Vizsgálati lehetőségek a Meteo Klinikán

Egészségi állapotunkat erősen befolyásolja az időjárás. Szinte mindenkiét: a magyar lakosság 78%-a érzékeny az időjárásra. Van aki csak múló fejfájást tapasztal, de bizonyos helyzetekben a halálos kimenetelű sztrókok veszélye is ugrásszerűen megnő.  Gyakori az életminőségünket, munkaképességünket komolyan befolyásoló rossz alvás és meg kellene ismernünk a súlyos balesetekkel fenyegető légköri hatásokat is.
A Meteo Klinika hatékonyan kezeli a panaszokat. Az időjárás-érzékenység mindenkinél más formában jelentkezik és másfajta panaszokat okoz, szervezetünk és életkörülményeink függvényében. Célzott vizsgálatok állnak rendelkezésre a különböző panaszok és veszélyeztetettségek felmérésére és a megfelelő gyógymódok meghatározására.

 Meteogyógyászati állapotfelmérő vizsgálat

Amennyiben kétsége van, hogy panaszait okozhatja-e, befolyásolhatja-e az időjárás, erről ezzel a vizsgálattal meggyőződhet.  Kérdőíves és műszeres mérést követően személyre szabott tanácsadásban részesül.

 

Az állapotfelmérő vizsgálat ára: 5900 Ft, melyet az egészségpénztári kártyájával is rendezhet.
A vizsgálatra bejelentkezés szükséges, hívja a (06-1) 296-0513 számot, ahol további kérdéseit is felteheti.

 

Meteogyógyászati szűrővizsgálat

A szűrővizsgálatot azoknak ajánljuk, akik akár panaszmentesek, de szeretnék tudni, hogy időjárás érzékenységük milyen jellegű, milyen káros hatások kialakulására számíthatnak, esetleg már jelentkező panaszaik időjárási eredetűek lehetnek-e. Megfelelő gyógymódokkal ezek megelőzhetők, idejében kezelhetők. Ajánlható a vizsgálat gyermekvállalási szándék ill. várandósság esetén is. A szűrővizsgálat során megismerhet olyan időjárási kockázati tényezőket, melyek komolyan veszélyeztetik egészségi állapotát, egyes esetekben életét is.
Meteogyógyászaink a vizsgálat során személyre szabott tanácsokkal látják el.

A szűrővizsgálat ára: 9800 Ft, melyet az egészségpénztári kártyájával is rendezhet.
A szűrővizsgálatra bejelentkezés szükséges, hívja a (06-1) 296-0513 számot, ahol további kérdéseit is felteheti.

Meteogyógyászati kivizsgálás

Ha panaszai rendszertelenül jelentkeznek, állapota ingadozik, nagy valószínűséggel az időjárás komoly szerepet játszik ebben. Állapotán sokat javíthat, ha az időjárás eredetű panaszait kezelni tudjuk. Egy alapos kivizsgálás során állapítjuk meg az Ön személyes Meteo-Profilját, ami egy kódrendszer, és pontosan leírja az Ön szervezete kapcsolatát az időjárási folyamatokkal.
A kivizsgálás eredményeként meteogyógyászaink elkészítik az Ön személyes terápiás javaslatát.

A kivizsgálás ára: 29600 Ft, melyet az egészségpénztári kártyájával is rendezhet.
A kivizsgálásra bejelentkezés szükséges, hívja a (06-1) 296-0513 számot, ahol további kérdéseit is felteheti.

Meteogyógyászati konzultáció

Új vagy régi pácienseink részéről számos kérdés merül fel a vizsgálati lehetőségekkel és az alkalmazott terápiákkal kapcsolatban. A konzultáció alkalmával választ adunk feltett kérdéseire, megvizsgáljuk és értékeljük terápiás tapasztalatait.

 

A 30 perces konzultáció ára: 7900 Ft, melyet az egészségpénztári kártyájával is rendezhet.
A konzultációra bejelentkezés szükséges, hívja a (06-1) 296-0513 számot, ahol további kérdéseit is felteheti.

 Meteo érkockázati szűrővizsgálat

Keringési rendszerünk állapotát különösen befolyásolja az időjárás. Igen sokan vannak kitéve fokozott kockázatnak, a nem is ritka egyes légköri helyzetekben többszörösére nő a súlyos, akár halálos kimenetelű sztrókok, infarktusok veszélye. Az, hogy Ön milyen mértékben van kitéve ezeknek a veszélyeknek, és hogy mit tehet a veszélyek csökkentése érdekében, vizsgálatunk tud választ adni. A meteo-érkockázati szűrővizsgálat felméri érrendszere érzékenységét az időjárás okozta terhelésekre, és tanácsokat figyelmeztető szolgáltatásokat adunk egészsége megőrzése érdekében.

A szűrővizsgálat ára: 12900 Ft, melyet az egészségpénztári kártyájával is rendezhet.
A konzultációra bejelentkezés szükséges, hívja a (06-1) 296-0513 számot, ahol további kérdéseit is felteheti.

Számolj, Mariann! :-)

ÁFA:

Bruttó:
Nettó:

Kopi-paszta!

Hajrá Fészbúk! :-)

A szövegben található képek megkeresése és listázása. A kiválasztott kép útvonala kerül be a Facebook kép linkjébe.

Kopi-paszta!

Keress!

A képek listája:

  • Ide kerülnek a képek.