Back to top

 Meteo Klinika Frontjelentés ÚJ!

Fronthelyzet most és a következő napokban

Frontérzékenyek figyelem!

MINDENEKELŐTT ÉRDEMES TUDNIA:

Növekvő ködhajlam az elrontója a hétvégének!

Nagyon megterhelő napokon vagyunk túl, az ilyenkor szokásosnál jóval hidegebb időben sok panasz lépett fel. Most javulni kezd az időjárási helyzet, ez azonban nem jelenti azt, hogy az állapotunk is feltétlenül javulni fog. A szervezetünk még mindig érzi a nagy igénybevételt, amit előzőleg elszenvedett, ez a frontmentes időszak pedig nem elég arra, hogy kellőképpen regenerálódni tudjunk!

Ilyenkor alapvetően nem számítunk rá, mégis fellépnek különféle tünetek: vérnyomás-ingadozás, migrén, fáradékonyság, alvási és ízületi problémák, gyakoriak a rosszullétek, sokan pedig feszültek, idegesek - éppen úgy, mintha egy front hatását éreznénk.

Az ok egyszerű: az időjárás nem csak frontok formájában hat ránk, és például a mostani nagy napi hőingás és a reggeli nyirkosság is nagyon megterhelő sok ember számára. Főleg a fokozottan érzékenyek, a "frontérzékenyek" esetén! Ilyenkor frontérzékenység helyett helyesebb időjárás-érzékenységről beszélni! A Meteo Klinikán mindig a komplex időjárás-érzékenységet vizsgáljuk és kezeljük, aminek természetesen része a frontérzékenység is.

 - Figyelje meg állapota alakulását!
 - Tanácsot is adunk Önnek, hogy mit érdemes tennie.
 - Azt is megmutatjuk, hogy mások mit tapasztalnak.

Térképünk 6 óránként frissül!

Frontjelentés térkép

A frontok mindenkire másként hatnak! Van, akinél a frontok előtt vagy után jelentkeznek a panaszok. Az időjárás frontmentes időben is gyakran változik, nagyon sokan ilyenkor is tapasztalnak komoly tüneteket, és jelentős a stressz hatása is. Ne feledje: az időjárás-érzékenység egyéni adottság!

Jelölje meg most mit tapasztal, majd nyomja meg a piros gombot, és máris olvashatja tanácsunkat:

Ha Ön frontérzékeny, feltétlenül nézze meg, hogyan gyógyulhat meg 1 hét alatt a Meteo Klinikán!  A részletekről  itt tájékozódhat. Bejelentkezés rendelésre: (06 1) 296 0513

Fontos, hogy ezekben a járványveszélyes időkben tisztában legyen az Önt is fenyegető fertőzésveszéllyel. Kérjük, nézze meg Vírusfigyelmeztető térképünket is, és szívlelje meg 7 jótanácsunkat.

Fronthelyzet a következő napokban:

2021.10.16. szombat

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Szombaton a többórás napsütést keleten zavarhatja több felhő, de csapadékra sehol sem kell készülni. Megélénkül az északi szél. 11, 16 fokra számíthatunk.

2021.10.17. vasárnap

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Vasárnap délelőtt eleinte még lesznek ködös és felhősebb tájak is, de ezek megszűnését követően országszerte napos időre készülhetünk. Csapadék nem lesz. Délután a többórás napsütés mellett változó mennyiségű felhőzet lesz az égen, csapadék nem alakul ki. Az északi szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 17 fok között alakul.

2021.10.18. hétfő

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Hétfőn délelőtt a ködfoltok néhol csak lassan ritkulnak, illetve rétegfelhőzet is képződhet belőlük, máshol viszont legfeljebb fátyolfelhők szűrik a napsütést. Csapadék nem lesz. Délután a többórás napasütés mellett változóan fehős időre van kilátás, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. Kora délután 12, 17 fok várható.

2021.10.19. kedd

éjjel
éjjel
Nincs front
délelőtt
délelőtt
Nincs front
délután
délután
Nincs front
este
este
Nincs front
Kedden a ködös reggelt követően a napsütést csak fátyolfelhők szűrik, csapadék nem várható. A déli szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.

FRONTÉRZÉKENYEKNEK!

Ha a panaszaival kapcsolatban kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni frontérzékenységi vizsgálatra, telefonáljon:

06 1 296 0513

 

MELEGEN AJÁNLJUK! 

Minden reggel kézhez kapja a legfrissebb országos fronthelyzetet és a napközbeni folytatást, továbbá egy Tünetnaplót, melyben pontosan vezetheti állapota alakulását, amivel még további kedvezményt is szerezhet a frontérzékenységi vizsgálathoz.

Töltse ki az alábbi lapot, és mi ingyenesen küldjük Önnek Front-Értesítőnket:

Feliratkozás: Front-Értesítő