Back to top

Aktuális videóink

A vezető médiumok is a Meteo Klinika szakértelmét használják!

Infarktust is okozhat a hideg

Az ATV Start műsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a hideg idő káros hatásaira hívta fel a figyelmet.

A videóért kattintson a képre!

Afrikai levegő tör ránk

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában az átlagosnál 10 fokkal melegebb idő káros hatásairól és a szervezetet érő igénybevételről tájékoztatta a nézőket. 

A riport megtekintéséért kattintson a képre! 

MEGTERHELŐ FRONTHELYZET!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények műsorában a heti megterhelő időjárás meteogyógyászati hatásairól beszélt.

A riport az alábbi képre kattintva megtekinthető:

MEGÉRKEZETT A TÉL!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel műsorában a hirtelen érkező téli és hideg idő meteogyógyászati kockázataira hívja fel a figyelmet.

A videó az alábbi képre kattintva megtekinthető:

HAVAZÁSSAL JÖN A TÉL!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV reggeli műsorában a hirtelen érkező tél meteogyógyászati hatásairól és a MeteoGlass fényterápiás szemüveg alkalmazásáról beszélt.

A videó az alábbi képre kattintva megtekinthető:

Fényterápia és őszi fáradtság!

Az M1 Ma Reggel című műsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója arról beszélt, hogy a téli időszakban nagyon gyakori fáradtság komoly problémákat is jelezhet! A híres fényszemüvegről szintén sok szó esik! 

A videóért kattintson a képre,  a riport 8:20-tól kezdődik! 

Téli időszámítás és hidegfront

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a miskolci Csillagpont Rádióban a téli időszámítás és a hidegfront együttes hatásairól tartott ismertetőt.

A beszélgetést a képre kattintva hallgathatja meg! 

Jön a hidegfront!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Híradójában a markáns hidegfront következményeire hívja fel a figyelmet.

A videó az alábbi linken megtekinthető:

 

Óraátállítás és front - fokozott terhelés!

Az M1 Ma Reggel című műsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója arról beszélt, hogy a téli időszámításra való áttérés most méginkább megterhelő, ugyanis egy hidegfront is érkezik.

A videóért kattintson a képre,  a riport 4:05-től kezdődik! 

VESZÉLYT JELENT AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁS!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az RTL KLub Fókusz műsorában az óraátállítás veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A videó a képre kattintva tekinthető meg:

 

MEGTERHELŐ AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁS!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények műsorában az óraátállítás negatív hatásairól beszélt.

A videó a képre kattintva tekinthető meg:

Extrém meleg után jön a hidegfront!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Start műsorában hívta fel a figyelmet a rendkívüli meleg, valamint a közelgő hidegfront és az óraátállítás okozta terhelésekre. 

A videóért kattintson a képre! 

Rekordmeleg napok

A RTL Klub Fókusz című műsorában Ivády Anett, a Meteo Klinika humánmeteorológusa nyilatkozott az októberi rendkívüli meleg kellemes és kellemetlen hatásairól. A videó a képre kattintva tekinthető meg! 

REKORDMELEG NAPOK!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a M1 Híradójában a szokatlan meleg meteogyógyászati hatásairól beszélt.

A vidó a képre kattintva tekinthető meg:

 

 

Rendkívül meleg ez az október!

Az októberi vénasszonyok nyara töretlenül tombol, szokatlan meleg van! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Kinika igazgatója az ATV Strat műsorában beszélt a meleg kedvező, és esetenként káros hatásairól.

A videó megtekintéséért kattintson a képre! 

METEOGYÓGYÁSZATI TANÁCSOK ŐSZRE!

Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az M1 műsorában hasznos őszi meteogyógyászati tanácsokat ismertetett. 

A videó a képre kattintva érhető el: 

Mire jó a fényterápiás szemüveg?

Az ATV Start című műsorából részletesen is megtudhatják, hogy milyen sok dologra használható a Meteo Klinika fényterápiás szemüvege! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója egy próbadarabot is bevitt a stúdióba, a szemüveg pedig rendkívül elnyerte a műsorvezetők tetszését! 

A videó megtekintéséért kattintson a képre! 

