Back to top

Segítség alvásproblémás frontérzékenyeknek

Alvásproblémás frontérzékenyek figyelmébe!

Az Alvás világnapja alkalmából rendkívül kedvezményes gyógyulási lehetőséget biztosítunk olyan alvásproblémával élők számára, akiknél az alvásminőség romlásában jelentős vagy meghatározó tényező a front- és időjárás-érzékenység, a fokozott stresszterhelés, és akik esetében ennek a kezelése jelentős javulást hozhat az egészségi állapotukban, életminőségükben!

Az Amerikai Kardiológia Kollégium éves tudományos konferenciáján ismertetett nagymintás kutatás (több mint 172 000 alany!) kimutatta,  hogy az olyan alvásproblémák, mint: nem elégséges alvásidő, elalvási és átalvási nehézségek, altatószerek használata, nem kipihent ébredés, alapvetően hozzájárulnak a keringés, a daganatos és számos más betegség kialakulásához, súlyosabb lefolyásához, és az összesített halálozás 8%-át okozzák
Ugyanakkor a jó alvásminőség kialakítása férfiak esetében 4,7, míg nők esetében 2,4 évvel hosszabbíthatja meg a várható élettartamot.
A Meteo Klinikán naponta tapasztaljuk, hogy a nem megfelelő alvásminőség milyen gyakori velejárója, következménye a front- és stresszérzékenységnek, és így alapvetően hozzájárul súlyos betegségek kialakulásához, és a várható élettartam több éves csökkenéséhez. 
Ugyanakkor a Meteo Klinikán a kiváltó érzékenységi okok kezelésével nagyon jó eredményeket érünk el az alvásminőség javításában is!  A kezeletlen frontérzékenység nagyon komplex módon fejti ki egészségromboló hatását, és nagymértékben rontja az életminőséget.
A Meteo Klinika diagnosztikai és terápiás rendszerének kifejlesztését az EU, és a Magyar Állam 93 millió forintos támogatásban részesítette. A Meteo Klinika gyógyászati programja elnyerte a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

A 2023. március 20-án, hétfő 19 óráig a rendelésre bejelentkező pácienseink számára 25% kedvezményt adunk valamennyi igénybe vett vizsgálati ellátásra!

Így az alapvizsgálat díja mindössze 11.100 Ft,

az 1 hetes monitoring vizsgálat díja 37.350 Ft!

BEJELENTKEZÉSI TELEFONSZÁM: 06/1-296-0513

A Meteo Klinika szeretne ezzel is segítséget nyújtani az időjárás- és stresszérzékeny emberek jobb életminőségéhez és gyógyulásához!

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről!

Meteo Klinika