napsütés | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

napsütés

napsütés

Sokat ingadozhat a komfortérzete!

Csütörtökön napközben nem érkezik front, reggel azonban a nyirkos idő többfelé okozhat különféle humánmeteorológiai panaszokat. Könnyen megfázhat, de délutánra sokat javul a helyzet.

Csütörtökön frontmentes, eseménytelen idő lesz, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki számára kedvezően alakulna a humánmeteorológiai helyzet. Reggel sokfelé, napközben pedig a foltokban tartósan ködös területeken jelentkezhetnek kellemetlen ízületi fájdalmai, amennyiben erre hajlamos. A sajgó végtagokat ajánlatos folyamatosan melegen tartania, ezen kívül csalánlevél főzetéből készített borogatással kezelnie.

Életmentő tippek a forró napokra!

Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, sokan nagyon nehezen bírják a hőséget. A cikkben néhány hasznos tippet, tanácsot is adunk, amik akár életmentőek is lehetnek!

Augusztus 1-én, kedden a hőmérséklet csúcsértéke már sokfelé meghaladta a 35 fokot, a hét további részében pedig még ennél is melegebb lesz, egyes helyeken akár a 40 fokot is elérheti a legmagasabb hőmérséklet - erre a Dél-Alföldön van a legnagyobb esély.

Subscribe to RSS - napsütés