Back to top

Fronthatás miatti alvászavarok vizsgálata és kezelése – nyugtalan alvás

Az időjárás változásai gyakran okoznak alvási problémákat. Gyakran okoznak a tartósan jelenlévő stresszterhelések is nyugtalan alvást.

Önnél jellemző, hogy reggel fáradtan ébred? Javasolt, hogy kúraszerűen szedjen máriatövist, valamit igyekezzen minél kevesebb tartósítószert, hozzáadott adalékanyagokat, hidrogénezett, vagy ízfokozókkal feljavított termékeket fogyasztani.  Növelje az elfogyasztott napi folyadékbevitelt és  igyon napi 2 csésze csalánteát.

A teát forrázást követően 5 percig áztassa, esetleg mézzel édesítheti.

Fontos, hogy ha alvási problémái vannak, akkor az esti étkezést érdemes okosan megtervezni. Este kerülendő a cukros, szénhidrátban gazdag élelmiszer, mert az zavarhatja a nyugodt alvását.  

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja klinikánkat a 06-1-296-0513 számon (nem emeltdíjas, hétköznapokon 9-12 óráig hívható), vagy küldjön e-mailt: meteoklinika@meteoklinika.hu.

Ha panaszai gyakoriak, esetleg naponta jelentkeznek, jelentősen rontják az életminőségét, akadályozzák a munkájában, negatívan hatnak a mindennapi életére, akkor a házi praktikák alkalmazása már nem elégséges a megoldáshoz. Az orvosmeteorológiai, humánmeteorológiai jelentéseink alapján figyelje meg szervezete reakcióit, iratkozzon fel ingyenes Front-Értesítőnkre, vezesse az ebben található  Tünetnaplót. 

Kérjen időpontot egy vizsgálatra, mert felnőttkorban ezek a panaszok ritkán múlnak el spontán, viszont eredményesen kezelhetők.

A vizsgálat ára 14.900 Ft, melyet Egészségpénztárra vagy Széchenyi Pihenőkárgyára is elszámolhat.

Az időjárás-érzékenység és a tartós stressz következményei ma már eredményesen kezelhetők, erről itt tájékozódhat!

Feliratkozás: Front-Értesítő