Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

MINDENEKELŐTT ÉRDEMES TUDNIA:

Egyre rosszabb lesz, egyre melegebb napok jönnek! 

A hétvégéig ismét egy hőhullám jelenti a legnagyobb megterhelést, a szívbetegekre és a krónikus betegekre újra egy rendkívül nehéz időszak vár. Az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, emiatt pedig fokozatosan kimerül a szervezetünk. A 37, 38 fokos, tartós meleg még az egészségeseket is megviseli, nagyon óvatosnak kell lenni!  

Ha a keddi időjárásban is erősen jelentkező tünetei vannak (pl. fejfájás, ingadozó vérnyomás, szokatlan fáradtság, feszültség), az lehet a korábbi túlterhelés következménye, de ha ezeket visszatérően tapasztalja, gyanakodni kell a frontérzékenységre, ami bizony egyre több embernél áll fenn, és komolyan ronthatja az életminőséget.

Kérjük, válaszoljon, Ön bírja még a hőséget?
(Nyugodtan szavazhat, a szavazás anonim! A Meteo Klinika garantálja, hogy a válasz sorszámán kívül Önnek semmilyen adatát sem rögzíti.)

 

Honnan tudhatja meg, hogy Ön frontérzékeny-eSegítünk abban hogy könnyebben felismerhesse frontérzékenységét!

Iratkozzon fel a Meteo Klinika ingyenes Frontértesítőjére, és a napi front információk mellett egy Tünetnaplót is küldünk Önnek, ebben követheti állapota alakulását.

 Feliratkozom a Frontértesítőre!

A frontérzékenység mindenkinél más és más tünetekkel jelentkezik! Hatékony kezelés csak megfelelő vizsgálatok alapján, személyre szóló kezelési módszerekkel lehetséges. Ha gyanakszik rá hogy frontérzékeny, a Meteo Klinikán egy vizsgálattal ez megállapítható, a vizsgálat díja 14.800 Ft, melyet SZÉP kártyával is fizethet és egészségpénztárra is elszámolhat.

Bejelentkezés vizsgálatra (Ha nem tud személyesen megjelenni, távrendelésben is tudunk segíteni)

06-1-296-0513

A frontérzékenység gyógyítható! Akik rosszuléteket, szorongásszerű panaszokat tapasztalnak, nézzék meg az alábbi tanulságos videót a Meteo Klinika praxisából (a Meteo Klinika garantálja, hogy nem reklámfilmmel rabolja az Ön idejét! Valós esetet lát!): 

https://youtu.be/1H-BRw5lw_M?list=PLGS8bzUVNzH2G1uwfcCu5H5-SetzXK9X3 

 

"Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a megoldást, hisz mérföldkövekkel javult az életminőségem, és egyetlenegy dolgot bánok ezzel kapcsolatban, hogy egy évet vártam mire a kezelésre bejelentkeztem" Kiss Józsefné

 

Kiss Józsefné gyógyulása a Meteo Klinikán

 

 

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.07.27. kedd

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Kedden a napsütés mellett változóan felhős időre van kilátás, főleg északkeleten alakulhat ki helyi zápor vagy zivatar. A nyugati szél élénk lesz. Kora délután 34, 38 fok várható.

2021.07.28. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szerdán délelőtt napos idő lesz, csapadék nem valószínű. Délután napos idő lesz, hőségre kell készülni. Számottevő csapadék nem várható. Megerősödik a nyugati szél. 33, 38 fokra melegszik a levegő.

2021.07.29. csütörtök

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Csütörtökön napos idő várható, csapadék nem lesz. Változó irányú szél lesz. 33, 38 fokra számíthatunk.

2021.07.30. péntek

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Hidegfront
délután
délután
Hidegfront
este
este
Hidegfront
Pénteken északnyugat felől elkezd növekedni a gomolyfelhőzet, szórványosan, főként az északi megyékben alakul ki zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 31, 36 fok között alakul.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő