Back to top

Aktuális videóink

A vezető médiumok is a Meteo Klinika szakértelmét használják!

Megterhelő a télies fordulat!

Hirtelen érkezett meg a télies idő 2018 novemberében. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a HírTV Híradójában figyelmeztetett a szervezetet érő extrém terhelésre!

A videóért kattintson a képre, a riport 42:05-nél indul.

Még mindig nyár van, és ez nem jó!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Start műsorában adott tájékoztatást arról, hogy milyen veszélyeket rejt a szervezetünre ez a rendkívüli nyár novemberben.

A videóért kattintson a képre! 

Óraátállítás és rendkívüli nyár?

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a KARC FM Spájz című műsorában hosszasan elemezte a novemberi nyár és az óraátállítás által okozott rendkívüli terhelést és annak kivédését.

Az adás a képre kattintva hallgatható meg, a legalsó médiában 6 percnél kezdődik. 

Rekordmeleg november

Dr. Pintér ferenc meteogyógyász, a Meteo Koinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában hívta fel a figyelmet arra, hogy a novemberi szokatlan meleg akár problémákat is okozhat az érzékenyebbek számára.

A videóért kattintson a képre!

A novemberi nyarat is nehezen viseljük

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Híradójában hívta fel a figyelmet a szokatlanul meleg november okozta káros hatásokra, amit sokunk szervezete is megérez. 

A videóért kattintson a képre!

Fényterápiával az álmosság ellen!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorában az óraátállítás okozta kellemetlenségek kivédéséről tartott beszámolót. A fényterápia például nagyon hasznos lehet!

A hanganyagért kattintson a képre, a lejátszót 15:52-nél kell elindítani!

 

Hogyan hat ránk az óraátállítás?

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Este című műsorában beszélt az óraátállítás hatására tapasztalható kellemetlenségekről, illetve azok kivédéséről. 

A videó a képre kattintva érhető el, 8 percnél. 

Megszenvedjük az óraátállítást

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című hírműsorában az őszi óraátállítással járó kellemetlenségekről informálta a nézőket.

A videó a képre kattintva érhető el!

Drasztikus hidegfrontok hatnak ránk

Az ünnepi héten két erős hidegfront is terheli a szervezetünket. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények hírműsorában  a drasztikus hatásokra hívja fel a figyelmet.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Az első fagyok sem kímélik a szervezetet

Megjelentek az első őszi fagyok. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 esti Híradójában tájékoztatott az első fagyok veszélyeiről, és szervezetet érő igénybevételekről. 

A videóért kattintson a képre, a riport 42 percnél kezdődik. 

Meteo Klinika - Az első fagyok sem kímélik a szervezetet

Drasztikus hidegfront!

Nagyon erős hidegfront mögött zúdult be a hideg levegő a Kárpát-medencébe. A markáns változás mindenkit megvisel! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az ATV reggeli műsorában a komoly veszélyekre hívta fel a figyelmet.

A videóért kattintson a képre!

Meteo Klinika - Drasztikus hidegfront!

Rendkívül erős hatásokra kell készülni!

A hétvégén és a jövő hét elején, több hullámban érkező hidegforntok rendkívül erős hatástfejtenek ki a szervezetünkre. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel műsorában beszélt a részletekről, és emellett életmentő tanácsokat is megosztott a nézőkkel! 

A videó a képre kattinva látható, 9:45 percnél kezdődik.

Meteo Klinika - Rendkívül erős hatásokra kell készülni!

A hidegfront veszélyei

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az RTL KLUB Híradójában nagy igénybevételre figyelmeztet.

A videóért kattintson a képre!

Meteo Klinika - A hidegfront veszélyei

A drasztikus front veszélyei

Nem csak a hőség, hanem a drasztikus hidegfront is rendkívül megviseli a szervezetet! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 csatorna Híradójában nagy igénybevételre figyelmeztet.

A meteogyógyász 31 perctől hallható, a videóért kattintson a képre!

Meteo Klinika - A drasztikus front veszélyei

Tartós a kánikula

A TV2 Tények című műsorában Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója arra hívja fel a figyelmet, hogy a tartós hőség akár életveszélyes is lehet!

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Meteo Klinika - Tartós a kánikula

Ma Reggel

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel című műsorában élő bejelentkezés során hívta fel a figyelmet a hosszúra nyúlt hőhullám veszélyeire.

A beszélgetés 07:25-nél indul, kattintson a képre!

Kossuth Rádió

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában is a hőségre figyelmeztet

A beszélgetés 6 óra 45 perc helyi időnél hallható

Miért visel meg minket a hirtelen jött nyár?

Hogyan hat a szervezetünkre a hirtlen beköszöntött nyár? Dr. Pintér ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel című műsorában hasznos tanácsokat ad arra, hogy könnyebben átvészeljük az extrém körülményeket. 

A videó a képre kattintva tekinthető meg!

 

Készüljünk fel az óraátállításra!

Az óraátállítás szinte mindenkire hatással van - kire jobban, kire kevésbé. A tünetek azonban nagyon kellemetlenek is lehetnek! Mit tehetünk ez ellen? Az M1 Ma Reggel műsorában dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója mondja el a rendkívül hasznos tanácsokat!

