Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

ÉRDEMES TUDNIA:

Hirtelen ront ránk az idei első hőhullám! 

A hét eleji hűvösebb időt követően szerdán már lesznek helyek, ahol elérjük az árnyékban mért 30 fokot, csütörtöktől pedig a már régen tapasztalt hőhullámban lesz részünk! A rendkívül hűvös és csapadékos májust követően nagyon szokatlan lesz a 30, 35 fokos délutáni maximum, és mindenbizonnyal sokakat meg is fog viselni! 

Érdemes már most felkészülni az előttünk álló rendkívül megterhelő időszakra! Pihenjünk sokat, még jól szellőztessük, hűtsük le a lakást, amíg lehet! Egyre többen tapasztalnak melegfronti jellegű tüneteket: keringési panaszok, szédülés, ájulás, alvászavarok, szokatlan fáradtság, figyelmetlenség egyaránt jelentkezhet, az Önre jellemző egyéni érzékenysége függvényében. Nehéz napok jönnek a fejfájásosokra és az ingadozó vérnyomással élőkre is.

A légköri folyamatok mindenkinél más és más panaszokat erősíthetnek fel. Hogy mit, ez mindenkinek az egyénileg meghatározott érzékenységétől függ. Ezek a légköri és élettani folyamatok annyira összetettek, hogy az "öndiagnózis" a komolyabb esetekben nem csak esélytelen, de esetenként veszélyes is lehet. A frontérzékenység mindenkinél más és más, és a Meteo Klinika legkorszerűbb vizsgálati módszereivel vizsgálható ki eredményesen. 

Fontos megérteni: hatékony kezelés csak megfelelő vizsgálatok alapján, tudományosan megalapozott, egyénileg megállapított kezelési módszerekkel lehetséges. Bizonyára már Ön is megtapasztalta, hogy az "univerzális" megoldásoktól hiába várunk hathatós segítséget. Ha tapasztalja a fenti tüneteket, Ön is lehet frontérzékeny! Érdemes és ajánlott a Meteo Klinikát felkeresnie, a vizsgálat díja 14.800 Ft.

A frontérzékenység gyógyítható, gyermekeknél, fiataloknál is! Sok életminőséget rontó panasz mögött a fokozott frontérzékenység áll, ami jól kezelhető, ettől már kár tovább szenvednie. Segítünk abban is, hogy felismerhesse frontérzékenységét.  

Van azért jó hír is: lényegében lecsengett a 3. vírushullám, és sokat javult a vírushelyzet. Ezért közel egy év után búcsúzik a Meteo Klinika vírusfigyelmeztető hírlevele. Most küldtük utoljára a délutáni vírusfigyelmeztetést, de a Meteo Klinika szokásos weboldalán továbbra is megtalálja a térképünket. 

A reggeli Front-értesítő hírlevelet a Tünetnaplójával továbbra is a szokásos módon küldjük Önnek. 

Ha panasza van, nézze meg az alábbi tanulságos videót Kiss Józsefné gyógyulásáról: 

https://www.youtube.com/watch?v=1H-BRw5lw_M

"Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam mire a kezelésre bejelentkeztem

Kiss Józsefnének sokat segített a kezelés, panaszai jelentősen csökkentek! 

Ha bizonytalan a panaszai okában, annak eldöntésében is tudunk segíteni, hogy tapasztalt panaszai valóban időjárás eredetűek-e? Ebben sokat segít az ingyenes Tünetnaplónk  huzamosabb kitöltése. Ez segíti a kivizsgálást, és 15% kedvezményt biztosít a 14.800 Ft vizsgálati díjból. Ajánlja ismerőseinek is, hogy iratkozzanak fel a Meteo Klinika ingyenes Frontértesítőjére, és így a napi legfrissebb fronthelyzettel együtt kézhez kapják a napi Tünetnaplójukat is.  Ide klikkelve iratkozzon fel a Frontértesítőre!

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak, bejelentkezés: 

06-1-296-0513.

18 év alatti személyek csak gondviselő kíséretében vehetnek részt a rendelésen!

Arra az esetre, ha nem tud a rendelésen személyesen megjelenni, a Meteo Klinika kidolgozott egy személyes megjelenést nem igénylő ellátási formát is, annak érdekében, hogy az ilyen esetekben is tudjunk segítséget nyújtani. Részletekért hívja a fenti telefonszámot! 

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.06.16. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szerdán délelőtt a napsütést legfeljebb fátyolfelhők szűrik, gyorsan melegszik a levegő. Csapadék nem lesz. Délután a változó mennyiségű felhőzet mellett alapvetően napos idő lesz, csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 26, 31 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.06.17. csütörtök

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Csütörtökön gyorsan melegszik a levegő, sok napsütésre készülhetünk. Csapadék nem lesz. Megélénkül a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 33 fok között alakul.

2021.06.18. péntek

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Pénteken napos nyári idő lesz, kánikulára számíthatunk. Csapadék nem alakul ki. A szél mérsékelt marad. 29, 34 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.06.19. szombat

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szombaton folytatódik, többfelé tetőzik a hőség. Néhol helyi zápor, zivatar kialakulása nem zárható ki. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. Kora délután 30, 35 fok várható.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

A vizsgálat kedvezményes díja (2020. 11. 27-ig): 14.900 Ft.

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Sokat segíthet Önnek, ha feliratkozik megújult ingyenes Front-Értesítőnkre, amelyben Tünetnaplót is talál! Emellett, a légúti fertőzések szezonjában Vírusfigyelmeztetőt is küldünk Önnek, ami segíti megóvni egészségét a fertőzésektől. Aki már feliratkozott korábban a Front-értesítőre, azoknak nem kell újra feliratkozni!

Így minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.
A Vírusfigyelmeztetőt pedig délutánonként kapja kézhez.
(Korábbi feliratkozóink automatikusan kapják a megújult értesítőt!)

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket és a Vírusfigyelmeztetőt:

Feliratkozás: Front-Értesítő és Vírusfigyelmeztető