Itt az ősz és az újabb gondok!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel műsorának vendége volt, és a csillagászati ősz beköszöntével összefüggésben az ősszel jelentkező panaszokról, valamint a megoldásokról adott részletes beszámolót.

A videóért kattintson a képre! 

Évszakváltó hidegfront

A TV2 Tények című hírműsorában dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója a nyárzáró erős hidegfront okozta veszélyekről tájékoztatta a nézőket.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Megterhelő a fülledt idő!

A TV2 Tények című hírműsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a hőség és a párás levegő együttes  negatív hatásairól tájékoztatott.

A videó a képre kattintva tekinthető meg!

Extrém magas a pollenkoncentráció

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV esti Híradójában az extrém magas parlagfű-koncentráció témájában nyilatkozott. Mikor lesz jobb a helyzet? 

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

BRUTÁLIS HŐSÉG: AZ ÉV LEGMELEGEBB NAPJA!

Dr Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV reggeli műsorában a hőségről és annak meteogyógyászati veszélyeiről tájékoztat.

A videó a képre kattintva megtekinthető.

A KÁNIKULA VESZÉLYEI!

Dr Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 hírcsatorna és a Kossuth rádió reggeli összekapcsolt műsorában a kánikula veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A videó a képre kattintva tekinthető meg.

 

 

Mit tegyünk a melegben?

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Este című műsorában egy dietetikus társaságában adott hasznos tanácsokat a hétvégétől várható trópusias jellegű időjárással kapcsolatban.

A videó a képre kattintva tekinthető meg!

Újabb hőség közeleg!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában hívta fel a figyelmet a közelgő kánikula veszélyeire.

A videóért kattintson a képre!

Sok a baleset az időjárás miatt!

A hétvégén a meleg miat nagyon sok baleset volt. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című műsorában fejetette ki, hoyg milyen hatások érnek minket egy-egy kritikusabb időjárási helyzetben, amik akár a balesteveszélyt is fokozhatják.

A videóért kattintson a képre!

 

Visszatér a kánikula!

A hűvös reggeleket most még kellemes délutánok követik, de a hétvégére visszatér a kánikula! A rendkívül változékony idő hatásairól dr. Pintér Ferenc meteogyógyász a TV2 Tények című hírműsorában nyilatkozott. 

A videóért kattintson a képre!

HŰVÖS HAJNALOK A HŐSÉG UTÁN!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV reggeli műsorában a kánikulát követő gyors lehűlésről és a szokatlanul hideg éjszakáról beszélgetett Kárász Róbert és Balogh Judit műsorvezetőkkel.

A videó a képre kattintva elérhető.

 

FELFRISÜLÉST HOZÓ HIDEGFRONT!

A TV2 Tényegkben dr. Pintér Ferenc meteogyógyász arról tájékozatat, hogy a felfrissülésnek ugyan sokan örülnek, de ez hirtelen változás többek szervezetét megterheli.

A videóért kattintson a képre!

 

Trópusi hőség

Az ATV híradójában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász a trópusi hőhullámban tapasztalható, akár életveszélyes problémákra figyelmezetet.

A videóért kattintson a képre!

Sok a baleset a hőségben

Az RTL Klub Híradójában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a kánikulában jelentkező fokozott balesetveszélyre figyelmezet.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Hőhullám tombol

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a hőségre, valamint a fokozódó fülledtség veszélyeire hívta fel a figyelmet a TV2 Tények című műsorában. 

A videó a képre kattintva tekinthető meg!

Elviselhetetlen szélsőségek

A globális klímaváltozás okozta szélsőségek közvetlen hatást gyakorolnak szervezetünkre. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az RTL Klub Fókusz című műsorában ismertette a hatásokat.

A videó a képre kattintva tekinthető meg.

Így kell védekezni a hőség ellen

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV reggeli Start műsorában a hosszúra nyúlt hőhullám elleni védekezéssel kapcsolatban osztott meg életmentő információkat.

A videóért kattintson a képre!

Nagyon veszélyes a hőhullám!

2019 első hőhulláma már júniusban megérkezett. Hirtelen tört ránk, ezért még a szokásosnál is veszélyesebb. Az ATV Híradójában a nagy meleg veszélyeire hívtam fel a figyelmet, és hasznos tanácsok is elhangzanak a riportban.

A videó a képre kattintva tekinthető meg.

