Back to top

Napi humet cikk

A panaszok széles tárháza jelentkezhet!

Szombaton kettősfronti hatás érvényesül, erősebben a nap első felében. Fejfájásos és keringési panaszok is jelentkezhetnek, estétől pedig tovább nő a terhelés!

A rendkívüli fronthelyzetben nézzen meg újabb tanulságos rendelői eseteket! Segítség Önnek a frontérzékenység megértéséhez!

Itt nézze meg a videót: https://youtu.be/yEbixztxQg4

Nevéhez méltó „bolondos” időjárással köszönt be az április. A térben és időben rendkívül változékonyan alakuló humánmeteorológiai paraméterek szélsőséges terhelésnek teszik ki még az egészségesek szervezetét is, nagyon sokféle, változó panasz jelentkezésére számíthatunk. Áprilisi tréfának is rossz furcsa kettősfront! A nem szokványos kettősfrontot és hatásait mondja el a meteogyógyász®!

Áprilisi tréfának is rossz furcsa kettősfront! A nem szokványos kettősfrontot és hatásait mondja el a meteogyógyász®!

Szombat: A napsütéses időszakok mellett többször erősen felhős időre készülhetünk, szórványosan várható eső, zápor, néhol zivatar is. Élénk, erős északnyugati szél mellett 13, 19 fokos maximumhőmérsékletekre számíthatunk.

A több napi fronthelyzetről a Frontjelentésben tájékozódhat részletesen.

Szombaton újra változékonyság uralja az időjárást, kettősfronti tünetek jelentkezhetnek, már a hajnali óráktól. Migrén és légzőszervi panaszok léphetek fel, általánosan romlik a komfortérzet, sok panasz léphet fel most is. Napközben sem javul az idő, sőt, a fülledtség még fokozódik is! A záporok mellett zivatarok is kialakulhatnak.
A tünetek területileg hasonlóan alakulnak, és napközben erősödhetnek!
Általános lehet a fejfájás, a rossz közérzet, valamint alvászavarok is jelentkezhetnek. Célszerű kerülni a fizikailag és szellemileg megerőltető tevékenységeket, a szabad időt pedig pihenéssel tölteni. A szív- és keringési rendszer betegségeivel küzdőknek is nehéz ez az időszak: ebben az esetben vérnyomás-ingadozást, szédülést, rosszullétet tapasztalhat, nehézlégzés is jelentkezhet. A kiegyensúlyozott napirend oldhatja a zavarokat.
A csapadékos időszakokban felerősödhetnek az ízületi fájdalmak. Helyenként fülledtség is rontja a komfortérzetet, a légzési nehézségekkel küzdőknek nem tanácsos hosszabb időt a szabadban tölteni.

Szabadtéri tevékenységek: Nagy változékonyságra kell készülni, ajánlott kéznél tartani az esernyőt. Hideg nem lesz, de a szél kissé csökkenti az érzett hőmérsékletet, a csapadékos időszakokban pedig jelentősen romolhat a komfortérzet.

UV-sugárzás: Az UV-sugárzás mérsékelt.

Pollenhelyzet: A pollenterhelés magas, a nyírfa, a nyárfa és az éger virágpora okozhatja a legintenzívebb tüneteket. A csapadék után átmenetileg javulhat az allergiahelyzet.

Légszennyezettség: A levegőminőség jó, a szeles idő miatt pár napig nem is emelkedik a légszennyezettség.

Balesetveszély: A közlekedést többfelé nehezíthetik záporoktól nedvessé váló útszakaszok, amik területén jelentősen megnövekszik a féktáv. Tartson nagyobb követési távolságot, illetve vezessen a megszokottnál is lassabban, óvatosabban, hiszen egy-egy intenzívebb csapadékgócban a látástávolság is hirtelen lecsökkenhet.

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

Ha az Ön életminőségét is befolyásolják a frontok, forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását.
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges:

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan panaszaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!