napsütés | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

napsütés

napsütés

A kettős frontot ki kell pihennünk!

Szombaton eleinte még kettősfront hat, majd napközben megszűnik a fronthatás. A változékony időben nagy terhelés ért bennünket, szükség van a pihenésre!

Szombaton reggelig a kettősfront még érezteti hatását, majd napközben már megszűnik a fronthatás. Eleinte az arra érzékenyeknél vérnyomásproblémák és a keringési zavarok léphetnek fel, emellett fejfájás és ingadozó komfortérzet is jelentkezhet. Aki melegfrontra érzékeny, emellett álmatlanságot, alvásproblémákat is tapasztalhat. A gyakran változó légköri helyzet mindenkit megvisel, különösen a szívpanaszokkal élők számára nehéz ez az időszak.

Életmentő tippek a forró napokra!

Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, sokan nagyon nehezen bírják a hőséget. A cikkben néhány hasznos tippet, tanácsot is adunk, amik akár életmentőek is lehetnek!

Augusztus 1-én, kedden a hőmérséklet csúcsértéke már sokfelé meghaladta a 35 fokot, a hét további részében pedig még ennél is melegebb lesz, egyes helyeken akár a 40 fokot is elérheti a legmagasabb hőmérséklet - erre a Dél-Alföldön van a legnagyobb esély.

Subscribe to RSS - napsütés