 

15 FOKOS HŐMÉRSÉKLETI KÜLÖNBSÉGEK ORSZÁGON BELÜL!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV start műsorában ismertette a drasztikusan változékony és szélsőséges időjárás kockázatait.

A videó a képre kattintva nézhető meg!

DIDERGÜNK A SZESZÉLYES MÁJUSBAN!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények műsorában tájékoztatott a szokatlanul nagy változásokat hozó időjárás hatásairól.

A videó a képre kattintva érhető el.

ERŐS SZÉL ÉS DRASZTIKUS MELEGEDÉS!

A Balaton kiöntött a viharos légmozgás miatt, de milyen hatással van szervezetünkre a viharossá fokozódó szél és a hirtelen jött drasztikus melegedés? Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények adásában ismertette ennek kockázatait.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

 

ERŐS SZÉL ÉS VÁLTOZÉKONYSÁG!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények műsorában ismertette a szeles, változékony idő hatásait.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Szeszélyes az április!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Start műsorában ismertette a várható lehűlés hatásait, és rengeteeg hasznos tanácsot is adott.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Mindenkit ledönt a tavaszi fáradtság!

A Rákosmente TV stúdiójában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a megterhelő tavaszi fáradtságról tartott részletekbe menő beszámolót.

A hatások kivédhetők, kezelhetők!

A megoldásért kattintson a képre, és elindul a videó! 

Az óraátállítás hatásai

Az óraátállítás minden alkalommal nagy terhelést ró szervezetünkre. A hatásokról, illetve azok kivédéséről, csökkentéséről krédezték dr. Pintér Ferenc meteogyógyászt, a Meteo Klinika igazgatóját az M1 Ma Reggel című műsorában.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

 

Óraátállítás!

A tavaszi időszámításra való áttérés minden évben sokakat megvisel.

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a FEM3 műsorában ismertette a káros hatásokat.

A videó a képre kattintva nézhető meg!

Hullámvasút időjárás

A TV2 Tények című hírműsora dt. Pintér Ferenc meteogyógyászt, a Meteo Klinika igazgatóját faggatta a szélsőségesen inagdozó időjárás káros hatásairól.

A videó a képre kattintva érhető el!

Szeszélyes évszakok

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az RTL Klub Fókusz című műsorában tájékoztatott a szeszélyesen ingadozó időjárás által okozott terhelésekről.

A videó a képre kattintva érhető el.

Brutális hőingadozás

Egy napra beköszönt a nyár, aztán egy erős hidegfront mögött 15 fokot hűlt a levegő.

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában beszélt a drasztikus hőingás okozta panaszokról, és a kiemelt terhelés hatásairól.

A videó a képre kattintva érhető el!

Tavaszi változékonyság terhel minket!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Délelőtt műsorában hívta fel a figyelmet a rendkívüli tavaszi változékonyság okozta veszélyekre.

A vieóért kattintso a képre, a beszélgetés 12:00-nál kezdődik!

Front hoz bajt!

A tavaszi meleget télies fordulat követte: február utolsó hétvégéjén erős hidegfront érkezett, ami a szívbetegek mellett még az egészséges szervezettel rendelkezőknek is nagy terhelést jelent!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában elemezte a várható hatásokat és megoldásokat.

A videóért kattintson a képre!

Vérnyomás-ingadozás gyötörhet!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazhatója az Echo TV reggeli műsorában beszélt a korán jött tavaszi idő, illetve az ezt követő drasztikus lehűlés okozta terhelésekről.

A videóért kattintson a képre!

A FRONTOK HATÁSA SZERVEZETÜNKRE!

Az idei év nem kedvezett eddig a frontérzékenyeknek. Hogy hogyan hatnak a frontok szervezetünkre és miként tudjuk a tüneteket enyhíteni, arról Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója beszélt a FEM3 Caféban.

A videóért kattintson a képre!

HÓFÚVÁS NEHEZÍTI A KÖZLEKEDÉST!

Az erős szél hófúvást eredményezett a hóval borított tájakon, ez pedig komoly veszélyt jelentett a közlekedés során. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a Tv2 tények című hírműsorában hívta fel a figyelmet az erős szél káros hatásaira.

A videó a képre kattintva érhető el.

