Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

  

Frontok nélkül is jelentős terhelést hoz a csütörtök! A fontos humánmeteorológiai hatások igen sokféle formában jelentkezhetnek. A frontoknál is gyakoribb, és nagyon sok időjárás-érzékeny embert komolyan érintő hatásra számíthatunk!

A fontos humánmeteorológiai hatások igen sokféle formában jelentkezhetnek. A frontoknál is gyakoribb, és nagyon sok időjárás-érzékeny embert komolyan érintő hatásra számíthatunk!

Tanulságos! Ilyen komoly következményekkel is járhat a kezeletlen időjárás-érzékenység! Nézze meg!

Tanulságos! Ilyen komoly következményekkel is járhat a kezeletlen időjárás-érzékenység! Nézze meg!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2024.02.22. csütörtök

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Csütörtök: Jobbára erősen felhős lesz az ég, néhány órás napsütés reggel a keleti határvidéken, napközben a Nyugat-Dunántúlon lehet. Számottevő csapadék nem valószínű. A délnyugati, déli szél a Dunántúlon megerősödik, sőt ott viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között valószínű, de Borsod északi részein kissé hűvösebb lesz.

2024.02.23. péntek

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Péntek: Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, a Tiszántúlon lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Hazánk északnyugati felén szórványosan előfordul eső, zápor, délkeleten kisebb a csapadék esélye. A délnyugati, déli szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Hajnalban általában 4 és 10, délután 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lesz a melegebb.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

(Figyelem, sokan elfelejtik: a feliratkozás után az email fiókjába kap egy visszaigazolási értesítést, hogy tényleg Ön-e a feliratkozó? Ezt várja meg, mert erre feltétlenül rá kell klikkelnie, hogy érvénybe lépjen a feliratkozása!)

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.