Back to top

Napi humet cikk

Pénteken egy hidegfront vonul át felettünk, ezzel fokozatos, tartós lehűlés veszi kezdetét! Ráadásul csapadékra is számíthatunk, ezen kívül pedig a szélterhelés is egyre fokozódik.  

MINDENEKELŐTT ÉRDEMES TUDNIA:

Miért terheli meg a szervezetemet az átvonuló front? 

A meteorológiai frontok két oldalán jelentősen eltérő helyzetek uralkodnak. Ez a szervezetünket olyan alkalmazkodásra kényszeríti, amit sokan már nehezen viselnek el, és megjelennek a frontérzékenységi tünetek. A Meteo Klinikán állandóan szembesülünk a súlyos félreértésekkel. Sokan úgy tudják, hogy van 3 féle front (hideg, meleg és kettős), ezekre van valami univerzális megoldás, és ezzel el is intézhető  kérdés!  Gondoljunk bele: a front két oldalán nagyon sokféle paraméternek változik meg az értéke, és ezzel a szervezetünkre gyakorolt hatás is. A Meteo klinikán - még a fő típusok tekintetében is - több mint 20 féle fő fronthatást különböztetünk meg. És mindegyik esetében, személyenként is változó módon mindig jelennek meg az élettani következmények.

Ezért van az, hogy az öndiagnózis és a nem szakemberek (sokszor kifejezetten kóklerek) által végzett vizsgálatok rendszerint eredménytelenek, így pedig a kezelés is reménytelen.

A frontérzékenység a meteogyógyászok által jól kezelhető, de ehhez személyes szakszerű vizsgálat és kezelés szükséges!

A Meto Klinikán állnak rendelkezésre azok az eszközök, módszerek és folyamatos mérési adatok, melyekkel az időjárás-érzékenység tudományosan megalapozottan vizsgálható és kezelhető. A vizsgálat díja mindössze 14.800 Ft.

SZÉP kártyára vagy egészségpénztárra is kivizsgáltathatja és kezeltetheti magát!

Bejelentkezés (ha nem tud személyesen megjelenni, távrendelésben is tudunk segíteni)

06-1-296-0513

Az érkező markáns front hatásaival kapcsolatban kereste fel a Meteo Klinikát a TV2 Tények Plusz forgatócsoportja.

A riport a csütörtök esti műsorban látható!

A TV2 Tények Plusz forgatócsoportja készíti a riportot dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal 

 

Nézzen meg tanulságos eseteket a Meteo Klinika praxisából (ezek valós esetek, nem rekámfilmek!): 

https://www.meteoklinika.hu/%C3%ADgy-gy%C3%B3gyulhat-%C3%B6n-meteo-klinik%C3%A1n

 

Bizonytalan a helyzetében?

Iratkozzon fel itt a Meteo Klinika ingyenes Frontértesítőjére, és a napi front információk mellett Tünetnaplót is küldünk Önnek, ebben követheti állapota alakulását.

Az érzékenységtől sokat szenvedő Nádor Erika esete: "Végre van egy megoldás, ami nagyon sokaknak tud segíteni!" (kattintson a képre!): 
 

 

A Meteo Klinika praxisából: Nádor Erika gyógyulása a Meteo Klinikán 

  Tegnapi témánk ez volt, ha elmulasztotta, most megnézheti (katt a címre!): Mit okoz a közelgő drasztikus változás?

Rendkívül megterhelő a pénteki a humánmeteorológiai/orvosmeteorológiai helyzet, országszerte kell keringési panaszokra, fejfájásra, és egyéb tünetekre készülni. 

Pénteken az előző éjjel, hajnalban érkezett hidegfront érezteti hatását. A felhős időben szórványos csapadékra, záporokra kell számítani, emellett a megerősödő széllel egyre hűvösebb levegő áramlik térségünkbe.

Délen és keleten az okozott tünetek estig várhatóan nem is gyengülnek!

