Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

♥ Napi útravaló, hogy jobb legyen a napja ♥

Napi jó hírünk:

Még egy nap nyugodt idő!

Az időjárás-érzékenyek egy újabb kedvező napra számíthatnak, már két napja nem érte el front a térségünket! Sajnos keddtől ismét növekszik majd a változékonyság! 

Mai gondolat az egészségéért:

Ha frontérzékeny, azt nem csak Ön, de a környezete is nagyon megszenvedi!

Ha anyunak fáj a feje, nehéz napja lesz az egész családnak! Korábban valóban nem volt más mint elviselni vagy eseti gyógyszert bevenni. De ma már az időjárási és stressz eredetű fejfájás jól kezelhető!

Egy perc egészség, ezt érdemes tudnia!

Egyesek szerint a frontérzékenység média találmány!

Ezt csak azok mondják, akik nem szenvednek visszatérően a kellemetlen, sőt, veszélyes tünetektől. Az igazság az, hogy az időjárás hatásait már Hippokratész is felismerte. Ma pedig már ott tartunk, hogy a magyar emberek több mint egyharmada szenved rendszeresen az időjárás rövid vagy hosszabbtávú hatásaitól. 

Hasznos tapasztalatok a Meteo Klinikán:

Igen gyakran tapasztaljuk, hogy pácienseink szkeptikusan érkeznek, mert már „sok mindent kipróbáltak” lényegi eredmény nélkül. Nemegyszer el rémisztő esetekről hallunk, amik nem csoda hogy hatástalannak bizonyultak, sőt időnként veszélyesek is. Kár ezekre pénzt pazarolni, és a késlekedés is csak ront a páciens helyzetén. 

Napi érdekes:

Nagyon magas a pollenkoncentráció! 

Napról napra egyre emelkedett a pollenkoncentráció, emiatt az allergiások akár intenzív tüneteket is tapasztalhatnak magukon! A fűfélék virágpora is egyre nagyobb koncentrációban van jelen a levegőben, a pázsitfűfélékre allergiások már tartós panaszokkal számoljanak! 

Napi videó:

Ha Ön is fejfájós, akkor ez Önnek szól!
A frontok hatására ez a leggyakoribb tünet. Van akinél önállóan jelentkezik, de jellemzőbb, hogy egyéb tünetek is társulnak hozzá. Sokszor elviselhetetlenül erősen jelentkezik, és a fiatalokat sem kíméli. Ma már korszerű eszközökkel rendelkezünk a kezelésére. 
Nézze meg Vécsei Kinga esetét a Meteo Klinikán:
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire hatásos lesz, és ennyire látványosan fog javítani az én életminőségemen."

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

  • Kíváncsi, hogy frontérzékeny-e? Klikkeljen ide!
  • Kövesse a változó fronthelyzetet! Itt megtalálja!
  • Kérje ágyba a legfontosabbakat! Reggel 5-ig ott lesz! Iratkozzon fel Front-Értesítőnkre!
  • Tegyen egy lépést egészségéért! Frontmentes ugyan az idő, de könnyen lehet, hogy fáradt, dekoncentrált ebben a melegben. Frissítse magát, de ne koffeinnel - a kávéfogyasztás most nem javasolt, inkább tiszta vizet válasszon a célra! 

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja mai tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a következő napokban:

2022.05.23. hétfő

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Hétfőn délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A déli szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

2022.05.24. kedd

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Kettős front
délután
délután
Kettős front
este
este
Nincs front
Kedden befelhősödik az ég, elszórtan lehetnek záporok. Élénk lesz a keleti szél. 20, 25 fokra számíthatunk.

2022.05.25. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szerdán többször megnövekszik a felhőzet, de rövid napos időszakok is lesznek. Szórványosan alakulnak ki záporok, néhol zivatar is lehet. A déli szél élénk lesz. 23, 28 fokra melegszik a levegő.

2022.05.26. csütörtök

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Hidegfront
délután
délután
Hidegfront
este
este
Nincs front
Csütörtökön kezdetben erősen felhős lesz az ég, záporok is lesznek, de napközben egyre többfelé kisüt a nap. Élénk lesz az északnyugati szél. Kora délután 21, 26 fok várható.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő