Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

  

Az átvonult hidegfront mögött nem esik vissza a hőmérséklet! Júniusi humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai terhelésekre számíthatunk! Milyen terhelő hatások jelentkeznek a tipikus nyári időben? A meteogyógyász a Meteo Klinika TV-n!

Júniusi humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai terhelésekre számíthatunk! Milyen terhelő hatások jelentkeznek a tipikus nyári időben? A meteogyógyász a Meteo Klinika TV-n!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2024.05.23. csütörtök

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Csütörtök: A gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható. Éjszaka kevés helyen, napközben elszórtan - legkisebb eséllyel az északi és a középső tájakon - valószínű zápor, zivatar, amelyeket felhőszakadás is kísérhet. A nyugati, északnyugati irányú szél helyenként megélénkül. Zivatarban erős vagy viharos lökések is lehetnek. Hajnalban általában 9, 14, délután 23, 28 fok valószínű.

2024.05.24. péntek

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Péntek: A napsütés mellett magasra tornyosulnak a gomolyfelhők, amelyekből napközben már többfelé, több hullámban valószínű záporeső, zivatar. Záporok, zivatarok környékén megerősödik, sőt viharossá fokozódik a szél. A hajnali 9, 16 fokról 20 és 27 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

(Figyelem, sokan elfelejtik: a feliratkozás után az email fiókjába kap egy visszaigazolási értesítést, hogy tényleg Ön-e a feliratkozó? Ezt várja meg, mert erre feltétlenül rá kell klikkelnie, hogy érvénybe lépjen a feliratkozása!)

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.