Back to top

A frontérzékenyek fokozottan veszélyeztetettek - frontérzékenység kezelés a Meteo Klinikán

A frontérzékenyek nagyon megérzik, megszenvedik az időjárás változásait. Mindenki más időjárásra reagál és a tapasztalt tünetek is egyénenként változnak.  A frontérzékeny szervezet az egyéni érzékenység szerinti légköri helyzetekben kerül fokozott terhelés alá, és kibillen az egyensúlyi állapotából. Megjelennek az ilyenkor szokásosan jelentkező tünetek, mint pl. fejfájás, ingadozó vérnyomás, fáradtság, feszültség, rossz alvás, puffadás, mindenkinél az egyéni állapotok és adottságok szerint. Ilyenkor jelentősen csökken a légúti fertőzésekkel szemben is a szervezet védekező képessége.

Különösen veszélyes, ha az időjárás eredetű stresszhatások mellé egyéb tartós stresszterhelések is társulnak, melyek együttes terhelő hatásként jelennek meg. Ez túlterheli az egyébként is kevésbé rugalmas szervezetű frontérzékeny személyek szervezetét.

Az őszi-téli járványveszélyes időszakban kiemelt fontosságú a frontérzékenység megfelelő kezelése. Ez egyúttal védi az immunrendszert is, erősíti szervezetünk védekező rendszerét a fertőzések ellen.

A frontérzékenységi vizsgálatot november 27-ig kedvezményesen végzi a Meteo Klinika, a vizsgálat díja: 14.900 Ft.

Bejelentkezés, információ: 06 1 296 0513.

A kivizsgált frontérzékenységet természetes gyógymódokkal kezeli a Meteo Klinika.

Éljen ismét teljes életet, szabaduljon meg a frontérzékenysége miatti panaszoktól és a tartós stressztől, a járványveszélyes időszakokban pedig erősítse immunrendszerét. Jelentkezzen be vizsgálatra!

Javasoljuk, hogy iratkozzon fel a Front-Értesítőnkre, az ebben található Tünetnapló vezetésével további árkedvezményekben is részesülhet.

Nézze meg itt Harsányi Jolán Margit fényterápiás tapasztalatait. További információkat itt olvashat.