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

A fronthelyzetről a Frontjelentésben tájékozódhat részletesen. További fontos információk az egészsége érdekében:

Amennyiben frontérzékeny, akkor nagy eséllyel számíthat arra, hogy jelentkezik önnél is görcsös eredetű fejfájás, izom- és hasi görcsök. Ha szívbeteg, akkor fokozott terhelésnek van kitéve, pihenjen sokat, ne erőltesse meg magát. Emellett keringési problémák, vérnyomás-ingadozás is felléphet, rosszullét jelentkezhet. A közérzete minden bizonnyal csak estétől kezdhet javulni, de a hétvégén még felléphet múló rosszullét, szédülés is.

A csapadék, majd az érkezett több fokkal hűvösebb levegő hatására az ízületi panaszok is felerősödhetnek, az előző napokhoz képest a felhősebb időben kellemetlenebb napban lesz részünk. Az élénk szél által érintett tájakon nyugtalan, ingerlékeny lehet, könnyen elveszítheti a türelmét akár egy-egy kisebb probléma kapcsán is. A hirtelen időjárás-változás kellemetlen közérzetet, nyomott hangulatot okozhat.

  Szabadtéri tevékenységek: A szabadban ingadozó lesz a hőérzet, romlik a komfortérzet és növekszik a megfázásveszély. Réteges, az előző napoknál vastagabb öltözet javasolt, a szabadtéri programoknak nem kedveznek a körülmények.

  UV-sugárzás: A felhők miatt az UV-sugárzás nem lesz számottevő. 

Pollenhelyzet: A front az allergiásoknak viszont jót tesz: mérséklődik a növények pollenszórása, de a parlagfű eleinte még okozhat intenzívebb tüneteket az allergiásoknál. A kenderfélék pollenjének koncentrációja várhatóan az alacsony tartományban marad.

  Légszennyezettség: A légszennyezettség alacsony. 

  Balesetveszély: A közlekedésben résztvevők is nehéz napra számíthatnak: a csapadék hatására sokfelé lehet vizes, nedves útszakaszokkal találkozni, könnyen megcsúszhat a jármű, növekszik a balesetek bekövetkezésének kockázata. Erős légmozgás lesz jellemző többfelé, ez csökkenti a menetstabilitást, valamint türelmetlenséget, ingerlékenységet is okozhat. A szokásosnál is óvatosabban közlekedjen!

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását. 
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!

Front-Pont térkép – Hálózati közlemény

Információ

A Front-Pontok a Meteo Klinika országosan elérhető, frontérzékenységet vizsgáló és kezelő hálózata.

A Meteo Klinika egyes szolgáltatásai már lakóhelyéhez közel is elérhetők a Klinika országos hálózatában. Front-Pontjainkon, partnereink közreműködésével, a legkorszerűbb távgyógyászati eszközökkel végezzük el frontérzékenységi vizsgálatát, és egyszerűbb esetekben a kezelését is.

A Front-Pontok térképe átalakítás miatt néhány napig nem lesz elérhető. A Front-Pontok ezalatt a megszokott módon üzemelnek.
A frontokkal kapcsolatos részletes információt itt érheti el.
Kérdésekkel, bejelentkezéssel hívja központi számunkat: 06 1 296 0513.

A teljes körű ellátást továbbra is a Meteo Klinika budapesti központi rendelőjében biztosítjuk: 06 1 296 0513.

Tapasztalatok a Meteo Klinikán

Fejfájás, kiugró vérnyomás: Nádor Erika gyógyulása a Meteo Klinikán

Fejfájás, kiugró vérnyomás: Nádor Erika gyógyulása a Meteo Klinikán

"Egy új végtagom lett a szemüveg."
"Egy enyhe fejfájás, már egyből veszem föl, használom, és gyakorlatilag mintha varázsütésre történne a dolog, így el is múlik még a használat közben."
"Végre van egy megoldás, ami nagyon sokaknak tud segíteni!"

Vécsei Kinga gyógyulása a sok éves kínzó fejfájásból

Vécsei Kinga gyógyulása a sok éves kínzó fejfájásból

3 hét után:
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire hatásos lesz, és ennyire látványosan fog javítani az én életminőségemen."
"Nagyon hálás vagyok, hogy idejöttem és segítettek!"

