Back to top

meteogygyászat

Kérjen visszahívást Meteogyógyászunktól!

Javasolt, hogy néhány héten keresztül figyelje meg magát, hogy milyen gyakran, hogyan jelenik meg az ideges, feszült állapot. Jegyezze fel minél részletesebben, milyen volt a megjelenése,  lefolyása. Ne felejtsen el dátumot írni a feljegyzéséhez, legjobb, ha erre a Meteo Klinika által összeállított TÜNETNAPLÓT használja, mert ez segít a kiértékelésben, és a fronthelyzetről is időben értesül.

Mit tehet, ha szorongásos tünetei vannak?

A Meteo Klinikára bejelentkezők közel 30 százaléka panaszkodik több más tünet mellett  szorongásos jellegű tünetekről. Az életminőségüket jelentősen rontó kellemetlen tünetek között igen gyakran jelentkezik mellkasi diszkomfortérzés és szaporább szívverés-érzet is.  

Tévedés azt gondolni, hogy ez csak a nőknél gyakori jelenség. A  férfiak esetében is nagy számban fordul elő, kortól függetlenül.

Egyre gyakoribb, hogy a gyermekeknél is egyre gyakrabban figyelhető meg. 

Mit tegyen a visszatérő fejfájással?

A fejfájás a leggyakoribb tünete az időjárás-érzékenységnek, pácienseink közel 70%-a esetében jelentkezik. Nőknél gyakoribb, de a férfiak esetében is kiemelt tünet. Vannak akik hetente többször is szenvednek tőle, és sokmindent kipróbáltak már, de nem sikerült megszabadulniuk tőle.

Mi az oka és mit lehet tenni ellene?

Subscribe to RSS - meteogygyászat