Back to top

Panaszaim vannak

 Vizsgálták már sok oldalról, de nem találták a panaszai okát? Kezelik, de a panaszai nem oldódtak meg?

 

Jó esélye van rá, hogy panaszait az időjárási hatások okozzák.

Ne legyintsen: a magyar lakosság 30%-a szenved ettől. Talán Ön is?

A Meteo Klinika Európai Uniós kutatási projektjei nagymintás kutatásokkal igazolták ezt a megdöbbentően magas számot, sőt, ezen belül a nők fokozott érintettségét.

Kétségei vannak, hogy a tapasztalt tüneteit valóban az időjárás okozhatja ? A helyzet az, hogy nem közvetlenül a tüneteit okozza. A szervezetét terhelik meg a változó légköri folyamatok, amiknek a következményei az Ön által tapasztalt panaszok. Ez mindenki esetében az egyéni adottságok, körülmények szerint zajlik, ebben általános szabály valójában nem adható.

Amíg nem a valódi okot, az Ön egyéni időjárás-érzékenységét kezeljük, addig nem várható a problémái megoldódása!

Persze a nagy kérdés: Hihető-e, hogy ma már erre van megoldás?

A Meteo Klinika meteogyógyászati® vizsgálati és kezelési módszerei 25 éves kutatás-fejlesztési folyamat eredményei. Az ehhez nyújtott Európai Uniós és Magyar Állami támogatás meghaladja 250 millió Ft-ot, és a Meteo Klinika egészségmegőrző programja elnyerte a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

Ha kérdése van, vagy a bejelentkezés mellett dönt, hívjon minket a 06 1 296 0513 telefonon (munkaidőn kívül az üzenetrögzítőn hagyja meg telefonszámát, visszahívjuk). Visszahívást ennek az űrlapnak a kitöltésével is kérhet: Kérem az ingyenes visszahívást!

Nézze meg az alábbi videót, melyet a Magyar Televízió tudományos műsora készített a Meteo Klinikáról, segít Önnek eldönteni, hogy ajánlott-e bejelentkeznie egy vizsgálatra, esetleg megbizonyosodhat, hogy a panaszai nem függenek össze az időjárással.

 

Az MTVA filmje a Meteo Klinikáról

 

A Magyar Innovációs Nagydíj ünnepélyes díjátadója