Back to top

Fejfájósok figyelmébe!

Új lehetőségek a gyógyászatban

Pácienseink sokféle panasszal keresik fel Klinikánkat, olyanokkal, melyek általában már régebb óta megoldatlanok vagy csak részlegesen megoldottak.
Az egyik leggyakoribb – elsősorban fiatal és középkorú nők esetében – a látszólag teljesen rendszertelenül, váratlan pillanatokban visszatérő fejfájás, melynek okait nem sikerült feltárni és megszüntetni.

Egy fejfájós napon mindannyian fájdalmasan tekintünk a világra, nehezebben végezzük a feladatainkat, sokszor akár a napi tevékenységünk is kárát láthatja. A fejfájás sokféle módon jelentkezhet,

- féloldali vagy abroncsszerűen szorító

- máskor tarkótájékon lüktető, vagy éppen

- fejtetőn szurkáló jelleggel.

A fejfájás gyakran kísérő tünetekkel együtt jelentkezik, hányinger, hányás, látás zavar, szédülés fény- hang- és szagérzékenység is kísérheti a panaszt.

A fejfájás nagyon kimerítő, akinek rendszeresen visszatérő fájdalmai vannak, szeretne végleg megszabadulni tőle. Azonban a visszatérő fejfájásnak sokféle oka lehet, mint pl. vérnyomás-ingadozás, emésztőrendszeri kiegyensúlyozatlanság, idegrendszer működészavara, különböző légköri folyamatok. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megjelenő tünetek mögött jellemzően nem egyetlen ok áll, hanem bizonyos tényezők együttes jelentkezése váltja ki a panaszokat, melyek szakszerű feltárása elengedhetetlen.  Ha nem csak tüneti kezelést szeretnénk a bajainkra, akkor az okokat kell megszüntetnünk. Ez csak alapos, korszerű eszközökkel végzett kivizsgálással lehetséges. 

A Meteo Klinikán állnak rendelkezésre azok a legkorszerűbb vizsgálati eszközök és módszerek melyekkel a panaszok komplexen kivizsgálhatók és kezelhetők.

A kiváltó okok többnyire környezeti eredetűek, azok a hatások, amelyekkel szervezetünk nem tud eredményesen megküzdeni, és amelyek végeredményben a fejfájásos tünetek formájában jelennek meg.

A kivizsgálás során műszerek rögzítik a szervezet környezeti válaszreakcióit, vegetatív állapotát. A részletes felmérések és műszeres mérések alapján elemezzük a kiváltó okokat és készítjük el a terápiás javaslatokat.

A kivizsgálás rendelés keretében történik, melyre előzetes bejelentkezés szükséges.
A kivizsgálásra hozza magával korábbi vizsgálatok eredményeit, kórházi zárójelentését, 1 hónapnál nem régebbi laborleleteit, illetve a rendszeresen szedett gyógyszereiről készített listát.

A Meteo Klinikán természetes, ugyanakkor tudományosan megalapozott, minden esetben személyére szólóan megállapított módszerekkel segítünk egészségügyi panaszai megoldásában. Figyelje magát, a panaszai jelentkezését egy ideig, ez sokat segíthet panaszai okának felderítésében.

Legjobb, ha tapasztalatait TÜNETNAPLÓNK segítségével vezeti. Ehhez az alábbi gomb megnyomásával iratkozzon fel FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE, amelyben elküldjük Önnek a napi TÜNETNAPLÓJÁT, melyben vezetheti a naponta megjelenő tüneteit. További segítséget nyújtunk a pandémiás időszakban a megfertőződés elkerülése végett,  olvassa naponta Vírusfigyelmeztetőnket is, melyben hasznos tanácsokat is talál.

Kérem a FRONT-ÉRTESÍTŐT a TÜNETNAPLÓVAL »

Feliratkozás: Front-Értesítő és Tünetnapló

Az emailcímét nem adjuk át harmadik félnek.