MeteoCare terápiát vásároltam

Gratulálunk, Ön nagyszerű döntést hozott! A MeteoCare meteogyógyászati fényterápia pozitív változást eredményez az Ön életében.

A MeteoCare meteogyógyászati® fényterápia használata előtt az alábbi lépéseket hajtsa végre:

 1. Regisztráció
  Amennyiben még nem regisztrált felhasználója a honlapunknak, első lépésként regisztráljon az oldalunkon. Amennyiben már regisztrált felhasználónk, akkor lépjen tovább.
 2. Szolgáltatás indítása
  A vásárláskor Ön kapott egy borítékban elhelyezett kódot. Nyissa fel a borítékot és a levélben található titkos kódját adja meg. A kód ellenőrizése után, amennyiben érvényes kódot adott meg, aktiváljuk a szolgáltatást. Ön ettől az időponttól válik jogosulttá, hogy a vizsgálati kérdéssort kitöltse.
  Ahhoz, hogy a személyére szóló terápiás szolgáltatást mielőbb indíthassuk, javasoljuk, hogy az online kérdéssort az aktválást követően mielőbb töltse ki.
 3. Online rendelés
  A személyre szóló MeteoCare meteogyógyászati® fényterápia akkor lehet igazán hatékony, ha fel tudjuk mérni az Ön egészségi állapotát és feltérképezzük szervezete és az időjárás kapcsolatát. Ezért kérjük, hogy az aktiválást követően mielőbb töltse ki online kérdőívünket. Ennek hiányában csak az általános, statisztikai paraméterekre alapozott humánmeteorológiai tájékoztatást tudjuk biztosítani.

Számolj, Mariann! :-)

ÁFA:

Bruttó:
Nettó:

Kopi-paszta!

Hajrá Fészbúk! :-)

A szövegben található képek megkeresése és listázása. A kiválasztott kép útvonala kerül be a Facebook kép linkjébe.

Kopi-paszta!

Keress!

A képek listája:

 • Ide kerülnek a képek.