Fejfájás, migrén | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

Fejfájás, migrén

A  fejfájás gyakori tünet a mindennapjainkban. Megjelenése egyénenként változó. Kiváltó okait olykor nem sikerül kideríteni, ilyenkor mindenképpen érdemes gondolni az időjárásra, mint kiváltó okra.

fejfajas3

Egy fejfájós napon mindannyian fájdalmasan tekintünk a világra, nehezebben végezzük a feladatainkat, sokszor akár a napi tevékenységünk is kárát láthatja.

Nem tudjuk elvégezni a munkánkat, zsörtölődünk a szeretteinkkel, ingerültek vagyunk a közlekedésben.

Mielőtt munkahelyi gondjai támadnának gyakori fejfájásából, keresse fel meteogyógyászunkat, hogy mielőbb megszabadulhasson a kínzó gyötrelmektől.

Már gyermekkorban is egyre gyakrabban megjelenik ez a kellemetlen tünet, ami jelentősen befolyásolja gyermekünk napjait, visszaveti a tanulásban, figyelmetlenné vagy éppen agresszívebbé teszi.

Kutatásaink egyértelműen alátámasztják, hogy egyéni érzékenységtől függően a különböző légköri változások gyakran váltanak ki fejfájásos, akár migrénes rohamokat.

Minden ember másként reagál egy változásra, vannak akiknek akkor fáj a fejük, amikor szeles az idő, mások a frontokra reagálnak így, de a legtöbb embernél gyakran csak több időjárási jelenség együttes meglétekor jelentkeznek a kellemetlen panaszok.

Az időjárás eredetű fejfájások minden esetben egy összetett probléma, amit ajánlott szakember segítségével megoldania.

Ne várja míg napi szinte állandósul a fejfájása, tekintsen a panaszok mögé, és kérje meteogyógyász szakember segítségét. Kérjen konzultációs időpontot, hogy feltehesse a kérdéseit, és természetes megoldásokkal gazdagodjon.