Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

  

A folyamatosan beáramló hideg levegő nyugalomba jutva is egyre hidegebb hajnalokat és nappalokat okoz. Jóval az ilyenkor szokásos hőmérsékletek alá süllyedünk! A hidegfront mögött egyre erősödő hideghatásra figyelmeztet a meteogyógyász a Meteo Klinika TV!

Jóval az ilyenkor szokásos hőmérsékletek alá süllyedünk! A hidegfront mögött egyre erősödő hideghatásra figyelmeztet a meteogyógyász a Meteo Klinika TV!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2023.12.03. vasárnap

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Vasárnap: Északnyugat felől reggel, délelőtt csökken a felhőzet, így az ország nagy részén napos időre lehet számítani általában kevés, a középső országrészben több gomolyfelhővel. Kivételt képez ez alól a keleti határvidék térsége, ahol egész nap borult maradhat az ég. Északkeleten havazás, hózáporok továbbra is előfordulhatnak, arrafelé néhány cm-es vékony hólepel kialakulhat. Továbbra is nagy területen kísérhetik erős lökések az északnyugati, nyugati irányú szelet, estére csillapodik a légmozgás. A Bakony térségében gyenge hófúvás még előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között alakul.

2023.12.04. hétfő

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Hétfő: A hajnali köd, illetve rétegfelhőzet zsugorodik. Napközben nyugat felől fátyolfelhőzet érkezik, amely délután vastagszik is. Csapadék általában nem valószínű, de néhol esetleg előfordulhat jelentéktelen hószállingózás. A déli, délkeleti szelet főként az Észak-Dunántúlon kísérhetik élénk, időnként erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -9, -3 fok között várható, de szélvédett fagyzugokban ennél hidegebb lesz. Kora délutánra is csupán -4, +3 fokig melegszik fel a levegő.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

(Figyelem, sokan elfelejtik: a feliratkozás után az email fiókjába kap egy visszaigazolási értesítést, hogy tényleg Ön-e a feliratkozó? Ezt várja meg, mert erre feltétlenül rá kell klikkelnie, hogy érvénybe lépjen a feliratkozása!)

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.