Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

ÉRDEMES TUDNIA:

Mivel jár a hidegfront?

A Meteo Klinika igazgatója segít a tájékozódásban.

Nem örülünk, hogy az átvonult hidegfront miatt a tavaszias napok után szombatra visszaestünk a télvégi időjárásba. És valóban, a front sokoldalúan megterheli a szervezetünket. Különösen a frontérzékenyeknél gyakori a fejfájás, a vérnyomás ingadozása, a rosszullétek és alvászavarok. Sok egyéb mellett lehangoltság, krónikus fáradtság is jelentkezhet, az egyéni szervezeti adotságok függvényében. Gyakoribban a koraszülések, és az ízületesek is nehezen viselik a fagyos reggeleket. Ezekkel a kérdésekkel kereste meg a Bors is a Meteo Klinikát, a cikk a szombati számban olvasható.

Ugyanakkor a ne feledkezzünk el a front jótékony hatásáról sem: a szeles idő kisöpri az erősen szennyezett levegőt, és szó szerint fellélegezhetünk. Újra ajánlott a szabadba menni, csak figyeljünk az öltözködésre.

Akik úgy gondolják, hogy ők is frontérzékenyek lehetnek - Magyarországon tízből három ember az! - szánjanak rá a hétvégén néhány percet és nézzék meg ezeket a tanulságos videókat:

 https://youtu.be/DlraRJhySoI

https://www.youtube.com/watch?v=DlraRJhySoI&t=25s

https://www.youtube.com/watch?v=cyNAbpQADAI&t=19s

Folyik a vizsgálat a Meteo Klinika központi rendelőjében

Ha magára ismer, és Ön is érzékeny a frontokra, ne várjon hiába, a panaszai megfelelő kezelés nélkül nem fognak elmúlni, az erős frontérzékenységre nincs "univerzális" megoldás. A Meteo Klinikán megfelelő kivizsgálás alapján 1 hét alatt megszabadulhat a panaszaitól.

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak (klinikánk március 8-a után is zavartalanul üzemel!): 

06-1-296-0513

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.03.07. vasárnap

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Vasárnap délelőtt derült lesz az ég, csapadék nem várható. Délután szikrázó napsütésre van kilátás, csapadék sem alakul ki. A délnyugati szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul.

2021.03.08. hétfő

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Hétfőn délelőtt kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen, emellett sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem lesz. Délután a napsütést időnként fátyolfelhők és gomolyfelhők is zavarhatják, de csapadék nem lesz. Élénk lesz az északnyugati szél. 5, 10 fokra melegszik a levegő.

2021.03.09. kedd

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Kedden változóan felhős időre számíthatunk, csapadék nem várható. Az északkeleti szél élénk lesz. 4, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.03.10. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szerdán a naposabb délelőttöt követően északnyugat felől növekedni kezd a felhőzet, de számottevő csapadék nem valószínű. Változó irányú szél lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

A vizsgálat kedvezményes díja (2020. 11. 27-ig): 14.900 Ft.

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Sokat segíthet Önnek, ha feliratkozik megújult ingyenes Front-Értesítőnkre, amelyben Tünetnaplót is talál! Emellett, a légúti fertőzések szezonjában Vírusfigyelmeztetőt is küldünk Önnek, ami segíti megóvni egészségét a fertőzésektől. Aki már feliratkozott korábban a Front-értesítőre, azoknak nem kell újra feliratkozni!

Így minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.
A Vírusfigyelmeztetőt pedig délutánonként kapja kézhez.
(Korábbi feliratkozóink automatikusan kapják a megújult értesítőt!)

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket és a Vírusfigyelmeztetőt:

Feliratkozás: Front-Értesítő és Vírusfigyelmeztető