Back to top

véralvadás

véralvadás

GYógyító ételeink: Kivi

A kivi fontos aktív nyomelemeket, ballasztanyagokat, ásványi anyagokat, valamint E- és C-vitamint is tartalmaz. A benne található C-vitamin az egyik legsokoldalúbb vitaminunk, ami elsősorban a fertőző betegségektől óv meg, de fontos szerepe van az élénkítő folyamatokban is. Hiánya fáradtságot, szervezetünk védekezőképességének csökkenését okozza.

A kivi fogyasztása hatékony a gyulladásos betegségek gyógyításában, valamint K-vitamin tartalma a vér alvadásában játszik szerepet.

Segíti a vesék munkáját, erősíti a csontokat, az immunrendszert, a vérereket és a kötőszöveteket, elősegíti a szívizom működését. Hatásos vérmérgezés, fertőzés és ínyvérzés ellen is.

Napi három kivi fogyasztása 15 Hgmm-el csökkentheti a magas vérnyomást, ami igen jó eredménynek számít még gyógyszerek esetén is.

Subscribe to RSS - véralvadás