Back to top

Így gyógyulhat Ön is a Meteo Klinikán

Üdvözlöm a Meteo Klinikán!
 
Frontérzékeny? Stresszes? Nézze meg az alábbi nagyon tanulságos (kizárólag valós!) eseteket a Meteo Klinika praxisából!
Nálunk Ön is visszanyerheti egészségét! A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak!
 
Dr. Pintér Ferenc
Meteo Klinika igazgató

 

A videókban nyilatkozók is már évek óta hiába keresték a megoldást a front- és stressz-érzékenységükre, mielőtt a Meteo Klinikához fordultak. Ezért vállalták a nyilvánosságot, hogy elmondják az esetüket mások okulására. 

dr. Bóthné Wágner Aranka esete a Meteo Klinikán:

dr. Bóthné Wágner Aranka több mint egy év fényterápiás kezelés tapasztalatait osztja me.

"Nagyon fontos, hogy szélesebb körben megismerjék ezt az emberek." "Nagyon-nagyon sok embertársam kínlódik ezzel a problémával, és biztos, hogy nagy segítségükre lenne nekik is úgy, mint nekem."

dr. Bóthné Wágner Aranka történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Szarvas Krisztina esete a Meteo Klinikán:

Szarvas Krisztina táncművész egy év Meteo Glass terápia használat után mondta el tapasztalatait.

"Ajánlom mindenkinek, aki tényleg azt szeretné, hogy egy olyan életet kapjon vissza, amiben a fájdalmakra nem gyógyszert kell szedni." "Maximálisan meg vagyok elégedve a szemüveggel, nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám."

Szarvas Krisztina történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Dr. Koós Krisztina esete a Meteo Klinikán:

Dr. Koós Krisztina gyakorló orvos, aki 15 évig egyre erősebben szenvedett az időjárás érzékenységtől, mire eljött a Meteo Klinikára. Orvosi véleményt mond a gyógyulása tapasztalatairól.

"Én orvosként mondom aki talán jobban belelát mint egy laikus, tényleg azt mondom hogy nincs más ami ennyire hatna"

Dr. Koós Krisztina történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Pémer-Szabó Zsófia esete a Meteo Klinikán:

Pémer-Szabó Zsófia még csak 26 éves, de már teljesen reményvesztett állapotban került 12 éves rettenetes fejfájással a Meteo Klinikára. Ráadásul a családja is érintett.

"Nekem szó szerint az életemet mentette meg!" "

Úgy élek mint nagyon régen, vagy még soha!""

Pémer-Szabó Zsófia történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Molnár Gábor esete a Meteo Klinikán:

Molnár Gábor középkorú üzletember sok stresszel, erős frontérzékenységgel jött a Meteo Klinikára. Már 4 hetes kezelés után megelégedéssel tapasztalta állapota javulását.

"Általában nyugodtabb vagyok. A külső és egyéb stresszhatásokra - amik akár magánéleti, akár munka - nyugodtabban tudok reagálni, és nem adok szélsőséges válaszokat."

Molnár Gábor történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Csörgő Debóra Erzsébet esete a Meteo Klinikán:

A nagyon fiatalok is sokat szenvednek a front- és stresszérzékenységtől. Már 16 évesen is sok a fejfájás, hányinger. Csörgő Debóra Erzsébet már 3 hét kezelés után visszatérhetett a normális társas kapcsolatos élethez.

"Kevesebb fejfájásom van, nem szédülök annyit és többet tudok találkozni a barátaimmal."

Csörgő Debóra Erzsébet történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Nádor Erika esete a Meteo Klinikán:

Súlyos időjárás-érzékenységi panaszokkal érkezett a Meteo Klinikára: fejfájás, ingadozó vérnyomás, szédülés, alvászavarok. Ezek mára szinte teljesen megszűntek, a gyógyszerei nagy részét is elhagyhatta, ezt szakorvosi vizsgálatai is megerősítik:

"A pszichiáteremnél jártam és elvittem a szemüveget, és ő is említette, hogy vannak más páciensei akik használják, és mindenkinek pozitív véleménye volt"

"A kardiológusomnak is, belgyógyászomnak is mutattam a szemüveget, ... azt mondták, hogy nagy valószínűséggel gyógyszereket fogok tudni elhagyni ennek az alkalmazásával, és ez valóban így is lett!"

