a látástávolság is hirtelen lecsökkenhet. A zivatarokban átmenetileg viharos szél is ronthatja a menetstabilitást.

Ha az Ön életminőségét is befolyásolják a frontok, forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását.
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges:

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan panaszaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!