Back to top

Fényterápiát mindenkinek!

Az M1 Híradó stábja járt nálunk, ők is kipróbálták a fényszemüveget! A fényterápia számtalan panasz esetén nyújthat megoldást, erre az őszi-téli időszakban pedig egyre gyakrabban szükség lesz. 

 A napokban felkeresett minket az M1 Híradó stábja, akik többek között kipróbálták a népszerű fényszemüvegünket is. A szemüveg köztük is nagy sikert aratott, hosszú időn keresztül ismerkedtek vele, próbálgatták, és meggyőződtek a jótékony hatásairól.

Az őszi-téli időszakban egyre korábban sötétedik, egyre gyakoribbak a reggeli ködök, ezzel együtt egyre hosszabbak a fényszegény időszakok is. Az ilyen esetekben sokaknál jelentkezik lehangoltság, rosszkedv, sőt, rosszabb esetekben tartós fásultság, és akár depressziós tünetek is. 

A fény kiemelkedő szerepet játszik az életünkben. Sőt, egész életritmusunk fő vezérlője a változó fény!
A nappalok és éjszakák váltakozása irányítja a hormonrendszerünket, ettől álmosodunk és csendesedünk el este, ettől indul be reggel a szervezetünk, ehhez állítjuk az óráinkat és naptárainkat, valójában ez határozza meg egész életünk ritmusát. Befolyásolja kedélyállapotunkat és teljesítő képességünket minden tekintetben. Megfelelő fénymennyiség nélkül veszélybe kerül a testi-lelki egészségünk. Tapasztaljuk ezt nap mint nap, csak nem ismerjük fel az okát.

A technika ma már segít, és a meteogyógyászat® kutatási és fejlesztési eredményeinek köszönhetően könnyen alkalmazható formában áll rendelkezésünkre a szinte bárhol alkalmazható, legkorszerűbb fényterápia. Az egyedülálló, személyre szóló fénydinamikai módszer hangterápiával kiegészítve már pár perces alkalmazás mellett is hatékony.

A fényterápiás szemüveg a Meteo Klinikán kapható. Előzetes bejelentkezés alapján, meteogyógyászati szaktanácsadás keretében állapítjuk meg az Ön személyére szóló fényterápiát. Ha erős vagy visszatérő panaszai vannak, javasoljuk részletes kivizsgálását meteogyógyászati szakrendelésünk keretében. Hívja rendelőnket a (061) 296-0513 számon 9-17 óra között!

Viselkedészavarral küzdő gyermekek kezelésére is alkalmazható a MeteoGlass fényterápia. Erről itt olvashat!