Back to top

A 78% figyelmébe!

Új lehetőségek a gyógyászatban

Pácienseink sokféle panasszal keresik fel Klinikánkat, olyanokkal, melyek általában már régebb óta megoldatlanok vagy csak részlegesen megoldottak.
Az egyik leggyakoribb – elsősorban fiatal és középkorú nők esetében – a látszólag teljesen rendszertelenül, váratlan pillanatokban visszatérő fejfájás, de gyakori problémák között említjük az alvászavart, emésztési és keringési panaszokat is, melynek okait nem sikerült feltárni és megszüntetni.

Elsősorban fiatal és középkorú nőket érint a látszólag teljesen rendszertelenül, váratlan pillanatokban visszatérő fejfájás. Ezek hátterében sokféle ok állhat, pl. stressz, emésztőrendszeri problémák, idegrendszeri problémák, vagy egyéb összetett folyamat. A fejfájás kimeríti szervezetünket, elvonja figyelmünket és hatékonytalanná válunk a napi feladatainkban.

Igen gyakoriak az alkalmanként vagy időszakosan jelentkező alvási problémák, amikor látható ok nélkül képtelenek vagyunk a nyugodt, pihentető alvásra, és másnap fáradtan, kedvetlenül ébredünk, elrontva egész napunkat. A krónikus alvásproblémák sokféle bajt generálnak a későbbiekben. Többek között gyorsabban öregszik a bőrünk, hatással van a hormonális egyensúlyunkra, és a mindennapi feladatainkat is egyre csökkenő hatékonysággal tudjuk ellátni.

Sokaknál gyakoriak a görcsös fájdalmak, és nagyon gyakran jelentkeznek pácienseink emésztési vagy keringési panaszokkal is.
A panaszok hátterében jellemzően nem szervi eredetű okok állnak, hanem bizonyos, háttérben meghúzódó összetett problémák váltják ki a tüneteket. Pl. egy fejfájást gyakran a túlzott stressz, tartós terhelés, megoldatlan emésztőrendszeri probléma következménye, és nem egyszer több tényező együttes jelentkezése okolható a tünetek megjelenéséért.  

Ha nem csak tüneti kezelést szeretnénk a bajainkra, akkor az okokat kell feltárnunk és megszüntetnünk. Ez csak egy alapos, korszerű eszközökkel végzett kivizsgálással lehetséges.

A Meteo Klinikán rendelkezésre állnak azok a legkorszerűbb vizsgálati eszközök és módszerek melyekkel a panaszok komplexen kivizsgálhatók és kezelhetők. A kiváltó okok többnyire környezeti eredetűek, azok a hatások, amelyekkel szervezetünk nem tud eredményesen megküzdeni, és amelyek végeredményben a fejfájásos tünetek formájában jelennek meg.

A kivizsgálás során műszerek rögzítik a szervezet környezeti válaszreakcióit, vegetatív állapotát. A részletes felmérések és műszeres mérések alapján elemezzük a kiváltó okokat és készítjük el a terápiás javaslatokat.

A kivizsgálás rendelés keretében történik, melyre előzetes bejelentkezés szükséges.
A kivizsgálásra hozza magával korábbi vizsgálatok eredményeit, kórházi zárójelentését, 1 hónapnál nem régebbi laborleleteit, illetve a rendszeresen szedett gyógyszereiről készített listát.

A rendelésre itt tud bejelentkezni.