Back to top

frontátvonulás

frontátvonulás

Letaglózó fáradtság az időjárástól

Az időjárás jelentősen befolyásolja hangulatunkat, életminőségünket. Sokan nem is gondolnák, hogy a látszólag ok nélküli fáradtságunkat, kimerültségünket mennyire meghatározzák a légköri folyamatok.

Aktuális testi-lelki állapotunkra hatással vannak a légkör-környezeti folyamatok, melyek főként az idegrendszerünk által okoznak különféle tünetet.

Az időjárási tényezők emberi pszichére gyakorolt hatásáról már régóta tudunk. A  napsütés, vagy éppen a borongós, csapadékos idő mindannyiunk napját meghatározza.  

Lehet, hogy az időjárás miatt nem megy úgy a munka

Szeretnénk minden nap fittek és frissek lenni. A legjobb teljesítményt nyújtani a munkákban és a magánéletünkben. De olykor az élet másként rendezi a napjainkat, és úgy érezzük magunkat, mintha átment volna rajtunk egy úthenger. Nehezen ébredünk, és lassan haladunk a feladatokkal is.

faradekonysag_munkateljesitmeny_csokken

Az aktuális fizikai és szellemi állapotunkat  nagymértékben befolyásolja, hogy mit eszünk, mennyit mozgunk, a pillanatnyi lelki állapotunk és a különféle környezeti hatások is mint az időjárás.

Az időjárási frontoknak, napsütésnek, vagy éppen borongós időnek az emberi teljesítményre gyakorolt hatásáról már régóta tudunk.

Subscribe to RSS - frontátvonulás