Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

ÉRDEMES TUDNIA:

Hiába várunk a szép tavaszra! Most kettősfront terhel!

A rendkívül erős hidegfrontot követően sem tud megpihenni a szervezetünk, ugyanis egy újabb front, ezúttal kettősfront okoz extrém igénybevételt! Az ilyenkor szokásosnál mintegy 10, 15 fokkal hidegebb időben még az egészségesek is panaszkodnak, a szívbetegeket különösen nagy terhelés éri. Az erős, viharos szél fokozhatja a tüneteket. Sokan ismét vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak, gyakoriak a rosszullétek, a pánikrohamok, és a fejfájás sem szűnik.  

A frontok kifejezetten veszélyes következményekkel járhatnak az erős frontérzékenységgel élők esetében. A frontérzékenység a Meteo Klinika legkorszerűbb vizsgálati módszereivel vizsgálható ki eredményesen. Ezek a légköri és élettani folyamatok annyira összetettek, hogy az "öndiagnózis" a komolyabb esetkben nem csak esélytelen, de esetenként életveszélyes is lehet.

Fontos megérteni: hatékony kezelés csak megfelelő vizsgálatok alapján, tudományosan megalapozott, egyénileg megállapított kezelési módszerekkel lehetséges, "univerzális" megoldásoktól hiába várunk hathatós segítséget. Érdemes és ajánlott a Meteo Klinikát felkeresnie, az első vizsgálat díja 14.800 Ft.

Ha bizonytalan a panaszai okában, annak eldöntésében is tudunk segíteni, hogy tapasztalt panaszai valóban időjárás eredetűek-e? Ebben sokat segít az ingyenes Tünetnaplónk  huzamosabb kitöltése. Ez segíti a kivizsgálást, és 15% kedvezményt biztosít a 14.800 Ft vizsgálati díjból. Ajánlja ismerőseinek is, hogy iratkozzanak fel a Meteo Klinika ingyenes Frontértesítőjére, és így a napi legfrissebb fronthelyzettel együtt kézhez kapják a napi Tünetnaplójukat is. Ide klikkelve iratkozzon fel a Frontértesítőre! 

Ossza meg ismerőseivel a Meteo Klinika figyelmeztetéseit! Sokat segít, ha ők is feliratkoznak a Frontértesitőnkre   

A frontérzékenység gyógyítható, gyermekeknél is! Sok életminőséget rontó panasz mögött "csak" a fokozott frontérzékenység áll, ami jól kezelhető. Nézze meg az alábbi tanulságos videókat: 

https://www.meteoklinika.hu/igy-gyogyulhat-on-meteo-klinikan

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak (klinikánk jelenleg is zavartalanul üzemel!): 

06-1-296-0513.

18 év alatti személyek csak gondviselő kíséretében vehetnek részt a rendelésen!

Arra az esetre, ha nem tud a rendelésen személyesen megjelenni, a Meteo Klinika kidolgozott egy személyes megjelenést nem igénylő ellátási formát is, annak érdekében, hogy az ilyen esetekben is tudjunk segítséget nyújtani. Részletekért hívja a fenti telefonszámot! 

 

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.04.14. szerda

éjjel
éjjel
Kettős front
délelőtt
délelőtt
Kettős front
délután
délután
Kettős front
este
este
Nincs front
Szerdán délelőtt sok lesz a felhő felettünk. Elszórtan lehet eső, zápor, főleg keleten havazás is. Délután nyugat felől elkezd vékonyodni a felhőzet, de keleten még mindig erősen felhős lesz az ég. Inkább csak futó hózápor, helyenként havas eső zápor, illetve kisebb eső fordul elő. Az északi szél erős lesz. 4, 9 fokra számíthatunk.

2021.04.15. csütörtök

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Csütörtökön a délelőtti csapadékszünetet követően délután ismét többfelé lehet eső, zápor. A hegyvidékeken hózápor is előfordul. Erős lesz az északnyugati szél. Kora délután 6, 11 fok várható.

2021.04.16. péntek

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Pénteken napos és felhős idpszakok váltakoznak, számottevő csapadék nem lesz. Az északnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

2021.04.17. szombat

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szombaton a többórás napsütést változó felhőzet zavarja, de csapadék nem alakul ki. Élénk lesz az északkeleti szél. 9, 14 fokra számíthatunk.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

A vizsgálat kedvezményes díja (2020. 11. 27-ig): 14.900 Ft.

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Sokat segíthet Önnek, ha feliratkozik megújult ingyenes Front-Értesítőnkre, amelyben Tünetnaplót is talál! Emellett, a légúti fertőzések szezonjában Vírusfigyelmeztetőt is küldünk Önnek, ami segíti megóvni egészségét a fertőzésektől. Aki már feliratkozott korábban a Front-értesítőre, azoknak nem kell újra feliratkozni!

Így minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.
A Vírusfigyelmeztetőt pedig délutánonként kapja kézhez.
(Korábbi feliratkozóink automatikusan kapják a megújult értesítőt!)

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket és a Vírusfigyelmeztetőt:

Feliratkozás: Front-Értesítő és Vírusfigyelmeztető