Nádor Erika történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Rabi-Hierák János esete a Meteo Klinikán:

Rabi-Hierák János panaszai alapján ADHD-ra is gyanakodott amikor felhívta a Meteo Klinikát. A kivizsgálás stresszállapota erős ingadozását igazolta, elsődlegesen az időjárás függvényében. A kezelés megkezdése után már napokkal észrevehetően javult az állapota, 3 hét alatt pedig alapvető javulást tapasztalt, erről számol be a videóban:

"Hogy mostmár jobban tudom magamat menedzselni, ehhez önök segítettek hozzá ezzel a terápiával, ami tényleg kiválóan működik."

Rabi-Hierák János történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Harsányi Jolán esete a Meteo Klinikán:

Frontérzékenység - Harsányi Jolán tapasztalata 2 évvel a Meteo Klinikai kezelés után

Nagyon komoly panaszokkal érkezett 2 éve a Meteo Klinikára, de a kezelés hatására megváltozott az élete, az alvásminősége, és vissza tudott térni a normális életviteléhez.

"Rengeteg panaszom volt, én nem jöttem rá 10-12-15 évvel ezelőtt, hogy ez frontérzékenység, ... rám tört ez a remegés, vérnyomás ugrálás, szédülés. ... Most sokkal kevesebbet vagyok rosszul, kevesebbet vagyok rosszkedvű, nem mondom le a programjainkat... ez már minőségi változás mindenképpen."

Harsányi Jolán történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

 

Gazda-Pusztai Sándor esete a Meteo Klinikán:

Ön is megszabadulhat a fejfájástól! Gazda-Pusztai Sándor fiatal ember, mégis évek óta szenvedett komolyan a front- és egyéb stressz-eredetű fejfájásoktól és egyéb tünetektől. A Meteo Klinikán 1 hónap alatt szinte teljesen megszűntek a panaszai.
"Nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív eredménnyel tudom és lehet egy ilyet zárni."
"Egyenes út vezetett ide a Meteo Klinikára, és szinte rögtön egy megoldás lett!"

Gazda-Pusztai Sándor történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Vitéz Ferencné esete a Meteo Klinikán:

Vitéz Ferencnének a változó időjárásban erős szédülési tünetei jelentkeztek. Két évig tűrte, míg végre eljött el a Meteo Klinikára:
"Voltam orvosnál, magán orvosnál, mindenhol, de sehol sem tudtak rajtam segíteni."
Három hét MeteoGlass kezelés után:
"Én nagyon-nagyon meg vagyok elégedve, mert akinek nincs ilyen az nem tudja elképzelni, hogy ez mit jelent!"

Vitéz Ferencné történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Schulcz Lajosné esete a Meteo Klinikán:

Schulcz Lajosné nyugdíjas páciensünk 10  évig szenvedett a frontérzékenységtől, amíg annyira romlott az állapota, hogy felhívta a Meteo Klinikát. 3 hét kezelés után már 50 %-al javult az állapota, és 

"Megszűntek a szédüléseim, a hirtelen szívbedogogások is elmúltak a 3 hét alatt. Sokkal kellemesebben telnek így a napjaim!"

Schulcz Lajosné történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Ticzné Csókás Julianna esete a Meteo Klinikán:

Ticzné is sokat szenvedett a frontoktól, míg el nem jött a Meteo Klinikára. 3 hét kezelés után örömmel vállalta, hogy elmondja videón a tapasztalatait:

"Igenis hogy használ ez a fényterápiás kezelés, nagyon sokat használ!"

"Aki nem érezte ezeket a nagy frontokat mint ahogy én, az nem tudja, hogy mennyire minőségileg megváltozott az élete. Mert addig ki sem tudtam mozdulni, sokszor föl sem tudtam kelni, most meg elmegyek gyalog a piacra, meg tevékenykedek!"