A videó a képre kattintva érhető el, a beszélgetés 7:50-nél kezdődik!

Kimerítő a tavaszi változékonyság!

Hogyan hat a tavaszi, rendkívül változékony idő a szervezetünkre? Mire figyeljünk? Ilyen, és ehhez hasonló rendkívül fontos kérdésekre ad választ dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Este című műsorában!

A videóért kattintson a képre, a beszélgetés 7:00 percnél kezdődik!

Nagyon megterhelő az extrém hideg!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az extrém hideg veszélyei közül most a bőrkiszáradásra és a megfázásra hívja fel a figyelmet a TV2 Tények című hírműsorában. 

Hogyan védekezzünk az extrém hideg ellen?

A hirtelen jött extrém hideg rendkívül megterhelő mindenki számára! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az M1 csatorna Ma Este műsorában adott életmentő tanácsokat a hideg napok átvészelésére. 

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Életveszélyes az extrém hideg!

A február végén betört extrém, szibériaia hideg rendkívüli megterhelést jelent még az egészséges szervezet számára is! Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója a TV2 Tények című műsorában mindenkit figyelmeztet a rekordközeli fagyok veszélyeire. 

A videóért kattintson a képre!

Fokozódó terhelés a frontok miatt

Az enyhe januárt követően markáns frontokkal és erős lehűléssel érkezett meg a február. Erősödik az igénybevétel, sokakat megterhel a drasztikus változás. Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója rendkívül széleskörű terhelésre hívja fel a figyelmet. A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Megterhelő január

10 fokkal melegebb van január végén, mint az ilyenkor szokásos átlag. Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója a szokatlan meleg, és az ezt követő lehűlés okozta terhelésre is felhívja a figyelmet a TV2 Tények című hírműsorában. A videóért kattintson a képre! 

Hogyan segít a Meteo Klinika?

Az MTVA tudományos csatornája, az M5 Novum című műsora most a Meteo Klinika széles körű kutatásait, fejlesztéseit mutatta be.

A videó megtekintéséért kattintson a képre!

Világújdonság a Meteo Klinikától!

A Meteo Klinika egyedülálló világújdonságát mutatta be az MTVA tudományos csatornája, az M5 Novum című műsora. A riportban számos, a Meteo Klinikán folyó tudományos kutatásról is szó esik! 

A videó megtekintéséért kattintson a képre! 

Pintér Ferenc - MeteoKlinika

A fénnyel gyógyítani is lehet?

2017 02 22 Mokka

A TV2 Mokkájának vendége volt Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója. A fényterápia mindenkinek használ, a műsorvezetők az élő adásban erről maguk is meggyőződek! 

Az éltető fény mindenkinek jár!

Kibeszélő Echo Tv

A fényszemüveg áldásos hatásairól most már bárki meggyőződhet!

Lehangoltság, rosszkedv, fáradtság... ez csak néhány, a fényszegény időszakban szinte mindennapos panaszok közül. Jön a téli időszak, egyre kevesebb napfényt kap a szervezetünk. A tünetek ellen van megoldás!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az Echo TV Kibeszélő című műsorában részletesen ismertette a fényszemüveg hatásait!

 

Fáj a feje, ha jön a front? - Bonum TV

DÉLELŐTT - Fronttal jön a fejfájás - Dr. Pintér Ferenc

Gyakran fáj a feje? Akkor is ha jön a front, vagy akkor talán méginkább? Akkor ezt feltétlenül nézze meg.

A Bonum Tv vendége dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója.

2017.09.08.

 

Tombol a hőség, nagy a veszély!

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója az MTVA Ma Este című műsorában a rendkívüli hőség átvészelésére ad életmentőtanácsokat. A videó a képre kattintva tekinthető meg. 

Hogyan éljük túl a rettentő hőséget?

Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója a FEM3 csatorna reggeli műsorában a nyári hőség veszélyeire hívja fel a figyelmet, emellett hasznos tippeket is ad a forróság elviselésére! A tanácsok akár életmentőek is lehetnek! A videó a képre kattintva tekinthető meg. 

Markáns hidegfront zárja le a hőhullámot

Dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az ATV Híradóban az elmúlt évek legerősebb hőhullámára, és az azt lezáró markáns hidegfront hatásaira hívja fel a figyelmet. A tanácsok akár életmentőek is lehetnek!

Pintér Ferenc a Ma reggelben

Pintér Ferenc a Ma reggelben

Ne kockáztasson! Újabb hőhullám közeleg! A Meteo Klinika igazgatója az M1 Ma Reggel műsorában ad életmentő tanácsokat hőhullámok idejére.

Itt a kánikula, mit tegyünk?

Itt a kánikula. Mit tegyünk?

Életmentő lehet! A Meteo Klinika igazgatója az ATV Start műsorában ad jó tanácsokat hőhullámok idejére.

Meteo Klinka, ICI : Innovációs Nagydíj

Meteo Klinka, ICI : Innovációs Nagydíj

Parlamenti díjátadó. Az ICI Interaktív Zrt Meteo Klinika humánmeteorológiai egészségmegőrző programja elnyerte a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

További videóink

Oldalak