Back to top

Napi humet cikk

Időjárás-érzékenyek számára nem kedvező!

Ez sok esetben a frontmentes időben is jelentős terhelést okoz a legtöbb embernek!

  

Frontok nélkül is jelentős terhelést hoz a csütörtök! A fontos humánmeteorológiai hatások igen sokféle formában jelentkezhetnek. A frontoknál is gyakoribb, és nagyon sok időjárás-érzékeny embert komolyan érintő hatásra számíthatunk!

A fontos humánmeteorológiai hatások igen sokféle formában jelentkezhetnek. A frontoknál is gyakoribb, és nagyon sok időjárás-érzékeny embert komolyan érintő hatásra számíthatunk!

Tanulságos! Ilyen komoly következményekkel is járhat a kezeletlen időjárás-érzékenység! Nézze meg!

Tanulságos! Ilyen komoly következményekkel is járhat a kezeletlen időjárás-érzékenység! Nézze meg!

Csütörtök: Jobbára erősen felhős lesz az ég, néhány órás napsütés reggel a keleti határvidéken, napközben a Nyugat-Dunántúlon lehet. Számottevő csapadék nem valószínű. A délnyugati, déli szél a Dunántúlon megerősödik, sőt ott viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között valószínű, de Borsod északi részein kissé hűvösebb lesz.

A több napi fronthelyzetről a Frontjelentésben tájékozódhat részletesen.

Csütörtökön nem lesz front mégis jelentős terhelés éri az időjárás érzékeny emberek szervezetét.
Erős, főleg nyugaton viharos szelek formájában özönlik be a rendkívül meleg levegő, ami sok ember számára erős humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai terhelő hatás. Zavarja az idegrendszert, sokan válnak zavartakká, figyelmetlenebbé, ingerlékenyebbé. Gyakran okoz ingadozó vérnyomást, görcsös panaszokat, és a melegedő tendenciával együtt gyakoribb fájásokat. Együtt járhat szédüléssel, homályos látással, szorongásos tünetekkel.
Pozitív hatása viszont a kitisztuló levegő és az átmenetileg csökkenő pollenkoncentráció. Az immunrendszert gyengítő hatást igyekezzünk kompenzálni a fertőzések elleni fokozott védekezéssel!
A sokféle tünettel jelentkező időjárás-érzékenységet csak megfelelő meteogyógyászati vizsgálattal lehet megállapítani, ami az eredményes kezelés alapfeltétele! A 60 perces műszeres vizsgálat költsége 14.800 Ft, bejelentkezés: 06-1-296-0513.
A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak!

Szabadtéri tevékenységek: Elsősorban azok számára ajánlhatók a kültéri programok, különösen a nyugati országrészben, akik bírják a szeles időjárást. Nyugaton viharos széllökésekre is kell számítanunk. A kevésbé szeles helyeken viszont érdemes lehet kihasználni a néhány napos órát és a tisztább levegőt.

UV-sugárzás: Még nem jelent veszélyt.

Pollenhelyzet: Magas az éger és a ciprusfélék pollenkoncentrációja és okoz egyre erősebb tüneteket. Közepes a kőris és a nyár, csökken a mogyoró, illetve jelen van a nyár, a juhar és a szil pollenje is.

Légszennyezettség: Országosan többnyire kedvező a légszennyezettségi helyzet, de a zártabb völgyekben és nagyobb városokban helyenként magas a porkoncentráció.

Balesetveszély: Alapvetően kedvező közlekedési feltételekre számíthatunk. Zavaró tényezőként elsősorban a nyugati országrészben várható erős, sőt viharos széllökések jelentkeznek. Ez sok ember esetében vált ki fokozott figyelmetlenséget, türelmetlenséget. Kitettebb helyeken a menetstabilitást is veszélyeztetheti.

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha az Ön életminőségét is befolyásolják a frontok, forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását.
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges:

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan panaszaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!