Back to top

Vizsgálat a Meteo Klinikán

Az időjárás-érzékenység egy nagyon összetett dolog, és mindenki esetében az egyéni adottságai és körülményei függvényében alakul ki és nyilvánul meg. Annak a megállapítása, hogy például mikor, mitől fájdul meg a feje, miért nem tud aludni, vagy mitől ugrik ki a vérnyomása, stb. csak megfelelő vizsgálatokkal lehetséges kideríteni, és megoldásokat pedig természetesen kizárólag ez alapján tudunk adni. Mivel nincs univerzális anti-betegség tabletta, úgy nincs anti-időjárás megoldás sem.

Az Ön időjárás eredetű panaszai is a Meteo Klinika tudományos alapokon nyugvó speciális vizsgálati eszközeivel és módszereivel tárhatók fel. A Meteo Klinika egyedülálló humánmeteorológiai® mérőhálózata az egész országot lefedi, amiből a meteogyógyászaink mindig tudják, hogy az Ön szervezetét mikor, milyen humánmeteorológiai hatások érik. Az időjárási hatások rendkívül gyorsan változnak, így a megfelelő vizsgálatok enélkül nem is végezhetők el megfelelő pontossággal.

A Meteo Klinikán kizárólag előjegyzett pácienseket tudunk fogadni!

Ezért kérjük, hogy minden esetben egyeztessen időpontot a 061-296 0513 telefonszámon, vagy kérheti visszahívásunkat az üzenetrögzítőre mondott telefonszámmal, valamint a visszahívást kérő űrlap kitöltésével.

A vizsgálathoz különlegesebb előkészületre nincs szükség, étkezzen a szokásos módon és a szedett gyógyszereit is vegye be.

Amit hozzon magával

Minden olyan leletet, dokumentációt, ami az orvosi vizsgálatok alkalmával készültek, beleértve a laborvizsgálatokat is. Írja fel egy papírlapra milyen gyógyszereket, étrendkiegészítőket szed jelenleg.

Kérjük, hogy érkezzen pontosan! Ha később érkezik a vizsgálatra, az az Ön vizsgálati idejét rövidíti.

Rendelőnkben többféle fizetési lehetőséget is biztosítunk

  • készpénzes fizetési lehetőség mellett
  • lehetőség van egészségpénztár nevére kérni a számlát, ebben az esetben is ki kell fizetni a számlaösszeget, Ön pedig az egészségpénztárral rendezi az ügyletet
  • bankkártyás terminálunkon fizethet bankkártyával
  • valamit igénybe vehet OTP szolgáltatási hitelt, melyet a saját lehetőségeire szabva állíthat be

A vizsgálati idő lemondása, módosítása

Amennyiben a vizsgálatra nem tud eljönni, kérjük, hogy ezt minél előbb jelezze felénk.
Ilyen esetekben az alábbi díjszabást érvényesítjük:

  • Időpont módosítás a vizsgálat előtt több, mint 24 órával: nincs plusz költség, az időpontot egyeztetett módon áttesszük az új dátumra, vagy esetleg töröljük.
  • Időpont módosítás a vizsgálat előtt kevesebb mint 24 órával: Ebben az esetben sajnos ez a vizsgálati idő kiesik számunkra, másik pácienst nem tudunk behívni. Ezért ebben az esetben a vizsgálati díj 50 százalékát kiszámlázzuk.