MeteoCare meteogyógyászati® fényterápia

0
0
59 900 Ft
MeteoGlass fényterápiás szemüveg
Szemüveg mérete.
Szemüveg színe.

MeteoCare fényterápia

Ezt akkor érdemes választania, ha például rendszertelenül visszatérő panaszok, például fejfájás, vérnyomás-ingadozás, emésztési panaszok, teljesítménycsökkenés, depressziós tünetek rontják az életminőségét, és fennáll a gyanú, hogy az Ön szervezete érzékenyen reagál az időjárásra. Egy kényelmes online meteogyógyászati kivizsgálást követően 1 hónapon át meteogyógyászaink minden napra megküldik Önnek az aznapra ajánlott, pontosan a személyére elkészített terápiát.

Két percet biztosan megér az egészsége! Most olyan tényekkel ismertetjük meg, amivel Önnek is tisztában kell lennie, ha idős, ha fiatal!

A fény az élet – közhely lenne? Nem!

A fény kiemelkedő szerepet játszik az életünkben, sőt, egész életünk vezérlője a fény!

A fénymegvonás az egyik legnagyobb büntetés. Nem véletlenül alkalmazták a sötétzárkát, amelyben a legkeményebbek is napokon belül megtörtek! A nappalok és éjszakák váltakozása irányítja a hormonrendszerünket, ettől álmosodunk és csendesedünk el este, ettől indul be reggel a szervezetünk, ehhez állítjuk az óráinkat és naptárainkat, valójában ez határozza meg egész életünk ritmusát. Befolyásolja kedélyállapotunkat és teljesítő képességünket minden tekintetben.

Megfelelő fénymennyiség nélkül veszélybe kerül a testi-lelki egészségünk. Mindannyian tapasztaljuk ezt nap mint nap, nem ismerjük fel  az okát.

Miket okozhat a fényhiány? Nem is gondolná! Nos nézzünk néhány napi dolgot:

   Fejfájás                                                gyermekének tanulási nehézségei
   vérnyomás panaszok                           gyermek magatartászavar
   gyengülő immunrendszer                     fokozott stressz
   alvászavarok                                        krónikus folyamatok
   hasi panaszok                                      pánikbetegség
   depressziós panaszok                          ... stb.

Márpedig a fény nem áll egyenletesen a rendelkezésünkre!

Nem csak az évszakos változások okozzák az eltérő fénymennyiséget életünkben. Ugyanis ezt a lassú változást még elég jól tolerálja a szervezetünk. Sokkal megterhelőbbek az időjárás okozta gyors változások, egyik nap akár tízszer annyi fényt is kaphatunk, mint másnap.

Hogy milyen a hangulatunk egy borús nap után? A magyar nyelv remekül szemlélteti ezt, és nem véletlenül mondjuk, hogy borongós a hangulatunk.

Most gondolhatnánk, hogy elegendő belenézni egy erősebb fényű lámpába, és ezzel máris pótolhatjuk a fényhiányt. Vagy a  mesterséges fény is megfelelő számunkra.  És vajon a mai rohanó világban tudnánk-e ücsörögni otthon egy lámpa előtt?
A legfontosabb dologról még nem beszéltünk.

A színek alapvető szerepe

A látható fény színek keveréke. A színek szerepe rendkívül fontos számunkra, minden szín más hatást vált ki belőlünk: van, ami nyugtat, van, ami élénkít vagy éppen megfájdul tőle a fejünk. Márpedig a színek folyamatosan változnak, az időjárástól függően hol szép derült kék égben, hol szürke, szmogban van részünk. Ez határozza meg hangulatunkat, és erősen kihat a testi működésünkre is.
Ha ezeket a napi hatásokat figyelmen kívül hagyjuk, nem várhatjuk, hogy meg tudjuk őrizni szervezetünk ideális állapotát, és így jó közérzetünket, egészségünket.

A gyógyító fény

Régóta alkalmazott gyógyító eljárás a fényterápia. Akkor lehet igazán hatékony, ha figyelembe veszi szervezete napról-napra változó fényigényét, mégpedig pontosan abban a színösszetételben, ami az Ön számára optimális!
Ezzel tudja biztosítani a legjobb feltételeket szervezete egyensúlyának a megőrzéséhez, helyreállításához. Az igazán jó az lenne, ha mindezt a lehető legkényelmesebben, szinte észrevétlenül történne.

Van ilyen lehetőség?

A Meteo Klinika sokéves kutatásai alapján fejlesztette ki azt az eszközt és módszert, ami percek alatt, a legnagyobb komfort mellett képes biztosítani az optimális fénymennyiséget az Ön szervezete számára.
A MeteoGlass fényszemüveg egy olyan meteogyógyászati® szemüveg, melyet bárhová magával vihet, akár munka vagy reggeli készülődés közben is viselhet, és már néhány perces alkalmazásával biztosíthatja szervezete számára a napi aktuális fényterápiát.
A Meteo Klinika meteogyógyászai a legkorszerűbb terápiás megoldással, mobiltelefonja vagy számítógépe segítségével juttatják el Önnek (ha igényli, akár naponta) a szükséges napi meteogyógyászati fényterápiát.
Csak egy gombnyomás a MeteoGlass fényszemüvegén, és Ön az ébredés, a reggeli készülődés vagy egy kávé közben gondoskodhat kedélyállapota és jóléte megőrzéséről. Napközben a buszon vagy akár az irodában is szakíthat pár percet egy napközbeni frissítésre vagy stresszoldásra, este pedig a relaxációban és a nyugodt éjszakai alvásban segítenek a tudományos alapon összeállított fényprogramok. A pozitív hatást jelentősen fokozza a szinkronban alkalmazott hangterápia, melyet Ön a fülhallgatóján élvezhet.

Nem csodaszer, de világújdonság

Miért bízhat meg a meteogyógyászatban? A Meteo Klinika kutatási programjait az Európai Unió és a Magyar Állam százmilliós összegekkel támogatta. A Meteo Klinika egészségségmegőrző programot a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat Kiemelt elismerésben részesítette.

Önnek is ajánljuk a MeteoGlass fényszemüveget és a MeteoCare meteogyógyászati fényterápiát!

Termékünk már elérhető a WestEnd City Centerben is! Keresse a  Modell Centrumban!

 

Számolj, Mariann! :-)

ÁFA:

Bruttó:
Nettó:

Kopi-paszta!

Hajrá Fészbúk! :-)

A szövegben található képek megkeresése és listázása. A kiválasztott kép útvonala kerül be a Facebook kép linkjébe.

Kopi-paszta!

Keress!

A képek listája:

  • Ide kerülnek a képek.