Back to top

Napi humet cikk

Fagyos időre ébredhetünk!

Szerdán nem érkezik fölénk front. A reggeli időszakban fagyni fog, de délután sem lesz túl meleg. 

Szerdán nem érkezik fölénk front. A reggeli fagyos időben továbbra is jelentkezhetnek ízületi panaszok, de emellett számos más tünetet is megtapasztalhatnak az időjárás érzékenyek. A felsőlégúti megbetegedéseknek megnő a kockázata, réteges és vastag öltözet nélkül senki ne tartózkodjon a szabadban. 

A csípős reggelt követően délutánra pár fokkal fagypont fölé melegszik a levegő. 

A frontérzékenyek panaszai az esti órákig nem jönnek elő.

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

A Frontjelentésben szereplő panaszok mellett keringési panaszok, enyhébb vérnyomásproblémákra is számítani kell, de a tünetek nem lesznek intenzívek. A helyenként megélénkülő szél fokozza a tüneteket, emellett fejfájást, stresszt és nyugtalanságot okoz. A szél okozta panaszok a Dunántúl nyugati részein lesznek a legintenzívebbek. 

Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat!

A megfertőződés elkerülése érdekében adott 7 TANÁCSUNKAT itt nézze meg, érdemes ezeket Önnek is megfogadnia! 

  Szabadtéri tevékenységek: A napos tájakon javul a hőérzet, de ennek ellenére nem javasolt hosszabb időt a szabadban tartózkodni. Számottevő csapadék nem lesz, de a tartósan felhős tájakon hószállingózás előfordulhat. 

  UV-sugárzás: Az UV-sugárzás gyenge.

  Légszennyezettség: A levegőminőség romlik, a nagyobb városokban a legrosszabb a helyzet. 

  Balesetveszély: A közlekedést a nedves, csúszós útszakaszok nehezítik, illetve a hajnali órákban képződő köd is veszélyt jelent. A balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelem javasolt. 

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását. 
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!