Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

ÉRDEMES TUDNIA:

Nagy veszélyt is hordozhat az erős napsütés!

Végre igazán tavaszodik! A napos időben beinduló gyors melegedés sokakat kicsalogat a szabadba, szélárnyékban akár napozni is lehet. Vannak azonban veszélyek, és az erősebben időjárás érzékenyek esetében kellemetlen hatások is.  

Gyakoriak a fejfájásos és keringési panaszok, különösen a leeső vérnyomásEmellett sokaknál jelentkezhet szédülés, ájulásérzés, múló rosszullétek, fáradtság.

Amivel eddig keveset találkoztunk idén, az a napozás az egyre erősebb UV sugárzás mellett. Jó esetben a következmény csak szeplők formájában jelenik meg, de az érzékeny bőrűek már kifejezetten veszélyeztetettek lehetnek megfelelő bőrvédelem nélkül.

Ezzel a kérdéssel kereste fel a TV2 forgatócsoportja a Meteo Klinikát, ahol Pintér Ferenc igazgató adott részletes tájékoztatást a kérdésről. A szombat este sugárzott Tények Plusz adásrészlet itt nézhető meg:

https://tenyek.hu/video/van-akit-csufoltak-masnak-szexi

Ezek a légköri és élettani folyamatok annyira összetettek, hogy az "öndiagnózis" a komolyabb esetekben nem csak esélytelen, de esetenként életveszélyes is lehet. A frontérzékenység mindenkinél más és más, és a Meteo Klinika legkorszerűbb vizsgálati módszereivel vizsgálható ki eredményesen. 

A frontérzékenység gyógyítható, gyermekeknél, fiataloknál is! Sok életminőséget rontó panasz mögött a fokozott frontérzékenység áll, ami jól kezelhető, ettől ma már kár tovább szenvednie. Ide klikkelve iratkozzon fel a Frontértesítőre!

Nézze meg az alábbi tanulságos videót is a fejfájástól szenvedő Vécsei Kingával: 

https://www.youtube.com/watch?v=hDmrupDlQ-w

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyire hatásos lesz, és ennyire látványosan fog javítani az én életminőségemen." "Nagyon hálás vagyok, hogy idejöttem és segítettek!"

 

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Kinika igazgatója tájékoztatja a TV2 Tények Plusz nézőit

Ha bizonytalan a panaszai okában, annak eldöntésében is tudunk segíteni, hogy tapasztalt panaszai valóban időjárás eredetűek-e? Ebben sokat segít az ingyenes Tünetnaplónk  huzamosabb kitöltése. Ez segíti a kivizsgálást, és 15% kedvezményt biztosít a 14.800 Ft vizsgálati díjból. Ajánlja ismerőseinek is, hogy iratkozzanak fel a Meteo Klinika ingyenes Frontértesítőjére, és így a napi legfrissebb fronthelyzettel együtt kézhez kapják a napi Tünetnaplójukat is. 

A frontérzékenyek a Meteo Klinikán gyógyulnak (klinikánk jelenleg is zavartalanul üzemel!): 

06-1-296-0513.

18 év alatti személyek csak gondviselő kíséretében vehetnek részt a rendelésen!

Arra az esetre, ha nem tud a rendelésen személyesen megjelenni, a Meteo Klinika kidolgozott egy személyes megjelenést nem igénylő ellátási formát is, annak érdekében, hogy az ilyen esetekben is tudjunk segítséget nyújtani. Részletekért hívja a fenti telefonszámot! 

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.05.09. vasárnap

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Vasárnap délelőtt alig lesz felhő az égen, sok napsütés melegíti a levegőt. Csapadék nem várható. Délután általában kissé felhős lesz az ég, tovább melegszik a levegő. Csapadékra nem kell készülni. Megerősödik a déli szél. 18, 23 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.05.10. hétfő

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Hétfőn délelőtt derült lesz az ég. Csapadék nem várható. Délután folytatódik a derült, napos idő, kora nyárias hőmérsékletekkel. Csapadék nem lesz. Erős lesz a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

2021.05.11. kedd

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Kedden átmenetileg megnövekszik, majd csökken is a felhőzet, kissé tovább melegszik az idő. Csapadék nem lesz. A déli szél erős lesz. 24, 29 fok között tetőzik a hőmérséklet.

2021.05.12. szerda

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Hidegfront
délután
délután
Hidegfront
este
este
Hidegfront
Szerdán nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, eső, záporok kialakulására is készülni kell. Változó irányú szél lesz. Kora délután 21, 26 fok várható.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

A vizsgálat kedvezményes díja (2020. 11. 27-ig): 14.900 Ft.

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Sokat segíthet Önnek, ha feliratkozik megújult ingyenes Front-Értesítőnkre, amelyben Tünetnaplót is talál! Emellett, a légúti fertőzések szezonjában Vírusfigyelmeztetőt is küldünk Önnek, ami segíti megóvni egészségét a fertőzésektől. Aki már feliratkozott korábban a Front-értesítőre, azoknak nem kell újra feliratkozni!

Így minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.
A Vírusfigyelmeztetőt pedig délutánonként kapja kézhez.
(Korábbi feliratkozóink automatikusan kapják a megújult értesítőt!)

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket és a Vírusfigyelmeztetőt:

Feliratkozás: Front-Értesítő és Vírusfigyelmeztető