MeteoGlass fényterápia | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

MeteoGlass fényterápia

Gratulálunk, Ön nagyszerű döntést hozott! A MeteoGlass meteogyógyászati fényterápia pozitív változást eredményez az Ön életében.

A MeteoGlass meteogyógyászati® fényterápia használata előtt az alábbi lépéseket hajtsa végre:

 1. Regisztráció
  Amennyiben még nem regisztrált felhasználója a honlapunknak, első lépésként regisztráljon az oldalunkon. Amennyiben már regisztrált felhasználónk, akkor lépjen tovább.
 2. Szolgáltatás indítása
  A vásárláskor Ön kapott egy borítékban elhelyezett kódot. Nyissa fel a borítékot és a levélben található titkos kódját adja meg. A kód ellenőrizése után, amennyiben érvényes kódot adott meg, aktiváljuk a szolgáltatást. Ön ettől az időponttól válik jogosulttá, hogy a vizsgálati kérdéssort kitöltse.
  Ahhoz, hogy a személyére szóló terápiás szolgáltatást mielőbb indíthassuk, javasoljuk, hogy az online kérdéssort az aktiválást követően mielőbb töltse ki.
 3. Online rendelés
  A személyre szóló MeteoGlass meteogyógyászati® fényterápia akkor lehet igazán hatékony, ha fel tudjuk mérni az Ön egészségi állapotát és feltérképezzük szervezete és az időjárás kapcsolatát. Ezért kérjük, hogy az aktiválást követően mielőbb töltse ki online kérdőívünket.
  Amennyiben a kérdőívet kitöltötte, meteogyógyászaink a kérdőív kiértékelését követően, a korábban megadott e-mail címére értesítik a profiladatok alapján elkészült szolgáltatás indításáról.
  Amennyiben a kód aktiválásától számított 7 napon belül nem történik meg a kérdőív kitöltése, a statisztikai paraméterekkel rendelkező szolgáltatást tudjuk elindítani.