Back to top

TV2

2020.10.24.

Ma a TV2 Tények is forgatott a Meteo Klinikán, a téma - természetesen - az óraállítás volt. Elemeztük az átvonuló hidegfrontot, ami most még több nehézség elé állítja a szervezetünket az óraállítás következményei mellett, különösen az időjárás-érzékeny emberek esetén. Ezt igen gyakran tapasztaljuk pácienseink körében. A videó az alábbi képre kattintva megtekinthető:

2020.08.08. TV2 Tények

Sokat foglalkozik a média a beköszöntött kánikula meteogyógyászati veszélyeivel. Ezért jött el ma a TV2 Tények a Meteo Klinikára. Másra kell vigyázniuk a strandolóknak és a városokban maradóknak! A tartós kánikula egyre több problémát okoz majd az időjárás-érzékenyeknek, nőni fog a Meteo Klinikán jelentkező panaszosok száma. A fotóra kattintva megtekintheti a beszélgetést:

 

 

2020.08.07. TV2 Tények

Itt az igazi strandidő, de veszélyei is vannak. Ezért keresett meg a TV2 Tények a Meteo Klinikán. Érdemes odafigyelni! A beszélgetés a fotóra kattintva megtekinthető:

 

 

2020.07.07. TV2 Tények

A rendkívüli időjárás miatt keresett meg a TV2 Tények a Meteo Klinikán. Nagyon sokan jönnek hozzánk erős fejfájással, ingadozó vérnyomással, alváspanaszokkal, és sok más időjárás eredetű tünettel. Nem bír a légkör megnyugodni, és ez a héten is folytatódik, szombaton újra hidegfront érkezik. A videó a képre kattintva megtekinthető. 

 

 

2020.07.01. TV2 Tények

Megugrott a Meteo Klinikára jelentkezők száma a rendkívüli időjárás hatására. Aki lemaradt a hétfői TV2 Tények adásáról, a képre kattintva pótolhatja!

 

 

2020.06.29. TV2 Tények

Megugrott a Meteo Klinikára jelentkezők száma a rendkívüli időjárás hatására. Erről és a következő napok komoly meteogyógyászati veszélyeiről, a hidegfrontot kísérő nagy viharok, extrém UV-sugárzás, napszúrásveszély, szívgörcs kockázata kérdéseiről beszélek ma a TV2 Tények Exrában. Délelőtt járt nálunk a forgatócsoport.

 

 

2020.06.26. TV2 Tények

Változik az időjárás, de továbbra is sok problémát okoz a szívbetegek és a fejfájósok számára. Erről beszélük ma este a TV2 Tényekben. A videó a képre kattintva megtekinthető. 

 

 

2020.06.17. TV2 Tények Extra

A tartós fülledtség rendkívül megterheli a szervezetünket. A TV2 Tények Extra szerdán este sugározza a Meteo Klinikán készített felvételeket. Rendkívül sok a légzőszervi és keringési panasz, és a vele együtt járó egyéb tünetek: alvási és koncentrációs problémák, fejfájás, energiátlanság. Persze azért sokat tehetünk ez ellen, erről szól az adás.

 

2020.05.12. TV2 Tények

Ma a Blikk azért keresett meg, mert egyes előrejelzések szerint az eddigi legmelegebb nyár várható, és hogy hogyan készüljünk rá egészségünk megóvása érdekében. (Skype-os bejelentkezés)

 

 

2020.05.08. TV2 Mokka

Ma reggel a TV2 Mokka című műsorában a telihold hatásairól beszélgettünk Viviennel. A beszélgetés a képre kattintva tekinthető meg.

 

 

2020.03.29. TV2 Tények

Indul a nyári időszámítás. A TV2 Tényeknek elmondtam, hogy az óraátállítás és a változékony időjárás miatt sokan kimerültebbek és érzékenyebbek lesznek a következő néhány napon. A videó a képre kattintva megtekinthető.

 

 

2020.02.21. TV2 Tények

Már megint rendkívül változékony, viharos idő terheli a szervezetünket. Emiatt keresett meg a TV2 Tények a Meteo Klinikán. Beszéltünk a veszélyekről és a teendőkről ebben a bonyolult meteogyógyászati helyzetben!

 

 

2020.02.10. TV2 Tények

Ma a TV2 Tények járt nálunk, és a rendkívül szeles, ámde tavaszias idő okozta igénybevételekről kérdeztek.

 

 

2020.01.04. TV2 Tények

Ma a TV2 Tények stábja keresett meg a Meteo Klinikán. Az érkező hideg idő hatásairól volt szó, elmondtam, hogy az időjárás-érzékenyek nagyon megszenvedik ezt a hétvégét, a keringési betegek és a kismamák lesznek fokozott veszélyben.

 

 

2019.12.16. TV2 Tények

Afrikai eredetű meleg légtömegek érkeznek! Vasárnap a TV2 Tények keresett meg a Meteo Klinikán. A videóban a várható hatásokról is beszélek, és természetesen arról is, hogy mit tehetünk ellene! A riport a képre kattintva tekinthető meg.

 

 

2019.12.10. TV2 Tények

Hétfőn este a TV2 Tények műsorában a heti nagyon megterhelő idő meteogyógyászati következményeiről beszéltem.
A riport a képre kattintva megtekinthető. 

 

 

2019.10.30. TV2 Tények 

Ma a TV2 Tények az ügyben keresett meg a Meteo Klinikán, hogy elképesztő ingadozás van az időjárásban. Vasárnap még 25 fokot is mértünk Szegeden,MA ESIK A HÓ a hegyekben, a hét végén pedig megint 20 fok körüli idő várható. Meteogyógyászatilag ez igen nagy terhelés, sok panaszunk jelentkezhet.