Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

MINDENEKELŐTT ÉRDEMES TUDNIA:

Távozó front, kitartó panaszok a pénteki nap megkeserítői!

Pénteken napközben nem érkezik térségünkbe újabb front, érdemi megkönnyebbülést azonban nem hoz a frontmentes idő sem. A hidegfront mögötti helyzetben még zajlanak a légköri változások, ezt pedig az érzékenyek ugyanúgy megszenvedhetik, mintha egy újabb front vonulna át felettünk. Az előző napok tartós igénybevétele miatt a legtöbbeknél felléphetnek különböző intenzitású tünetek, a folyamatos terhelés miatt pedig az immunrendszer is gyengül.

A frontérzékenyek tapasztalhatják, hogy egyre gyakrabban jönnek elő a panaszaik, amik akár súlyos életminőségbeli romlást is tudnak okozni.

A következmények megfelelő kezelés nélkül jellemzően csak súlyosbodnak. Az időjárási hatások szervezeti következményei csak tudományosan megalapozott módszerekkel végzett egyéni kivizsgálás alapján állapíthatók meg, enélkül hatékony kezelés sem lehetséges. Nincsenek hatékony "mindenkinek jó" megoldások, erre felesleges a pénzt költeni. A Meteo Klinikán mindig az időjárás-érzékenységet vizsgáljuk és kezeljük! Ha nem foglalkozunk vele, akkor akár tartós életminőség-romlás is bekövetkezhet, hiszen ez az érzékenység a legtöbb esetben magától nem múlik el!

Jó hír viszont, hogy ma már az időjárás-érzékenység a meteogyógyászok által jól kezelhető, de ehhez személyes szakszerű vizsgálat és kezelés szükséges!

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.12.03. péntek

éjjel
éjjel
Hidegfront
délelőtt
délelőtt
Hidegfront
délután
délután
Hidegfront
este
este
Nincs front
Pénteken délelőtt sok lesz felettünk a felhő, keleten fordulhat elő helyenként még eső, gyenge havas eső. Délután nyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható. Az északnyugati szél erős lesz. 1, 6 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.12.04. szombat

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szombaton fokozatosan megvastagszik a felhőzet, de számottevő csapadék nem alakul ki. Élénk lesz a nyugati szél. 0, 5 fokra számíthatunk.

2021.12.05. vasárnap

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Kettős front
délután
délután
Kettős front
este
este
Kettős front
Vasárnap erősen felhős, borult időre van kilátás. Nyugaton havas esőre, esőre, keleten azonban sokfelé havazásra kell számítani. A déli szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

2021.12.06. hétfő

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Hétfőn felhős, párás idő várható, de számottevő csapadék nem alakul ki. Élénk lesz az északi szél. Kora délután 0, 5 fok várható.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő