Back to top

ATV

2020.10.08. ATV START

Az ATV forgatócsoportja a rendkívül szélsőséges időjárás miatt jött el a Meteo Klinikára. Holló Márta és Kárász Róbert a szokatlanul meleg szeptemberről, és az időjárás-változás okozta hatások kivédéséről is kérdezett. Elmondtam, hogy erősen érezzük a következményeket a klinikánkon jelentkezők számának a jelentős emelkedéséből is, és hogy érdemes rendszeresen követni a Frontjelentésünket!

2020.09.18. ATV START

Ma az ATV közvetítőstábja az erős hidegfront miatt jött el a Meteo Klinikára. Gajdos Tamás és Szöllősi Györgyi a klímaváltozásnak a Meteo Klinikán tapasztalható következményeiről, illetve hidegfront hatásairól és a védekezés lehetőségeiről érdeklődött. Elmondtam, hogy erősen érezzük a következményeket a klinikánkon jelentkezők számának a jelentős emelkedéséből is.

2020.09.01. ATV start

Ma az ATV a Meteo Klinikáról közvetített. Tvrtkót és Krisztát az érdekelte, hogy mekkora problémát okoz az őszi idő hirtelen betörése, és mire számíthatunk a vírushelyzet alakulásában, mennyit ront majd ezen a helyzeten az őszi-téli időjárás. A videó a képre kattintva megtekinthető:

 

2020.08.09. ATV Híradó

A vezető médiumok is a Meteo Klinika szakértelmet veszik igénybe a lakosság tájékoztatásában. Ma az ATV Híradó a parlagfű
szezon korai felfutása miatt keresett meg. Gulyás Eszterrel ennek okairól és várható alakulásáról beszélgettünk. A beszélgetés a képre kattintva tekinthető meg: 

 

 

2020.07.24. ATV Start

Sok a félreértés, hogy miért mondják egyes források, hogy teljesen átlagos ez a nyár, és vajon tényleg az lenne? Az ATV ma reggel a Meteo Klinikáról élőben közvetítette erről a beszélgetést. A beszélgetés a képre kattintva megtekinthető:

 

 

2020.06.18. ATV Start

Ma reggel az ATV reggeli műsorában Kárász Róberttel és Veiszer Alindával ennek a rendkívül megterhelő időjárás hatásairól és a védekezés lehetőségeiről beszélgettünk. 

 

 

 2020.05.07. ATV Start

Szerdán reggel az ATV reggeli műsorában beszélgettünk a melegedés meteogyógyászati hatásrairól. A skype-os beszélgetés a fotóra kattintva érhető el.

 

 

2020.04.14. ATV Start 

Az ATV Start vendége voltam. A videó az alábbi fotóra kattintva megtekinthető!

 

 

2020.04.08. ATV Start

A stresszoldás fontosságáról, és annak két módjáról beszéltünk Titanillával.

A tartós stressz felőrli egészségünket, kapcsolatainkat, munkaképességünket, majd alvászavarokhoz és súlyos mentális bajokhoz, az immunrendszerünk gyengüléséhez vezethet. Ezeket egyre többen tapasztaljuk, és még messze nincs itt a vége! Védekeznünk kell! Időben!

Az általános stresszcsökkentő megoldások arra alkalmasak, hogy az átlagos stressz szintünket csökkentsék. Fokozottan veszélyesek és rombolóak viszont a hullámzó stressz szintünk miatt, lavinaszerűen beinduló érzelmi kitörések. Elég egy idegesebb megnyilvánulás, és máris robbanunk mindannyian. Ezeknek a változó stresszes helyzeteknek a kezelése az azonnal alkalmazható stresszcsökkentő módszerek alkalmasak. Egy ilyen, a Meteo Klinika által fejlesztett speciális eszköz, a MeteoGlass dinamikus fényterápiás okosszemüveg, melyet az adásban is bemutattam. Ezt azonnal tudjuk a kritikus helyzetekben alkalmazni, és megelőzhetjük a szélsőséges következmények kialakulását.

 

 

2020.02.17. ATV Start

Szokatlanul meleg van, és ez bizony próbára teszi a szervezetünket. Erről beszélgettünk ma reggel az ATV műsorában. A videó a képre kattintva tekinthető meg. 

 

 

 2020.01.09. ATV Start

Az ATV Start műsorban a hideg és az érrendszeri és keringési betegségek kapcsolatáról beszélgettünk Vujity Tvrtkoval és Szöllőssi Györgyivel. A videó a képre kattintva megtekinthető!

 

 

2019.11.29. ATV Start

Ma az ATV reggeli műsorának vendége voltam. Elmondtam, hogy erős lehűléssel indul a tél, és az év legfényszegényebb időszaka előtt állunk. Ilyenkor nagyon fontos a Meteo Glass dinamikus fényterápiás szemüveg alkalmazása, az immunerősítő, a téli depresszió és egyéb időjárás eredetű problémák kezelésére. A beszélgetés a képre kattintva megtekinthető. 

 

 

2019.10.29. ATV Híradó

Hétfőn az ATV Híradójában a markáns hidegfront és az ezzel járó hűvös, szeles, csapadékos idő hatásira hívtam fel a figyelmet. A riport a képre kattintva megtekinthető.