napsütés | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

napsütés

napsütés

Fokozódnak a melegfront jellegű tünetek

Csütörtökön folytatódik a rendkívül meleg időszak, a fokozottan melegfront-érzékenyeknél egyre többféle tünet jelentkezhet, romlik a vérnyomáspanaszokkal küzdők állapota.

Csütörtökön nem érvényesül fronthatás, ám a tartósan meleg időben egyre többen napközben is álmosnak, tompának érezhetik magukat. Az arra hajlamosaknál továbbra is gyakran léphet fel vérnyomás-ingadozás, amely legerősebben a déli és a középső tájakon élők körében jelentkezhet. Az idősek és a keringési betegségben szenvedők különösen veszélyeztetettek, számukra sok pihenés, illetve a fizikai megterheléssel járó feladatok kerülése ajánlott.

Életmentő tippek a forró napokra!

Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, sokan nagyon nehezen bírják a hőséget. A cikkben néhány hasznos tippet, tanácsot is adunk, amik akár életmentőek is lehetnek!

Augusztus 1-én, kedden a hőmérséklet csúcsértéke már sokfelé meghaladta a 35 fokot, a hét további részében pedig még ennél is melegebb lesz, egyes helyeken akár a 40 fokot is elérheti a legmagasabb hőmérséklet - erre a Dél-Alföldön van a legnagyobb esély.

Subscribe to RSS - napsütés

Számolj, Mariann! :-)

ÁFA:

Bruttó:
Nettó:

Kopi-paszta!

Hajrá Fészbúk! :-)

A szövegben található képek megkeresése és listázása. A kiválasztott kép útvonala kerül be a Facebook kép linkjébe.

Kopi-paszta!

Keress!

A képek listája:

  • Ide kerülnek a képek.