Fényszemüveggel a frontok ellen

Az időjárás-érzékenységről, valamit a Meteo Klinikán alkalmazott MeteoGlass szemüvegről a Bonum TV műsorában Gáspár Nikolett meteogyógyász-jelölt, a Meteo Klinika munktársa tartott ismertetőt.

A videó a képre kattintva tekinthető meg!

KEDVEZ AZ IDŐJÁRÁS A JÁRVÁNYOK TERJEDÉSÉNEK!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Híradójában hívta fel a figyelmet a változékony időjárás és ingadozó hőmérséklet megterhelő hatásaira.

A videóért kattintson a képre!

GYORSAN VÁLTAKOZÓ FRONTHATÁSOK TESZIK PRÓBÁRA SZERVEZETÜNKET!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 csatorna Híradójában hívja fel a figyelmet a gyakran váltakozó fronthatások következményeire!

A videóért kattintson a képre, a riport 44:15-nél indul.

 

Extrém téli idő gyengíti az immunrendszerünket

Megvolt az idei tél leghidegebb napja. Az ATV reggeli műsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója tájékoztatta a nézőket az extrém  hideg veszélyeiről.

A videó a képre kattintva érhető el.

Kettősfront hozza meg a telet!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász a Meteo Klinika igazgatója a Tv2 tények című hírműsorában hívta fel a figyelmet a hétvégi kettősfront drasztikus hatásaira.

A videó a képre kattintva érhető el.

Erős frontok hatnak!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel című műsorában a szombatra várható frontokkal kapcsolatban osztott meg életmentő tanácsokat.

A videó 14:27 percnél kezdődik, és a képre kattintva érhető el!

Erős ciklon közeleg!

A szombatra várható erős ciklon nagyon megviselheti a szervezetet. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az Echo TV reggeli műsorában sok hasznos tanácsot adott a frontok esetére!

A videó a képre kattintva érhető el. 

Viharos széllel lehűlés jön!

Viharos hidegfront tört ránk, a lehűlés tartós lesz! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények hírműsorában tájékoztatta a nézőket  avérhatü terhelésről.

A videóért kattintson a képre!

Viharos széllel jött a karácsony

Enyhe, de nagyon szeles idővel érkezett a karácsony. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában a panaszok kezelésére adott néhány jó tanácsot a nézőknek. 

A videó a képre kattintva érhető el!

Téli hideg

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában a téli hideg, és a várható további lehűlés veszélyeire hívta fel a figyelmet.

A riport a képre kattinva tekinthető meg!

Extrém hidegbetörés

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában figyelmeztet a szokatlan hidegbetörés káros hatásaira.

A videó a képre kattintva érhető el!

Megterhelő a télies fordulat!

Hirtelen érkezett meg a télies idő 2018 novemberében. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a HírTV Híradójában figyelmeztetett a szervezetet érő extrém terhelésre!

A videóért kattintson a képre, a riport 42:05-nél indul.

Még mindig nyár van, és ez nem jó!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Start műsorában adott tájékoztatást arról, hogy milyen veszélyeket rejt a szervezetünre ez a rendkívüli nyár novemberben.

A videóért kattintson a képre! 

Óraátállítás és rendkívüli nyár?

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a KARC FM Spájz című műsorában hosszasan elemezte a novemberi nyár és az óraátállítás által okozott rendkívüli terhelést és annak kivédését.

Az adás a képre kattintva hallgatható meg, a legalsó médiában 6 percnél kezdődik. 

Rekordmeleg november

Dr. Pintér ferenc meteogyógyász, a Meteo Koinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában hívta fel a figyelmet arra, hogy a novemberi szokatlan meleg akár problémákat is okozhat az érzékenyebbek számára.

A videóért kattintson a képre!

A novemberi nyarat is nehezen viseljük

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Híradójában hívta fel a figyelmet a szokatlanul meleg november okozta káros hatásokra, amit sokunk szervezete is megérez. 

A videóért kattintson a képre!

Fényterápiával az álmosság ellen!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorában az óraátállítás okozta kellemetlenségek kivédéséről tartott beszámolót. A fényterápia például nagyon hasznos lehet!

A hanganyagért kattintson a képre, a lejátszót 15:52-nél kell elindítani!

