Back to top

Napi humet cikk

Könnyen megfázhat, ha nem vigyáz!

Hétfőn frontmentesen alakul az idő. A hűvös nappalokon fokozott a megfázásveszély, és a hőérzet is alacsonyan alakul.

Hétfőn még tart a front mögött érkező hideg levegő hatása és beáramlása, és még több napig ez fogja meghatározni a humánmeteorológiai helyzetet. A hideg reggelen többeknél

kopásos jellegű ízületi bántalmak léphetnek fel,

mely helyenként napközben is csak lassan mérséklődnek.

Nagymértékben növekszik a megfázás veszélye is: hűvösen indul a nap. Az előző napon átvonult hidegfront igénybe vette a szervezetét, legyengült, így fogékonyabbá vált a kórokozókkal szemben is. Napközben is az átlag alatt marad a hőmérséklet, a hőérzeten pedig helyenként fényszegény idő is ront.

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

A Frontjelentésben szereplő panaszok mellett a hideg időben görcsös fejfájást tapasztalhat, azonban a jó hír, hogy a vérnyomásproblémákkal élők tünetei most jelentősen mérséklődnek. A keringési panaszok főleg a délelőtt folyamán okozhatnak problémát, de intenzív tünetekre sehol sem kell számítani. 

Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat!

A megfertőződés elkerülése érdekében adott 7 TANÁCSUNKAT itt nézze meg, érdemes ezeket Önnek is megfogadnia! 

  Szabadtéri tevékenységek: A reggeli időszakban és napközben egyaránt nagy a megfázásveszély. A szabadtéri tevékenységeket napközben nem zavarja csapadék, de nem érdemes hosszabb időt a szabadban tartózkodni.

  UV-sugárzás: Az UV-sugárzás gyenge.

  Légszennyezettség: Jó hír, hogy a front mögött jelentősen kitisztult a levegő, a szennyezőanyagok koncentrációja most napokig nem emelkedik a kritikus értékek közelébe.

  Balesetveszély: A közlekedést deres, fagyos útszakaszok nehezítik, téli gumiabroncs nélkül nem ajánlott útnak indulni!

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását. 
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!