Ticzné Csókás Julianna történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Jáhn Éva esete a Meteo Klinikán:

Jáhn Éva is sokáig halogatta, hogy felkeresse a Meteo Klinikát. Ő is próbálkozott sok mindennel, eredménytelenül. Őt is megdöbbentette, hogy milyen hamar ért el eredményt a Meteo Klinika fényterápiás módszerével:

"Már a használati pár perc után minden elmúlt, mintha elfújta volna a szél azt a sok problémát amiért felvettem a szemüveget."

Mások okulására mondja: Be kell invesztálni a szemüvegbe, mert életminőség javulás érhető el, és ez minden pénzt megér szerintem.

Jáhn Éva történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Nádor Erika esete a Meteo Klinikán:

Sok éves fejfájás, kiugró vérnyomás, és sok hiábavaló kezelés után kereste fel a Meteo Klinikát Nádor Erika. Az EU támogatásával kifejlesztett világújdonság fényterápiás szemüvegünkkel hetek alatt változott meg az élete:

"Egy új végtagom lett a szemüveg."
"Egy enyhe fejfájás, már egyből veszem föl, használom, és gyakorlatilag mintha varázsütésre történne a dolog, így el is múlik még a használat közben."
"Végre van egy megoldás, ami nagyon sokaknak tud segíteni!"

Nádor Erika történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Vécsei Kinga esete a Meteo Klinikán:

Vécsei Kinga gyermekkora óta egyre többet szenvedett olyan fejfájásoktól, melyek napokra is ágyba kényszerítették. Édesanyja tanácsára jött el a Meteo Klinikára, ahol megállapítottuk panaszai okát, és elindítottuk a MeteoGlass fényterápiás kezelését.

3 hét után:
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire hatásos lesz, és ennyire látványosan fog javítani az én életminőségemen."
"Nagyon hálás vagyok, hogy idejöttem és segítettek!"

Vécsei Kinga történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Malik Istvánné esete a Meteo Klinikán:

Malik Istvánné 2020 nyarán kereste meg a Meteo Klinikát súlyos frontérzékenységi tünetekkel. Előtte több megoldással próbálkozott, eredménytelenül. A kivizsgálás alapján elkészített MeteoGlass fényterápiás kezelésnek köszönhetően mára már szinte teljesen tünetmentes, feleslegessé váltak a korábban alkalmazott gyógyszerei is:

"100% hogy nagyon jól döntöttem, hogy eljöttem ide, mert ez nekem nagyon sokat segített.
Határozottabb vagyok, nem félek annyira a frontoktól.
Bízzanak benne és higgyenek abban, hogy ez sokat segít, tehát ez nem "babona", ezek tények, hogy ez segít, sokat segít!"

Malik Istvánné történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Bakai Ferenc esete a Meteo Klinikán:

Bakai Ferenc művészember, neves zongorista, 50 évig küzdött a rettenetes, kezelhetetlen tenziós fejfájással. Hiába fordult bárhová és próbált ki sokmindent, nem segített, míg végre a felesége rátalált a Meteo Klinikára. A frontérzékenységére alkalmazott kezelés hetek alatt szabadította meg a szenvedéseitől, hálából még egy zongora darabot is eljátszik a sorstársaknak, és nagyon őszintén nyilatkozik a videóban:

"Mindenkinek csak ajánlani tudom, jó szívvel, kipróbáltam. És akkor nem fognak 50 évet szenvedni, mint én. Akinek van ilyen, az nagyon jól tudja, hogy az életminőséget mennyire megrontja. Garantáltan elmúlt a fejfájásom, ez gyakorlatilag a fejfájás feletti győzelem, ez nekem nagyon fontos, amit végre megérhettem. Köszönöm a Klinikának, hogy nekem ezt a szabadságot, a fejfájás mentességet megadta."