 

Hogyan hat ránk az óraátállítás?

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Este című műsorában beszélt az óraátállítás hatására tapasztalható kellemetlenségekről, illetve azok kivédéséről. 

A videó a képre kattintva érhető el, 8 percnél. 

Megszenvedjük az óraátállítást

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában az őszi óraátállítással járó kellemetlenségekről informálta a nézőket.

A videó a képre kattintva érhető el!

Drasztikus hidegfrontok hatnak ránk

Az ünnepi héten két erős hidegfront is terheli a szervezetünket. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények hírműsorában  a drasztikus hatásokra hívja fel a figyelmet.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Az első fagyok sem kímélik a szervezetet

Megjelentek az első őszi fagyok. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 esti Híradójában tájékoztatott az első fagyok veszélyeiről, és szervezetet érő igénybevételekről. 

A videóért kattintson a képre, a riport 42 percnél kezdődik. 

Meteo Klinika - Az első fagyok sem kímélik a szervezetet

Drasztikus hidegfront!

Nagyon erős hidegfront mögött zúdult be a hideg levegő a Kárpát-medencébe. A markáns változás mindenkit megvisel! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV reggeli műsorában a komoly veszélyekre hívta fel a figyelmet.

A videóért kattintson a képre!

Meteo Klinika - Drasztikus hidegfront!

Rendkívül erős hatásokra kell készülni!

A hétvégén és a jövő hét elején, több hullámban érkező hidegforntok rendkívül erős hatástfejtenek ki a szervezetünkre. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel műsorában beszélt a részletekről, és emellett életmentő tanácsokat is megosztott a nézőkkel! 

A videó a képre kattinva látható, 9:45 percnél kezdődik.

Meteo Klinika - Rendkívül erős hatásokra kell készülni!

A hidegfront veszélyei

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az RTL KLUB Híradójában nagy igénybevételre figyelmeztet.

A videóért kattintson a képre!

Meteo Klinika - A hidegfront veszélyei

A drasztikus front veszélyei

Nem csak a hőség, hanem a drasztikus hidegfront is rendkívül megviseli a szervezetet! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 csatorna Híradójában nagy igénybevételre figyelmeztet.

A meteogyógyász 31 perctől hallható, a videóért kattintson a képre!

Meteo Klinika - A drasztikus front veszélyei

Tartós a kánikula

A TV2 Tények című műsorában Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója arra hívja fel a figyelmet, hogy a tartós hőség akár életveszélyes is lehet!

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Meteo Klinika - Tartós a kánikula

Ma Reggel

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel című műsorában élő bejelentkezés során hívta fel a figyelmet a hosszúra nyúlt hőhullám veszélyeire.

A beszélgetés 07:25-nél indul, kattintson a képre!

Kossuth Rádió

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában is a hőségre figyelmeztet

A beszélgetés 6 óra 45 perc helyi időnél hallható

Miért visel meg minket a hirtelen jött nyár?

Hogyan hat a szervezetünkre a hirtlen beköszöntött nyár? Dr. Pintér ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel című műsorában hasznos tanácsokat ad arra, hogy könnyebben átvészeljük az extrém körülményeket. 

A videó a képre kattintva tekinthető meg!

 

Készüljünk fel az óraátállításra!

Az óraátállítás szinte mindenkire hatással van - kire jobban, kire kevésbé. A tünetek azonban nagyon kellemetlenek is lehetnek! Mit tehetünk ez ellen? Az M1 Ma Reggel műsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója mondja el a rendkívül hasznos tanácsokat!

A videó a képre kattintva érhető el, a beszélgetés 7:50-nél kezdődik!

Kimerítő a tavaszi változékonyság!

Hogyan hat a tavaszi, rendkívül változékony idő a szervezetünkre? Mire figyeljünk? Ilyen, és ehhez hasonló rendkívül fontos kérdésekre ad választ dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Este című műsorában!

A videóért kattintson a képre, a beszélgetés 7:00 percnél kezdődik!

Nagyon megterhelő az extrém hideg!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az extrém hideg veszélyei közül most a bőrkiszáradásra és a megfázásra hívja fel a figyelmet a TV2 Tények című hírműsorában. 

Hogyan védekezzünk az extrém hideg ellen?

