Back to top

Napi humet cikk

Mitől lehet most több a panasz?

Szombaton jelentős változás nem történik a humánmeteorológiai helyzetben, marad a csendes, nyugodt, foltokban tartósan ködös idő.

MINDENEKELŐTT ÉRDEMES TUDNIA:

Növekvő ködhajlam az elrontója a hétvégének!

Nagyon megterhelő napokon vagyunk túl, az ilyenkor szokásosnál jóval hidegebb időben sok panasz lépett fel. Most javulni kezd az időjárási helyzet, ez azonban nem jelenti azt, hogy az állapotunk is feltétlenül javulni fog. A szervezetünk még mindig érzi a nagy igénybevételt, amit előzőleg elszenvedett, ez a frontmentes időszak pedig nem elég arra, hogy kellőképpen regenerálódni tudjunk!

Ilyenkor alapvetően nem számítunk rá, mégis fellépnek különféle tünetek: vérnyomás-ingadozás, migrén, fáradékonyság, alvási és ízületi problémák, gyakoriak a rosszullétek, sokan pedig feszültek, idegesek - éppen úgy, mintha egy front hatását éreznénk.

Az ok egyszerű: az időjárás nem csak frontok formájában hat ránk, és például a mostani nagy napi hőingás és a reggeli nyirkosság is nagyon megterhelő sok ember számára. Főleg a fokozottan érzékenyek, a "frontérzékenyek" esetén! Ilyenkor frontérzékenység helyett helyesebb időjárás-érzékenységről beszélni! A Meteo Klinikán mindig a komplex időjárás-érzékenységet vizsgáljuk és kezeljük, aminek természetesen része a frontérzékenység is.

A FRONTÉRZÉKENYEK A METEO KLINIKÁN GYÓGYULNAK!

A Meteo Klinikán gyógyítható az időjárás-érzékenysége (frontérzékenysége)!

Nálunk SZÉP kártyára vagy egészségpénztárra is kivizsgáltathatja és kezeltetheti magát!

Bejelentkezés vizsgálatra és kezelésre (Ha nem tud személyesen megjelenni, távrendelésben is tudunk segíteni):

06-1-296-0513

A vizsgálat díja mindössze 14.800 Ft.

Bizonytalan a helyzetében?

Iratkozzon fel itt a Meteo Klinika ingyenes Frontértesítőjére, és a napi front információk mellett Tünetnaplót is küldünk Önnek, ebben követheti állapota alakulását.

Nézze meg Jáhn Éva esetét a Meteo Klinika praxisából (a Meteo Klinika garantálja, hogy nem reklámfilmmel rabolja az Ön idejét! Valós esetet lát!):

https://youtu.be/8G-0cnE0zRM

"Már a használati pár perc után minden elmúlt, mintha elfújta volna a szél azt a sok problémát amiért felvettem a szemüveget." Jáhn Éva (kattintson a képre!)

Egy újabb gyógyulás: Jáhn Éva esete

Szombaton semmiféle markáns változást nem tapasztalhatunk a humánmeteorológiai / orvosmeteorológiai helyzetben, ez viszont nem jelent automatikusan panaszmentes időt!

Szombaton hajnalra ismét többfelé képződik köd, mely helyenként hosszabb ideig megmaradhat, illetve megemelkedve felhőkét gátolhatja a napfény lejutását. Délután azonban mindenhol várható pár órás napsütés,

a panaszok azonban a csendes időben is előjöhetnek!

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

A fronthelyzetről a Frontjelentésben tájékozódhat részletesen. További fontos információk az egészsége érdekében:

Már ébredéskor többen tapasztalhatnak végtagfájdalmakat, ízületi merevséget. Ez ellen használhat, ha óvatosan megtornáztatja a fájó részeket, illetve ügyeljen arra, hogy folyamatosan melegen tartsa a végtagjait.

Napközben is jellemző lehet az álmosság, bágyadtság, aluszékonyságot is tapasztalhatunk. Lankad a figyelem, csökken a koncentráló képesség. Az élénkítésre nagy gondot kell fordítani, de a koffeintartalmú italokat most kerülje!

A vérnyomás most inkább csak kismértékben ingadozhat, de déleleőtt az arra hajlamosak körében ezek a panaszok is felerősödhetnek.

Szabadtéri tevékenységek: Hideg lesz a korai órákban, a nyirkosság pedig tovább ront a hőérzeten – öltözzön fel vastagon, rétegesen. A kórokozók terjedésének kedveznek a feltételek, az elkezdett vitaminkúrát célszerű folytatni.

UV-sugárzás: Az UV-sugárzás nem számottevő.

Pollenhelyzet: Az allergiahelyzet kedvező.

Légszennyezettség: A nyugalomba jutott levegőben a szállópor koncentrációja is megemelkedhet a reggeli órákban, különösen a nagyvárosok forgalmasabb csomópontjaiban, ha lehet, kerülje el ezeket a részeket.

Balesetveszély: A közlekedésben a reggeli és néhol tartósabb ködfoltok jelentik a legnagyobb veszélyt: mérsékelje a sebességet ilyen esetekben, hiszen drasztikusan lecsökken a látástávolság, ráadásul a lecsapódó pára nedvessé, síkossá is teheti az útburkolatot! Alkonyatkor a napsütés is zavaró lehet.

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását.
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE. Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!