Malik Istvánné gyógyulása a Meteo Klinikán

Malik Istvánné kamionos gyógyulása a Meteo Klinikán

Malik Istvánné 2020 nyarán kereste meg a Meteo Klinikát súlyos frontérzékenységi tünetekkel. Előtte több megoldással próbálkozott, eredménytelenül. A kivizsgálás alapján elkészített MeteoGlass fényterápiás kezelésnek köszönhetően mára már szinte teljesen tünetmentes, feleslegessé váltak a korábban alkalmazott gyógyszerei is:

"100% hogy nagyon jól döntöttem, hogy eljöttem ide, mert ez nekem nagyon sokat segített.
Határozottabb vagyok, nem félek annyira a frontoktól.
Bízzanak benne és higgyenek abban, hogy ez sokat segít, tehát ez nem "babona", ezek tények, hogy ez segít, sokat segít!"

Bakai Ferenc "a zongorista" gyógyulása 50 év fejfájásból

Bakai Ferenc "a zongorista" gyógyulása 50 év fejfájásból

"Mióta nem fáj a fejem, nem is tudom hogy örüljek neki. Ez gyakorlatilag a fejfájás feletti győzelem, ez nekem nagyon fontos, amit végre megérhettem." Bakai Ferenc

Perity Sándorné gyógyulása a Meteo Klinikán másfél hónap MeteoGlass fényterápia után

Perity Sándorné gyógyulása a Meteo Klinikán másfél hónap MeteoGlass fényterápia után

"Azt vettem észre, hogy amikor az időjárás változás jön, akkor nagyon gyakori fejfájásom, rossz közérzetem van, fáradt vagyok. Próbáltam mindenféle megoldást keresni, alternatív megoldásokat is, de gyakorlatilag semmi nem segített.
Csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, jobb lett a közérzetem, kellemesebb lett az egész életem. És mindenkinek bátran ajánlom!"  Perity Sándorné 

Kiss Józsefné tapasztalatai a Meteo Klinikán

A frontérzékeny Kiss Józsefné gyógyulása a Meteo Klinikán

"Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam mire a kezelésre bejelentkeztem" Kiss Józsefné

Kisfilmek a Meteo Klinika kiemelkedő tudományos eredményeiről

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 1. rész

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 1. rész

A megoldatlan panaszainkat gyakrabban okozza az időjárás, mint gondolnánk. Világújdonság kezelő eszközünk a MeteoGlass fényterápia.

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 2. rész

Az MTVA M5 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról, 2. rész

Egyedülálló rendszerek működnek a Meteo Klinikán, melyek lehetővé teszik a tudományosan megalapozott kivizsgálást és kezelést.

Az MTVA M1 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról

Az MTVA M1 csatorna tudományos kisfilmje a Meteo Klinikáról

A humánmeteorológiai és meteogyógyászati kutatások története dióhéjban. Az időjárás-érzékenység vizsgálata és kezelése a Meteo Klinikán.

A vezető médiumok is a Meteo Klinika szakszerű tájékoztatását veszik igénybe

Meteo Klinika a vezető médiumokban - Televíziós és rádiós csatornák

Meteo Klinika a vezető médiumokban - Televíziós és rádiós csatornák

A vezető médiumok a szakszerű tájékoztatáshoz nap mint nap a Meteo Klinika szakértelmét választják. A TV nézők, rádióhallgatók, újságolvasók, vezető portálokon böngészők rendszeresen találkozhatnak Dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal, a Meteo Klinika igazgatójával. 

Meteo Klinika a vezető médiumokban - nyomtatott médiumok

Meteo Klinika a vezető médiumokban - nyomtatott médiumok

A vezető médiumok a szakszerű tájékoztatáshoz nap mint nap a Meteo Klinika szakértelmét választják. A TV nézők, rádióhallgatók, újságolvasók, vezető portálokon böngészők rendszeresen találkozhatnak Dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal, a Meteo Klinika igazgatójával. 

Meteo Klinika a vezető médiumokban - online médiumok

Meteo Klinika a vezető médiumokban - online médiumok

A vezető médiumok a szakszerű tájékoztatáshoz nap mint nap a Meteo Klinika szakértelmét választják. A TV nézők, rádióhallgatók, újságolvasók, vezető portálokon böngészők rendszeresen találkozhatnak Dr. Pintér Ferenc meteogyógyásszal, a Meteo Klinika igazgatójával.