Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

A rendkívüli fronthelyzetben nézzen meg újabb tanulságos rendelői eseteket! Segítség Önnek a frontérzékenység megértéséhez!

Itt nézze meg a videót: https://youtu.be/yEbixztxQg4

Nevéhez méltó „bolondos” időjárással köszönt be az április. A térben és időben rendkívül változékonyan alakuló humánmeteorológiai paraméterek szélsőséges terhelésnek teszik ki még az egészségesek szervezetét is, nagyon sokféle, változó panasz jelentkezésére számíthatunk. Áprilisi tréfának is rossz furcsa kettősfront! A nem szokványos kettősfrontot és hatásait mondja el a meteogyógyász®!

Áprilisi tréfának is rossz furcsa kettősfront! A nem szokványos kettősfrontot és hatásait mondja el a meteogyógyász®!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2023.04.01. szombat

délelőtt
délelőtt
Kettős front
délután
délután
Nincs front
Szombat: A napsütéses időszakok mellett többször erősen felhős időre készülhetünk, szórványosan várható eső, zápor, néhol zivatar is. Élénk, erős északnyugati szél mellett 13, 19 fokos maximumhőmérsékletekre számíthatunk.

2023.04.02. vasárnap

délelőtt
délelőtt
Hidegfront
délután
délután
Hidegfront
Vasárnap: Erősen felhős idő várható, de időnként előbukkan a nap. Szórványosan eső, zápor, zivatar is kialakulhat. Erős, viharos lökések kísérik az északnyugati szelet, a maximumhőmérséklet 10, 18 fok között alakul.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

(Figyelem, sokan elfelejtik: a feliratkozás után az email fiókjába kap egy visszaigazolási értesítést, hogy tényleg Ön-e a feliratkozó? Ezt várja meg, mert erre feltétlenül rá kell klikkelnie, hogy érvénybe lépjen a feliratkozása!)

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.