Back to top

Hosszú távú kutató-fejlesztő munka a Meteo Klinikán

A Meteo Klinikán alkalmazott speciális gyógyászati eszközök és eljárások 25 éves kutató-fejlesztő munka eredményei, melynek során csapatunk számos vezető magyar kutatóval és szakemberrel dolgozott együtt.

Munkánkban partnereink voltak többek között a SOTE, az ELTE, a BME, a Szent János Kórház specialistái.

Kutatási eredményeinket számos nemzetközi publikáció, konferencia előadás és projekt felkérés, továbbá két PhD disszertáció és számtalan média megjelenés fémjelzi.

A mi eszközeinken is folytak annak a kutatásnak a korai fázisai, melyek lehetővé tették annak a 3D-s agymodellnek a kifejlesztését, ami nélkülözhetetlennek bizonyult a bangladesi ikrek koponya szétválasztó műtétje során.

Működés közben az agyi struktúrák pontos feltérképezését lehetővé tevő metszetkészítő berendezés a Meteo Klinikán
(Ábra dr. Czeibert Kálmán munkatársunk doktori disszertációjából: Multimodal visualisation of the canine brain based on structural imaging, cryosectioning and 3-dimensional modelling, PhD thesis, Dr. Kálmán Czeibert, 20. o.)

Tudományosan megalapozott eszközök és módszerek nélkül nem várható eredményes gyógyulás!

Ismerje meg, hogy milyen tudásháttér szükséges ahhoz, hogy az Ön vizsgálatát és kezelését szakszerűen végezhessük. A kutatás-fejlesztési projektjeinket itt nézheti meg.

A Meteo Klinikán természetes, ugyanakkor tudományosan megalapozott, minden esetben személyére szólóan megállapított módszerekkel segítünk egészségügyi panaszai megoldásában. Figyelje magát, a panaszai jelentkezését egy ideig, ez sokat segíthet panaszai okának felderítésében.

Legjobb, ha tapasztalatait TÜNETNAPLÓNK segítségével vezeti. Ehhez az alábbi gomb megnyomásával iratkozzon fel FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE, amelyben elküldjük Önnek a napi TÜNETNAPLÓJÁT, melyben vezetheti a naponta megjelenő tüneteit. További segítséget nyújtunk a pandémiás időszakban a megfertőződés elkerülése végett,  olvassa naponta Vírusfigyelmeztetőnket is, melyben hasznos tanácsokat is talál.

Kérem a FRONT-ÉRTESÍTŐT a TÜNETNAPLÓVAL »

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.