Bakai Ferenc történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Perity Sándorné esete a Meteo Klinikán:

Perity Sándorné komoly frontérzékenységi panaszokkal került a Meteo Klinikára: "Én egy magas vérnyomással rendelkező, rendszeresen orvoshoz járó, kivizsgált beteg vagyok, és azt vettem észre, hogy amikor az időjárás változás jön, akkor nagyon gyakori fejfájásom, rossz közérzetem van, fáradt vagyok. Próbáltam mindenféle megoldást keresni, alternatív megoldásokat is, de gyakorlatilag semmi nem segített." Páciensünk 2 évig tűrte ezt az állapotot, míg végül:"Egy decemberi többnapos rosszullét után eljutottam oda, hogy felemeltem a telefont, és telefonáltam a Meteo Klinikára." A Meteo Klinikán 2 héten belül elvégeztük a kivizsgálását, és elkészítettük a személyére szóló MeteoGlass fényterápiás szemüveget. Másfél hónap használat után:"Csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, jobb lett a közérzetem, kellemesebb lett az egész életem. És mindenkinek bátran ajánlom!"  

Perity Sándorné történetét a videóra kattintva nézheti meg!

 

Kiss Józsefné esete a Meteo Klinikán:

Kiss Józsefné esetében 4 éve jelentkeztek a kezdeti időjárás és stressz eredetű tünetek, amelyek egy éve váltak súlyossá. Sokfelé kereste a megoldást, de a sok vizsgálat és az alkalmazott kezelések sem hozták meg az időjárás érzékenységi problémáira a megoldást. Sok gondolkodás után, 2020 novemberében jelentkezett be a Meteo Klinikára, ahol egy alapos kivizsgálás alapján adtuk számára azt a fényterápiás kezelést, mellyel néhány hét alatt gyakorlatilag megszűntek a panaszai: az alvásproblémái, a kiugró vérnyomásértékei, rosszullétei, és már nem retteg a közeledő frontok okozta szenvedéstől.

A "mérföldkövekkel" megjavult életminősége miatt gondolta úgy, hogy tapasztalatait egy Skypon rögzített video felvételen is örömmel osztja meg, remélve, hogy ezzel segíthet másoknak is az időjárás eredetű bajaik mielőbbi megoldásában: "Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam, mire a kezelésre bejelentkeztem."

Kiss Józsefné Ildikó történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Gyöngyösi Mária esete a Meteo Klinikán:

Mária gyermekkora óta migrénnel küzdött. Orvosról-orvosra járt, sokféle kezelést kipróbált már, de a tünetei nem szűntek meg. Sőt, a különböző vizsgálatokat követően azt tanácsolták neki, hogy próbáljon meg együtt élni ezekkel a panaszokkal. Mária migrénes problémái az utóbbi időben fokozódtak, elviselhetetlenné váltak, ekkor talált rá a Meteo Klinikára, mint „az egyetlen lehetőségre, amit még nem próbált”. A Meteo Klinika dinamikus fény- és hangterápiás szemüveges kezelése szinte azonnal vetett véget a hosszú évek óta tartó szenvedésének.

Gyöngyösi Mária történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Mericskai Tünde és Kovács Zénó esete a Meteo Klinikán:

Tünde 12 éves fia, Zénó problémájára keresett megoldást. Miután végig járta az elképzelhető vizsgálatokat vele, és sajnos nem találtak hatékony gyógymódot a gyakran visszatérő fejfájásos problémájára, az interneten keresgélt, hogy valami megoldást találjon. Szerette volna, ha a csak tüneti kezelést adó fájdalomcsillapító tabletták helyett más módszerrel tudná gyermeke panaszait csökkenteni. A vizsgálatok során sok fontos tényre derült fény, például, hogy milyen erős kölcsönhatás van kettőjük között, és hogy Zénó problémája mellett a saját panaszaival is foglalkoznia kell.

Zénónak a kezelések hatására 1 hónap alatt megszűntek a tünetei, és a sikeres tapasztalatok alapján újabb, a tanulási eredményeit negatívan befolyásoló problémát is kezelnünk kellett. 

Mericskai Tünde és Kovács Zénó történetét a videóra kattintva nézheti meg!

