Back to top

A tartós stressz gyengíti immunrendszerét - stresszoldó módszerek a Meteo Klinikától

A vírushelyzet szinte mindenki számára korábban ismeretlen mértékű és jellegű stresszhelyzetet teremtett. A tartósan vagy túl gyakran fellépő stressz pedig könnyen túlterhelheti szervezete stresszkezelő képességét. A következményei az egyéni adottságok és körülmények függvényében széles skálán jelentkeznek, a testi és mentális tünetek egyaránt jelentkezhetnek. Minden vonatkozásban csökken a teljesítőképességünk, és gyengül az immunrendszerünk is.

Ez egy ördögi kör, mert a romló egyensúlyi állapotunk rontja stresszmegoldó és feldolgozó képességünket, tovább erősítve a terhelő hatásokat és azok következményeit.

Egyre többet aggódunk, nő a családi és munkahelyi feszültség, nem tudunk jól aludni, egyre kilátástalanabbnak érezzük a helyzetet, ez bizony nagyon rontja az életminőségünket, és aláássa egészségünket. A gyengülő immunrendszer pedig nagyon kiszolgáltatottá tesz bennünket.

Amennyiben egyre gyakrabban és erősebben tapasztal olyan tüneteket mint pl. fáradtság, energiátlanság, vagy feszültség, idegesség, esetleg bepánikol, megfájdul a feje, kapkodja a gyógyszereket, akkor feltétlenül ajánlott megoldás keresnie, még idejében, a súlyosabb következmények, pl. gyógyszerfüggőség kialakulása előtt.

Egyszerűbb esetben még próbálkozhat olyan praktikákkal, melyeket a Frontjelentés oldalunkon adunk tanácsként, de komolyabb tünetek esetén szakszerű kezelésre van szüksége.

A Meteo Klinikán sok éves kutató-fejlesztő munkával kifejlesztett eszközökkel és módszerrel végezzük a vizsgálatokat, a stresszállapotok kezelésére pedig olyan dinamikus fény/hangterápiás rendszert fejlesztettünk ki, ami szinte minden időpontban és helyzetben, természetes gyógymódként alkalmazható. A vizsgálati rendszerünk fejlesztését az Európai Unió és a Magyar Állam 31 millió forinttal, míg a fényterápiás rendszer fejlesztését 62 millió forinttal támogatta.

A MeteoGlass fény/hangterápiás szemüveget mindenki esetében a vizsgálati eredmények alapján, személyre szólóan készítjük el. Alkalmazása rendkívül egyszerű, és miután a látást csak kis mértékben korlátozza, szinte mindenhol azonnal használható és használandó, amint a tünetek jelentkeznek.

Javítson mielőbb életminőségén, és időben előzze meg a súlyosabb következmények kialakulását!

Jelentkezzen be vizsgálatra, vizsgálati díj 14.900 Ft.

Bejelentkezés: 06 1 296 0513

A gyengülő immunrendszer pedig nagyon kiszolgáltatottá teszi szervezetünket tesz bennünket. Akik egyébként is frontérzékenyek, vagy hajlamosak rá, az ő esetükben a két stressz-hatás együttesen jelentkezik.

Egyszerűbb esetben még próbálkozhat olyan praktikákkal, melyeket a Frontjelentés oldalunkon adunk tanácsként, de komolyabb tünetek esetén szakszerű kezelésre van szüksége. Nézze meg itt, hogyan kezelhetők a panaszai, további információkat itt olvashat.