Back to top

Kedvező időjárás miatti kellemes közérzet

Vélhetőleg ez az időjárási helyzet nem befolyásolja jelentősen az Ön egészségi állapotát. Lehet, hogy Ön olyan szerencsés, hogy általában sem érzékeny az időjárásra. De az sem kizárt, hogy ma jó napja van, és a most uralkodó légköri hatásokat a szervezete probléma nélkül képes tolerálni.

Gyakran jelentkeznek a fronthatások pozitív módon is, ilyenkor javul a teljesítményünk, jobb a közérzetünk, a hangulatunk.

Persze gyakoribbak a negatív hatások, amikor a szervezetünket érintő terhelések igen változatos panaszok formájában jelenhetnek meg. Leggyakoribb a fejfájás és az ingadozó vérnyomás, de a depressziós panaszoktól a hiperaktivitásig és az alvásproblémáktól az ízületi fájdalmakig nagyon sok minden jelentkezhet.

Ha Ön a fenti panaszokat egyáltalán nem tapasztalja, akkor minden bizonnyal a magyar emberek azon szerencsés egynegyedéhez tartozik, akik nem érzékenyek az időjárásra. Gratulálunk!

Ha viszont a mostani állapota inkább kivételes, és többször tapasztal jelentősebb panaszokat, célszerű ezt a Meteo Klinika szakembereivel telefonon megkonzultálnia, hogy nem egy kezdődő időjárás-érzékenységről van-e szó! Lehet, hogy egyéb stresszes állapotok jelentik a fő okot, melyek ma már eredményesen kezelhetők: minél korábbi fázisban, annál jobb. Az orvosmeteorológiai, humánmeteorológiai jelentéseink alapján figyelje meg szervezete reakcióit, iratkozzon fel ingyenes Front-Értesítőnkre, vezesse az ebben található a Tünetnaplót. Küldjük az aktuális Vírusfigyelmeztetőt is.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja klinikánkat a 06-1-296-0513 számon (nem emeltdíjas, hétköznapokon 9-12 óráig hívható), vagy küldjön e-mailt: meteoklinika@meteoklinika.hu.

Az időjárás-érzékenység és a tartós stressz következményei ma már eredményesen kezelhetők, erről itt tájékozódhat!

Feliratkozás: Front-Értesítő