Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

Az időjárás-érzékenyek számára folytatódik a nagy igénybevételt rejtő időszak, de akár az egészséges szervezetet is megviselheti ez a tartósan eseménytelen idő. Ha ön is egyre erősebb alvásproblémákat tapasztal, fáj a feje, ingadozik a vérnyomása, ön is érintett lehet. Ha nem tud jól aludni, frontérzékeny lehet! Nézze meg, mit mond mai videójában a meteogyógyász®:

Nem jól alszik? Létkérdés! Frontérzékeny lehet!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja mai tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2022.11.27. vasárnap

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Vasárnap: Többfelé erősen felhős, borult lesz az ég, de lesznek tájak, ahol kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható, de ónos szitálás, illetve kisebb eső egy-két helyen kialakulhat. Mérsékelt marad a szél, a legmagasabb hőmérséklet 3, 8 fok között alakul.

2022.11.28. hétfő

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Hétfő: Gyakoriak lesznek a tartósan borult tájak, napsütésre csak kevés helyen lehet számítnai. Számottevő csapadék nem várható, de szitálás, ónos szitálás most is lehet. Időnként megélénkül a délies szél, a legmelegebb órákban 2, 7 fokot mérhetünk.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.