A hirtelen jött extrém hideg rendkívül megterhelő mindenki számára! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 csatorna Ma Este műsorában adott életmentő tanácsokat a hideg napok átvészelésére. 

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Életveszélyes az extrém hideg!

A február végén betört extrém, szibériaia hideg rendkívüli megterhelést jelent még az egészséges szervezet számára is! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című műsorában mindenkit figyelmeztet a rekordközeli fagyok veszélyeire. 

A videóért kattintson a képre!

Fokozódó terhelés a frontok miatt

Az enyhe januárt követően markáns frontokkal és erős lehűléssel érkezett meg a február. Erősödik az igénybevétel, sokakat megterhel a drasztikus változás. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója rendkívül széleskörű terhelésre hívja fel a figyelmet. A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Megterhelő január

10 fokkal melegebb van január végén, mint az ilyenkor szokásos átlag. Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója a szokatlan meleg, és az ezt követő lehűlés okozta terhelésre is felhívja a figyelmet a TV2 Tények című hírműsorában. A videóért kattintson a képre! 

Hogyan segít a Meteo Klinika?

Az MTVA tudományos csatornája, az M5 Novum című műsora most a Meteo Klinika széles körű kutatásait, fejlesztéseit mutatta be.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Világújdonság a Meteo Klinikától!

A Meteo Klinika egyedülálló világújdonságát mutatta be az MTVA tudományos csatornája, az M5 Novum című műsora. A riportban számos, a Meteo Klinikán folyó tudományos kutatásról is szó esik! 

A videó megtekintéséért kattintson a képre! 

Pintér Ferenc - MeteoKlinika

A fénnyel gyógyítani is lehet?

2017 02 22 Mokka

A TV2 Mokkájának vendége volt Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója. A fényterápia mindenkinek használ, a műsorvezetők az élő adásban erről maguk is meggyőződek! 

Az éltető fény mindenkinek jár!

Kibeszélő Echo Tv

A fényszemüveg áldásos hatásairól most már bárki meggyőződhet!

Lehangoltság, rosszkedv, fáradtság... ez csak néhány, a fényszegény időszakban szinte mindennapos panaszok közül. Jön a téli időszak, egyre kevesebb napfényt kap a szervezetünk. A tünetek ellen van megoldás!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az Echo TV Kibeszélő című műsorában részletesen ismertette a fényszemüveg hatásait!

 

Fáj a feje, ha jön a front? - Bonum TV

DÉLELŐTT - Fronttal jön a fejfájás - Dr. Pintér Ferenc

Gyakran fáj a feje? Akkor is ha jön a front, vagy akkor talán méginkább? Akkor ezt feltétlenül nézze meg.

A Bonum Tv vendége dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója.

2017.09.08.

 

Tombol a hőség, nagy a veszély!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az MTVA Ma Este című műsorában a rendkívüli hőség átvészelésére ad életmentőtanácsokat. A videó a képre kattintva tekinthető meg. 

Hogyan éljük túl a rettentő hőséget?

Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója a FEM3 csatorna reggeli műsorában a nyári hőség veszélyeire hívja fel a figyelmet, emellett hasznos tippeket is ad a forróság elviselésére! A tanácsok akár életmentőek is lehetnek! A videó a képre kattintva tekinthető meg. 

Markáns hidegfront zárja le a hőhullámot

Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Híradóban az elmúlt évek legerősebb hőhullámára, és az azt lezáró markáns hidegfront hatásaira hívja fel a figyelmet. A tanácsok akár életmentőek is lehetnek!

Pintér Ferenc a Ma reggelben

Pintér Ferenc a Ma reggelben

Ne kockáztasson! Újabb hőhullám közeleg! A Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel műsorában ad életmentő tanácsokat hőhullámok idejére.

Itt a kánikula, mit tegyünk?

Itt a kánikula. Mit tegyünk?

Életmentő lehet! A Meteo Klinika igazgatója az ATV Start műsorában ad jó tanácsokat hőhullámok idejére.

Meteo Klinka, ICI : Innovációs Nagydíj

Meteo Klinka, ICI : Innovációs Nagydíj

Parlamenti díjátadó. Az ICI Interaktív Zrt Meteo Klinika humánmeteorológiai egészségmegőrző programja elnyerte a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

További videóink

Oldalak