Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

ÉRDEMES TUDNIA:

Magassági hidegfront vonul át! Vannak tünetei?

Az átvonuló magassági hidegfront alig okoz a felszínen lérzékelhető változásokat, mégis komolyan megterheli a fokozottan frontérzékenyek szervezetét. A Meteo Klinika 10 éven át folytatott kutatásai igazolták, hogy az ilyen hidegfrontokat az erősebben időjárás érzékenyek nagyon is megérzik, és változatos tünetek jelentkeznek az esetükben: leggyakrabban fejfájás, ingadozó vérnyomás, gyengeség múló rosszullétek, egyeseknél feszültség, szorongás.

Aki ebben a helyzetben is tapasztalja ezeket a tüneteket, jó esélye van arra, hogy valóban fokozottan frontérzékeny. Ilyenkor a házi praktíkák már általában nem hoznak megoldást, valódi gyógyulást a megfelelő kivizsgálás és egyéni kezelés hozhat.

Dr. Pintér Ferenc igazgató végzi a vizsgálatot a Meteo Klinika központi rendelőjében 

Ha Ön is frontérzékeny, a Meteo Klinikán 1 hét alatt kivizsgáljuk, és a személyre szóló kezeléssel valóban megszabadulhat a panaszaitól.

Nézze meg Perity Sándorné tapasztalatait 6 hét kezelés után:

"Én egy magas vérnyomással rendelkező, rendszeresen orvoshoz járó, kivizsgált beteg vagyok, és azt vettem észre, hogy amikor az időjárás változás jön, akkor nagyon gyakori fejfájásom, rossz közérzetem van, fáradt vagyok. Próbáltam mindenféle megoldást keresni, alternatív megoldásokat is, de gyakorlatilag semmi nem segített."

https://www.youtube.com/watch?v=DlraRJhySoI&t=25s

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak (klinikánk március 8-a után is zavartalanul üzemel!): 

06-1-296-0513

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.03.09. kedd

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Kedden a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra készülhetünk, csapadék nem lesz. A keleti szél mérsékelt lesz. 3, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.03.10. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szerdán délelőtt eleinte erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet és egyre többfelé kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Délután a több-kevesebb napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul.

2021.03.11. csütörtök

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Melegfront
délután
délután
Nincs front
este
este
Melegfront
Csütörtökön kezdetben napos idő lesz, majd északnyugat felől fokozatosan beborul az ég. Csapadékra nem kell készülni. Megerősödik a délnyugati szél. Kora délután 6, 11 fok várható.

2021.03.12. péntek

éjjel
éjjel
Melegfront
délelőtt
délelőtt
Melegfront
délután
délután
Melegfront
este
este
Melegfront
Pénteken erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor. Élénk lesz a nyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 13 fok között alakul.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

A vizsgálat kedvezményes díja (2020. 11. 27-ig): 14.900 Ft.

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Sokat segíthet Önnek, ha feliratkozik megújult ingyenes Front-Értesítőnkre, amelyben Tünetnaplót is talál! Emellett, a légúti fertőzések szezonjában Vírusfigyelmeztetőt is küldünk Önnek, ami segíti megóvni egészségét a fertőzésektől. Aki már feliratkozott korábban a Front-értesítőre, azoknak nem kell újra feliratkozni!

Így minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.
A Vírusfigyelmeztetőt pedig délutánonként kapja kézhez.
(Korábbi feliratkozóink automatikusan kapják a megújult értesítőt!)

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket és a Vírusfigyelmeztetőt:

Feliratkozás: Front-Értesítő és Vírusfigyelmeztető