Back to top

alma

alma

Zabpelyhes-almás süti

Minden évszakban érdemes az idénynek megfelelő alapanyagokat használni. Ősztől tavaszig az éléskamránkban található alma és zabpehely kombinációból finom süteményt készíthetünk.

Téltől tavaszig is fontos a könnyebb ételek, desszertek fogyasztása. Itt egy könnyen elkészíthető sütemény, csupa egészséges összetevőből...

Zabpelyhes-almás süti                                                                                          

Hozzávalók:

Fő magnéziumforrásunk, az alma

Fejfájásunk, rossz közérzetünk enyhítésére szoktuk ajánlani a magas magnézium és kálium tartalmú élelmiszereket, zöldségeket és gyümölcsöket. Az egyik ilyen ásványi anyagokban különösen gazdag gyümölcs az alma, amely ráadásul egész évben hozzáférhető.

Az alma ideális a kisebb éhségrohamok csillapítására, ráadásul a magas rosttartalma kíméletesen szabályozza az emésztést is. Nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, vitaminokat, így érdemes a napi táplálkozásunk részévé tenni.  

Subscribe to RSS - alma