Dr. Nagy Istvánné Dr. Fehér Irén esete a Meteo Klinikán: 

Irén 70 éve tudta, hogy az időjárás bizonyos hatásait a szervezete rosszul viseli. Az egész életét úgy élte le, hogy minden életszakaszában gyakran jöttek elő ezek a panaszok. Jött az időváltozás, ő pedig rosszul volt. Természettudományos szakemberként, tudományos dékánhelyettes egyetemi tanárként, minden elemével tisztában volt, hogy hogyan működnek a légköri folyamatok, az emberi szervezet, és a természet patikáját is jól ismeri. A problémáját mégsem tudta egymaga megoldani, több évtized kellett, mire a valódi megoldásra rátalált a Meteo Klinikán. A kezelések hatására visszakapta önmagát, megnőtt a szellemi és fizikai aktivitása, az alkotó energiája, és visszatért az életkedve.

Dr Nagy Istvánné, Dr Fehér Irén, a tapasztalatait maga meséli el. A videóra kattintva nézheti meg!

Félegyházi Szilvia esete a Meteo Klinikán: 

Szilvia sokáig csak olvasgatta, amit a Meteo Klinika nap mint nap írt a humánmeteorológiai cikkeiben, míg egyszer csak meghozta a döntést, miszerint, ha ilyen jól látjuk és tudjuk, hogy milyen problémák léphetnek fel, akkor bizony ideje személyesen is felkeresnie bennünket. Persze, mire ide eljutott, Ő is végig járta a maga útját, és megtapasztalta a sok eredménytelenséget.

Fantasztikus tapasztalásokon ment keresztül, volt benne is egy kezdeti szkepszis és próbára is tette a terápia hatékonyságát, de végül belátta, hogy bármit is tesz, a fényterápiás kezelés bizony hatékonyan működik, ő pedig egyre jobban érzi magát. Bár a panaszai még ha nem is maradéktalanul oldódtak meg, már nagyon elégedett az eddig elért eredményekkel.

Félegyházi Szilvia a vizsgálatról és a terápia során tapasztalt élményeiről beszél a videóban. A videóra kattintva nézheti meg!

Neusatz Gabriella és Karl Flóra esete a Meteo Klinikán:

Gabriella a kislánya megszületése óta nem tudta kialudni magát. Az évek alatt egyre sűrűbben jelentkeztek migrénes fejfájásai, ami már az egész család életére rányomta a bélyeget. Már mindent kipróbált, amikor végre az interneten ránk talált. A vizsgálat alatt beszélt arról, hogy a 10 éves gyermeke éjjel rosszul alszik, és őket sem hagyja nyugodtan pihenni. Mindkettőjüknél elvégeztük a vizsgálatokat, és az eredmény sokkolta őket. A terápia eredményessége megdöbbentette, a kislány már a második kezelés óta perceken belül elalszik, Gabriellának megszűntek a fejfájásai, így az egész család élete kezd a visszatérni a normális kerékvágásba.  

Neusatz Gabriella és Karl Flóra történetét a videóra kattintva nézheti meg!

A Meteo Klinika alkalmazott módszerei több évtizedes és többszáz milliós kutatás-fejlesztési munka eredménye, egyes eredményeiben pedig világújdonság. Egyedülálló vizsgálati és kezelési eszközeinket és módszereinket a honlapon megtalálható tudományos kisfilmekből ismerheti meg, melyeket a Magyar Televízió tudományos csatornája készített a Meteo Klinikáról.

Ha kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni, hívja a Meteo Klinikát:

06-1-296-0513

A Meteo Klinikán természetes, ugyanakkor tudományosan megalapozott, minden esetben személyére szólóan megállapított módszerekkel segítünk egészségügyi panaszai megoldásában. Figyelje magát, a panaszai jelentkezését egy ideig, ez sokat segíthet panaszai okának felderítésében.

Legjobb, ha tapasztalatait TÜNETNAPLÓNK segítségével vezeti. Ehhez az alábbi gomb megnyomásával iratkozzon fel FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE, amelyben elküldjük Önnek a napi TÜNETNAPLÓJÁT, melyben vezetheti a naponta megjelenő tüneteit. További segítséget nyújtunk a pandémiás időszakban a megfertőződés elkerülése végett,  olvassa naponta Vírusfigyelmeztetőnket is, melyben hasznos tanácsokat is talál.

Kérem a FRONT-ÉRTESÍTŐT a TÜNETNAPLÓVAL »

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.