Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

♥ Napi útravaló, hogy jobb legyen a napja ♥

Mai gondolat az egészségéért:

Időnként kiugrik a frontoktól a vérnyomása?

Annak nagyon komoly következménye is lehet, pl. megugrik a sztrók veszélye, a keringési rendszerét is fokozottan megterheli: rontja az erek állapotát és növeli a szív terhelését. Ezt mielőbb érdemes kezeltetnie!

Egy perc egészség, ezt érdemes tudnia!

Rontja-e a klímaváltozás a frontérzékenyek helyzetét?

Sajnos, rendkívül nagy mértékben. Már az is elég megterhelő, hogy más klímához vagyunk szokva, de a fő probléma, hogy a globális felmelegedés miatt lényegesen szélsőségesebbek a meteorológiai folyamatok, amit a szervezetünk egyre nehezebben visel.

Hasznos tapasztalatok a Meteo Klinikán:

Sokan érkeznek kész diagnózissal a Meteo Klinikára, hogy ők milyen frontra érzékenyek. Persze mindig kiderül, hogy a panaszaik sokszor egész más esetekben is jelentkeznek. Ez természetes, főleg ha arra gondolunk, hogy a frontok csak kis részét teszik ki az időjárási hatásoknak, ráadásul ahány front, annyi féle … .Szóval bízzuk a diagnózis felállítását a Meteo Klinika vizsgálataira! 

Napi érdekes:

Celebek is sokan megismerték a Meteo Klinika fényterápiás okosszemüvegét! Kifejlesztését az Európai Unió és a Magyar Állam 63 millió forinttal támogatta. Három éve forradalmasította a meteogyógyászatot®. 

Bombera Krisztina a TV2 Mokkában

Napi videó:

Ha Ön is rosszul van a frontoktól, akkor ez Önnek szól!
A frontok hatására fellépő erős fejfájás és rossz közérzet az egyik leggyakoribb tünet. Van akinél önállóan jelentkezik, de jellemzőbb, hogy egyéb tünetek is társulnak hozzá. Sokszor a napi teendők elvégzését is rendkívül megnehezíti, jelentős életminőség-romlást okozva. Ma már korszerű eszközökkel rendelkezünk a kezelésére. 
Nézze meg Gazda-Pusztai Sándor esetét a Meteo Klinikán:
"Nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív eredménnyel tudom és lehet egy ilyet zárni."

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja mai tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2022.08.09. kedd

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Kedd: Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek.

2022.08.10. szerda

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Szerda: Többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan zápor, zivatar is lehet, de nem mindenhol, és nem ez lesz a jellemző. Élénk lesz az északias szél, 25, 30 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő