Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés

Fronthelyzet most és a folytatásban

Frontérzékenyek figyelem!

Harmadfokú hőségriasztás érvényben!

A közelünkben elvonuló hidegfront inkább csak bajt okoz! Új humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai hatással is kell számolnunk! Megnő a csapadékhajlam, ami miatt megterhelő fülledtségre számíthatunk!

Új humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai hatással is kell számolnunk! Megnő a csapadékhajlam, ami miatt megterhelő fülledtségre számíthatunk!

Mai javaslatunk, ha még nem tette:

Ha pedig gyógyulni szeretne, jelentkezzen be a Meteo Klinika front-rendelésére: 06-1-296-0513. 

A fronthelyzet alakulása:

Térképünk rendszeresen frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Frontmentes időben is tapasztalhatunk erős tüneteket, és jelentős, sokszor meghatározó a stressz hatása is. Az időjárás folyamatosan változik, és ez mindig hatással van a szervezetünkre. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Ha Ön frontérzékeny, nézzen valós eseteket, hogyan gyógyulhat a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fronthelyzet a folytatásban:

2024.07.14. vasárnap

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Vasárnap: Délelőtt többnyire napos idő várható kevés felhővel, majd a déli óráktól elsősorban a Duna vonalában, illetve attól keletre erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés és arrafelé elszórtan kell számítani záporok, zivatarok kialakulására. A cellákat elsősorban felhőszakadás kísérheti. Este az ország nagy részén csökken a felhőzet és a csapadékhajlam, kiderül az ég. Az egyre nagyobb területen északias irányba forduló szelet a Dunántúlon időnként élénk lökések is kísérhetik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet északnyugaton, nyugaton általában 30 és 35, míg délkeletebbre továbbra is 35 és 40 fok között alakul.

2024.07.15. hétfő

délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
Hétfő: Jobbára gyengén felhős, napos idő várható, de főként a hegyek felett több lehet a gomolyfelhő, amelyekből néhol zápor, zivatar is előfordulhat. Az északkeleti, északi szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg meg is erősödhet. Hajnalban 16, 24, délután 32, 39 fok között alakul a hőmérséklet.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

FELIRATKOZÁS FRONT-ÉRTESÍTŐRE és TÜNETNAPLÓRA: 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb front információkat, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását. Azért is érdemes vezetnie, mert kedvezményre jogosítja a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

(Figyelem, sokan elfelejtik: a feliratkozás után az email fiókjába kap egy visszaigazolási értesítést, hogy tényleg Ön-e a feliratkozó? Ezt várja meg, mert erre feltétlenül rá kell klikkelnie, hogy érvénybe lépjen a feliratkozása!)

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.