Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

♥ Napi útravaló, hogy jobb legyen a napja ♥

Napi jó hírünk:

Javul a hőérzet!

Az előző napokban tapasztalt szeles idő átmenetileg megszűnik, és mivel a hőmérséklet sem csökken az ilyankor szokásos átlag alá, és még napsütésben is bízhatunk, így elmondható, hogy a szabadtéri érzett hőmérséklet és a komfortérzet jelentősen jobb lesz, mint a hét elején volt! 

Mai gondolat az egészségéért:

A frontérzékeny ember teljesítménye sokat csökken.

Egyes napokon Ön is lényegesen rosszabbul teljesít, esetleg be se tud menni a munkába? Ez komoly kieséssel járhat, és a kollégáit is megterheli. Miért kell ezt elviselnie, ha már kaphat rá megoldást?

Egy perc egészség, ezt érdemes tudnia!

A frontérzékenység nem válogat!

Pácienseink között egyformán van kőműves és egyetemi rektor helyettes, nővér és gyárigazgató, bankár és tanár, orvos és ügyész, nő és férfi, fiatal és idős, és – sajnos – egyre több gyermek is. Az időjárás-érzékenység ma már népbetegség, és komolyan kell venni. Nézze meg a Magyar Televízió tudományos kisfilmjét a Meteo Klinikáról

Hasznos tapasztalatok a Meteo Klinikán:

Örömünkre szolgál, hogy egyre többen érkeznek hozzánk orvosi ajánlással, általában azzal a diagnózissal, hogy a panaszok okozója az időjárás. 

Napi érdekes:

Celebek is sokan megismerték a Meteo Klinika fényterápiás okosszemüvegét! Kifejlesztését az Európai Unió és a Magyar Állam 63 millió forinttal támogatta. Három éve forradalmasította a meteogyógyászatot®. 

Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter a TV2 Mokkában

Napi videó:

Ön is már előre fél az újabb fronttól?

Jön vele a feszültség, a félelem az olyan kellemetlen tünetektől, mint pl. a szívdobogás, szorongás? Ez bizony nagyon gyakori. Nézze meg Jáhn Éva esetét a Meteo Klinikán: nézze meg:
"Már a használati pár perc után minden elmúlt, mintha elfújta volna a szél azt a sok problémát amiért felvettem a szemüveget."

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

  • Kíváncsi, hogy frontérzékeny-e? Klikkeljen ide!
  • Kövesse a változó fronthelyzetet! Itt megtalálja!
  • Kérje ágyba a legfontosabbakat! Reggel 5-ig ott lesz! Iratkozzon fel Front-Értesítőnkre!
  • Tegyen egy lépést egészségéért! Használja ki a napos időt! A téli, fényszegény időszakban alig éri napfény a bőrünket - minden percet érdemes ilyenkor kiélvezni, amikor süt a nap

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0514. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja mai tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a következő napokban:

2022.01.19. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szerdán délelőtt a ködfoltok egyes helyeken csak lassan szűnnek, máshol legfeljebb fátyolfelhők szűrik a napsütést. Csapadék nem várható. Délután a fátyolfelhők mellett többórás napsütésre készülhetünk. Csapadék nem alakul ki. A déli szél mérsékelt lesz. 1, 6 fokra melegszik a levegő.

2022.01.20. csütörtök

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Hidegfront
este
este
Nincs front
Csütörtökön fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, a felhőátvonulásokból futó havas eső, zápor, illetve hózápor is előfordulhat. Megerősödik az északnyugati szél. 4, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2022.01.21. péntek

éjjel
éjjel
Hidegfront
délelőtt
délelőtt
Hidegfront
délután
délután
Hidegfront
este
este
Nincs front
Pénteken napos és felhős időszakok váltakoznak, helyenként futó hózáporok is előfordulnak. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. 0, 5 fokra számíthatunk.

2022.01.22. szombat

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szombaton változóan felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem várható. Az északnyugati szél erős lesz. 1, 6 fok között tetőzik a hőmérséklet.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő