Back to top

Napi humet cikk

Rekord közeli meleget hoz a hétvége!

Szombaton nem érkezik front. Intenzív melegbeáramlásra kell készülni, fokozott veszélyben vannak az időjárás-érzékenyek. 

Szombaton nem érkezik fölénk front. Egy tőlünk nyugatra elhelyezkedő hullámzó frontrendszer előterében az erős délkeleti széllel az átlagosnál több, mint 10 fokkal melegebb levegő áramlik fölénk. Az extrém melegedés melegfrontot jellemző tüneteket okoz az érzékenyek körében. A fokozódó szélterhelés tovább ront a helyzeten.

A délutáni időszakban a délkeleti tájakon 15 fok sem kizárt!

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

fRONTJELENTÉS

A Frontjelentésben szereplő panaszok mellett vérnyomás-ingadozásra, keringési panaszokra is számítani kell, emellett az elalvás is nehezebbnek bizonyulhat a megszokottnál. A szél tovább fokozza a tüneteket, emellett stresszt, nyugtalanságot és ingerlékenységet okoz. Az emésztési problémák szintén fokozódnak, most mindenképpen kímélje emésztőrendszerét és kerülje a zsíros, nehéz ételek fogyasztását. 

Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat!

A megfertőződés elkerülése érdekében adott 7 TANÁCSUNKAT itt nézze meg, érdemes ezeket Önnek is megfogadnia! 

  Szabadtéri tevékenységek: A szabadtéri tevékenységeknek kedvez az idő, csapadék nem várható. A hő-és komfortérzeten az erős szél sokat ront, ne feledkezzen meg az évszaknak megfelelő öltözetről. 

  UV-sugárzás: Az UV-sugárzás gyenge vagy mérsékelt.

  Légszennyezettség: A légszennyezettség csökken. 

  Balesetveszély: A közlekedés során az erős oldalszél okozza a fő veszélyt. A meleg miatt csökken a koncentrációképesség, a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelem javasolt. 

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását. 
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!