Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

   

A medárdi idő egyik legmegterhelőbb következményének a gyakoribbá válásával kell számolnunk. A magas páratartalom és a nagy napmagasság mellett már rövidebb napos időszakokban is erősen fülledtté válik az idő! A fullasztó idő humánmeteorológiai veszélyei! A sok embert érintő terhelő hatásokat magyarázza a meteogyógyász®!

A fullasztó idő humánmeteorológiai veszélyei! A sok embert érintő terhelő hatásokat magyarázza a meteogyógyász®!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2023.06.10. szombat

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Szombat: A gomoly- és fátyolfelhők mellett pár órára kisüthet a nap, de még több helyütt kialakulhat zápor, zivatar. Zivatarok idején átmenetileg megerősödik a szél, délután 21, 26 fok várható.

2023.06.11. vasárnap

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Vasárnap: A napsütést többször gomolyfelhők zavarják, ezekből helyi záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Többfelé megerősödő északkeleti szél mellett 21, 26 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

(Figyelem, sokan elfelejtik: a feliratkozás után az email fiókjába kap egy visszaigazolási értesítést, hogy tényleg Ön-e a feliratkozó? Ezt várja meg, mert erre feltétlenül rá kell klikkelnie, hogy érvénybe lépjen a feliratkozása!)

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.