Back to top

Elindult a „Nehéz Kölykök Centruma” FB csoport!

Igen sokan panaszkodnak, hogy a család „nehéz kölyke” sokszor megoldhatatlan feladat elé állítja őket.  Most ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, mert igenis van segítség. És várunk mindenkit!

Sokkal több család szenved a magatartási problémákkal (pl. ADHD, BTM) küzdő gyermekek miatt, mint gondolnánk. Ez egyes felmérések szerint  százezer körül mozog, ha nem is egyformán súlyos esetekről van szó. A legtöbben ezt komoly terhelésként és problémaként élik meg, mert nem tudják, hogy milyen kapaszkodók, és megoldási lehetőségek állnak a rendelkezésükre.  

A naponta kezelendő problémák sokszor túlnyúlnak a család teherbíró képességén. Ilyenkor kilátástalannak tűnnek a helyzetek. Ebben tudunk segíteni, megmutatjuk, hogy mások hogyan birkóznak meg egy-egy szituációval. Megmutatjuk azt is, hogy a szakember milyen megoldásokat, helyzetkezelési technikákat kínál, melyek jelentősen javíthatnak az állapotokon.

A „Nehéz Kölykök Centruma” csoport létrehozásával az alapító Meteo Klinika azt a célt tűzte ki, hogy szakemberek által megtapasztalt valós esetek megismerésével megalapozottabb szemlélettel közelíthessük meg ezt a széles problémakört, és így a családok is jobban meg tudják ítélni saját helyzetüket. Ehhez kérjük, hogy Ti is írjátok meg saját tapasztalatotokat, véleményeteket, ezzel is segítve egymást a jobb életminőség elérésében.

Emellett olyan információkat is rendszeresen fogtok találni az oldalon – mint pl. a gyerekek állapotát jelentősen befolyásoló meteogyógyászati előrejelzéseket vagy terápiás lehetőségeket és eseményeket – amelyeket jól tudtok majd használni a mindennapi problémamegoldásban.

Szóljatok ismerőseiteknek is, hozzunk létre egy jó kis fórumot saját boldogulásunk érdekében.