Back to top

Napi humet cikk

Nyári idő zivatarokkal!

Nyári idő zivatarokkal a hidegfront mögött!

  

Az átvonult hidegfront mögött nem esik vissza a hőmérséklet! Júniusi humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai terhelésekre számíthatunk! Milyen terhelő hatások jelentkeznek a tipikus nyári időben? A meteogyógyász a Meteo Klinika TV-n!

Júniusi humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai terhelésekre számíthatunk! Milyen terhelő hatások jelentkeznek a tipikus nyári időben? A meteogyógyász a Meteo Klinika TV-n!

Csütörtök: A gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható. Éjszaka kevés helyen, napközben elszórtan - legkisebb eséllyel az északi és a középső tájakon - valószínű zápor, zivatar, amelyeket felhőszakadás is kísérhet. A nyugati, északnyugati irányú szél helyenként megélénkül. Zivatarban erős vagy viharos lökések is lehetnek. Hajnalban általában 9, 14, délután 23, 28 fok valószínű.

A több napi fronthelyzetről a Frontjelentésben tájékozódhat részletesen.

Az átvonult hidegfront mögött nem csökkenő hőmérsékletre hanem tipikus, júniust idéző időre számíthatunk.
Olyan humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai terhelések lesznek a jellemzőek, amelyek az igazi nyarat idézik. Több fokkal az ilyenkor szokásos értékek felett alakul a hőmérséklet, ami nem jó hír a fejfájásos emberek számára. Továbbra is számítani kell zivatarokra, az éjszaka kitörő viharok jelentősen zavarhatják az alvásminőséget. Az intenzív csapadékkal és szélerősödéssel járó hirtelen változások sok embernél okoznak ingadozó vérnyomást, feszültséget, ingerlékenységet.
Erős, a hetes szintet meghaladó UV sugárzás várható, fontos az UV-védelem, és több okból is ajánlott kerülni a déli órákban a tűző napot. Északkeleten még napközben is jelentős lehet a közelben veszteglő kettős front terhelő hatása. Mellkasi panaszok, rosszullétek és a látás romlása gyakrabban jelentkezhet.
Ha panaszai vannak, ideje, hogy Ön is meggyógyuljon a időjárás-érzékenységéből! Nézze meg a www.meteoklinika.hu honlapunkon pácienseink tanulságos tapasztalatait! Gyógyuljon a Meteo Klinika Európai Uniós támogatású meteogyógyászatán!

A 60 perces műszeres vizsgálat költsége 14.800 Ft.

Bejelentkezés és visszahívás kérés: 06-1-296-0513.

Ha panaszai vannak, jól gondolja át, és tájékozódjon alaposan! Nézze meg pácienseink rendelői tapasztalatait is: 

Így gyógyulhat Ön is a Meteo Klinikán | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia  .

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak!

Szabadtéri tevékenységek: Javulnak a szabadtéri programok feltételei. Nyári idő, csökkenő csapadékhajlam várható, de bárhol számítani kell zivatarokra, amit intenzív csapadék és erős széllökés is kísérhet. Nagyon magas lesz az UV-sugárzás, fontos a megfelelő bőrvédelem. Nem ajánlott a napon tartózkodni a déli órákban. A napozást csak nagyon óvatosan szabad elkezdeni!

UV-sugárzás: Országosan már a 7-es szint felett alakul az UV-sugárzás, mindenkinek feltétlenül szükséges az UV-védelem. Kerülje a tűző napot a déli órákban, 11-15-ig!

Pollenhelyzet: A csapadék és a szél miatt viszonylag kedvezően alakul a pollenhelyzet, de magas a pázsitfű és nő a csalán pollenszintje, még erősen jelen van a fenyő és a tölgy is.

Légszennyezettség: A csapadéknak és a szélnek köszönhetően továbbra is országosan kedvező a légszennyezettségi helyzet, alig változó tendenciára számíthatunk.

Balesetveszély: Javulnak, de nem lesznek ideálisak a közlekedési feltételek. A legtöbb problémát az elszórtan jelentkező zivatarok okozzák, amelyek helyenként intenzív csapadékkal, viharos széllökésekkel akadályozzák a közlekedőket. Északkeleten pedig még érezhető a közelben tartózkodó kettősfront terhelő hatása.

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha az Ön életminőségét is befolyásolják a frontok, forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását.
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges:

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan panaszaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!