Back to top

Napi humet cikk

Múló rosszullét szinte egész nap felléphet!

Kedden front kifejezetten nem okoz panaszokat, de a hideg reggel és a változékonyság többeknél okozhat problémákat. Rosszullét az ország egész területén felléphet!

MINDENEKELŐTT ÉRDEMES TUDNIA:

Magassági hidegfront vonul át! Vannak tünetei?

Az átvonuló magassági hidegfront alig okoz a felszínen lérzékelhető változásokat, mégis komolyan megterheli a fokozottan frontérzékenyek szervezetét. A Meteo Klinika 10 éven át folytatott kutatásai igazolták, hogy az ilyen hidegfrontokat az erősebben időjárás érzékenyek nagyon is megérzik, és változatos tünetek jelentkeznek az esetükben: leggyakrabban fejfájás, ingadozó vérnyomás, gyengeség múló rosszullétek, egyeseknél feszültség, szorongás.

Aki ebben a helyzetben is tapasztalja ezeket a tüneteket, jó esélye van arra, hogy valóban fokozottan frontérzékeny. Ilyenkor a házi praktíkák már általában nem hoznak megoldást, valódi gyógyulást a megfelelő kivizsgálás és egyéni kezelés hozhat.

Dr. Pintér Ferenc igazgató végzi a vizsgálatot a Meteo Klinika központi rendelőjében 

Ha Ön is frontérzékeny, a Meteo Klinikán 1 hét alatt kivizsgáljuk, és a személyre szóló kezeléssel valóban megszabadulhat a panaszaitól.

Nézze meg Perity Sándorné tapasztalatait 6 hét kezelés után:

"Én egy magas vérnyomással rendelkező, rendszeresen orvoshoz járó, kivizsgált beteg vagyok, és azt vettem észre, hogy amikor az időjárás változás jön, akkor nagyon gyakori fejfájásom, rossz közérzetem van, fáradt vagyok. Próbáltam mindenféle megoldást keresni, alternatív megoldásokat is, de gyakorlatilag semmi nem segített."

https://www.youtube.com/watch?v=DlraRJhySoI&t=25s

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak (klinikánk március 8-a után is zavartalanul üzemel!): 

06-1-296-0513

 

Kedden front nem érkezik, a hideg reggel azonban még mindig jellemző lesz, többfelé fagypont alá hűl a levegő. Napközben ismét melegedés zajlik, délután már kellemesebb hőérzet lesz jellemző, amit most élénk szél sem fog rontani.

A múló rosszullétek azonban többször is elronthatják a napját.  

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

A Frontjelentésben szereplő panaszok mellett a fokozottan érzékenyek eleinte tapasztalhatnak enyhébb tüneteket, de például az izom- és hasi görcsök fokozatosan mérséklődnek. A nap második felétől pedig ismét erősödő migrént tapasztalhat - a fájdalmak délnyugaton jelentkezhetnek hosszabb ideig. Emellett alvásproblémákkal küzdhet, és nem csoda, ha a napok óta tartó változékony időszak miatt már nehezen viseli a kialvatlanságot. Napközben a fejfájása önnél is erős lehet, továbbra is több folyadék, lehetőleg ásványvíz fogyasztása javasolt. Emellett keringési problémák, vérnyomás-ingadozás is felléphet, kisebb rosszullét jelentkezhet, a tünetek várhatóan csak estére mérséklődnek számottevően, de akkor is csak átmenetileg.

Nem javasolt ebben a változékony időszakban nehéz ételeket fogyasztania. Fektessen hangsúlyt a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, a fogások pedig tartalmazzanak több salátát, zöldséget, illetve halat.

Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat!

A megfertőződés elkerülése érdekében adott 7 TANÁCSUNKAT itt nézze meg, érdemes ezeket Önnek is megfogadnia! 

  Szabadtéri tevékenységek: A hideg reggelen alacsony a hőérzet, vastagabb, de a melegebb délután miatt jól variálható öltözet javasolt. A napsütéses időszakokban javul a hőérzet, erős szél sem csökkenti az érzett hőmérsékletet. 

  UV-sugárzás: Az UV-sugárzás mérsékelt. 

Pollenhelyzet: A pollenszint délután ismét megemelkedik, az éger és a nyárfa virágpora is okozhat panaszokat. 

  Légszennyezettség: A levegőminőség romlik, északkeleten egészségtelen a levegő. 

  Balesetveszély: A közlekedésben a napsütés lehet zavaró, emellett veszéles időjárási jelenség nem várható. 

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását. 
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!