Back to top

Aktuális tájékoztatás a járványhelyzet idejére

Rendeléseink zavartalanul látogathatók!

 

Stressz rendelés

Semmiképp se hagyja, hogy a hosszú stresszes állapot, a szélsőséges reakciók felőröljék egészségét, környezetét! Időben vegye igénybe a Meteo Klinika Stressz rendelését!

További részletekről érdeklődjön  a 061 296-0513-as telefonszámon 8:30-17:00-ig!

Időpont egyeztetésért hívja a 061 296 0513 számot!

 

immunrendszer támogató fényterápia

A legfontosabb amit tehetünk, hogy az immunrendszerünket a lehető legjobb állapotban tartjuk. A megfelelő táplálkozás és mozgás mellett az otthon alkalmazható stresszoldó fényterápia védi immunrendszerét, segíti az alvási problémák, a tartós stressz és az időjárás káros hatásai ellen.

Ez a terápia a Meteo Klinika központi rendelőjén kívül a Front-Pont partnereinknél is elérhető! Partnereink elérhetőségéért kattintson ide, vagy a térképen a Front-Pontra, ahol a telefonszámot megtalálja! Kérjen mielőbb időpontot!

 

időjárás érzékenység vizsgálat

Nem kell lemondania időjárás-érzékenysége kezeléséről sem! A rendeléseink zavartalanul, biztonsági intézkedések betartása mellett látogathatók!

A részletekért hívja a 061 296-0513-as számot!

 

Személyes ügyfélfogadás

Központi rendelőnk jelenleg is fogad betegeket!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020.03.21-i Eljárásrendi előírásnak megfelelően a Meteo Klinika központi rendelője 2020. március 23-tól visszavonásig az alábbi intézkedéseket vezeti be:

Központi rendelőnk (1183. Budapest, Czuczor Gergely u. 2.) az alábbi biztonsági intézkedések mellett, időpontegyeztetés alapján látogatható!

1. Rendelésre csak időpont egyeztetés alapján fogadunk ügyfelet.
2. A rendelés előtt kötelező a higiéniai szabályok betartása – kézmosás, kézfertőtlenítés, arcmaszk viselete. (Arcmaszkot kérünk mindenki hozzon magával! Ha esetleg nem tud beszerezni, rendelőnk térítés mellett biztosítja.)
3. Kötelező a központi szűrő kérdőív kitöltése!
4. Kérjük, hogy akinek lázas betegsége van, illetve az elmúlt 2-3 hétben külföldön járt, vagy érintkezett koronavírus fertőzéses gyanús személlyel, jelezze felénk a telefonos bejelentkezéskor. Ilyenkor a vizsgálatot az online térben végezzük, hogy vigyázzunk egymásra!

Időpont egyeztetésért hívja a 061 296 0513 számot! »

Hírek, újdonságok

A szárazság következménye az, hogy kiszárad a nyálkahártya, emiatt pedig könnyebben elkaphatjuk a fertőzéseket.

Hírek, újdonságok

Rendeléseink zavartalanul látogathatók!