napsütés | www.meteoklinika.hu - Meteo Klinika - Humánmeteorológia

napsütés

napsütés

Figyeljen a vérnyomására!

Pénteken sem érvényesül fronthatás, a csendes időszak kedvez a tisztítókúráknak, böjtölésnek. Enyhébb fejfájást ugyan tapasztalhat, és a vérnyomása is ingadozhat, de nagy terhelés szerencsére már nem lesz.

Pénteken sem érkezik front hazánk térségében, de amennyiben könnyen megérzi a légnyomás-változást, akkor kisebb fejfájásra számíthat, illetve kissé ingadozhat a vérnyomása is. A tünetek mérséklése érdekében javasolt a délelőtt folyamán meginnia egy-két csésze zöld teát, az élénkítésre gyakran használt kávét most lehetőleg kerülje. Abban az esetben, ha a keringési rendszer problémáival küzd, ingadozhat a vérnyomása, de a panaszok nem lesznek intenzívek.

Életmentő tippek a forró napokra!

Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, sokan nagyon nehezen bírják a hőséget. A cikkben néhány hasznos tippet, tanácsot is adunk, amik akár életmentőek is lehetnek!

Augusztus 1-én, kedden a hőmérséklet csúcsértéke már sokfelé meghaladta a 35 fokot, a hét további részében pedig még ennél is melegebb lesz, egyes helyeken akár a 40 fokot is elérheti a legmagasabb hőmérséklet - erre a Dél-Alföldön van a legnagyobb esély.

Subscribe to RSS - napsütés